Kutak za trudnice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam kupila Aventovu pumpu..ljljljl kako grozno zvuci.. za 4200...

Da se umesam i ja malp.
Kupila si extra pumpicu, ja ga imam, i za sina koristim sve Aventove proizvode, od cucli, dudi, flasica i prezadovoljna sam.
Samo jedan savet. Nemoj odmah da je koristis, mislim nakon porodjaja i kad ti u startu krene mleko jer zna da napravi velike ranice, ne samo meni, vec je to iskustvo jos dve zene koje su se porodile u isto vreme. Pusti da mleko samo krene i tek kasnije je koristi bar sacekaj nedelju dana.
Pozdrav. Stomak ti je supr, podseca me na moj kad sam ja bila trudna:cao:

Da se umesam i ja malp.
Kupila si extra pumpicu, ja ga imam, i za sina koristim sve Aventove proizvode, od cucli, dudi, flasica i prezadovoljna sam.
Samo jedan savet. Nemoj odmah da je koristis, mislim nakon porodjaja i kad ti u startu krene mleko jer zna da napravi velike ranice, ne samo meni, vec je to iskustvo jos dve zene koje su se porodile u isto vreme. Pusti da mleko samo krene i tek kasnije je koristi bar sacekaj nedelju dana.

Hvala na savetu Majo, predpostavljam da moram i pored izmlazavanja da se masiram?
Samo se nadam da necu imati problema sa grudima, videla sam kako se jedna moja drugarica napatila to je strasno..kaze boli vise nego porodjaj....:cao:

Hvala :manikir:

Bonzita,
Bas ti zavidim sto mozes da se sheckas i kupujes za bebu:mrgreen:

Mi smo mislili da kupimo bas onaj sterilizaor za mikrotalasnu, jer nemamo gde da drzimo onaj klasicni...mala nam je kuhinja, pa mislim da je onaj praktican...

Ocekujemo slicice...:)

Idem da citam knjigu...nadam se da ce mi se prispavati...laku noc

Ja sam kupila Aventovu pumpu..ljljljl kako grozno zvuci.. za 4200...

Pa i ja sam tu,ja sam platila 55,50

E super, hvala vam znaci tu cu i ja da uzmem! :klap:

Cao, trudnjace, kako ste? :)
Idem sutra na kontrolu, radim i one pretrage za down sindrom (ne znam kako to zovu u Srbiji), i videcemo kako napreduje bebac - trebalo bi da je sad dugacak oko 6,5 cm
Ja se jos uvek ne osecam trudno, osim sto imam i ja taj trip sa mirisima, ali mi smeta samo hemija (sampon, gel za tusiranje, stari omeksivac - bacila)..Sad koristim sve samo Dove, sa onim klasicnim mirisom, koji mi je uvek super.

Jos malo pa spavanjac, jos uvek spavam na stomaku ;) hehehe

Hehehe srecno sutra na pregledu i odmah nam javljaj kako je bebac i ako dobijes neku fotku sa UZa! :klap: trip sa mirisima i hranom krece najranije koliko sam ja pohvatala... :think: i jaaaooo kako ti zavidim sto spavas na stomakuuu jos uveek... :sad2: hehehe CMOK za tebe, mazi bebca! :heart:

A nemoj je tako zvatiii... :sad2: :besna:

Da se umesam i ja malp.

E Majo hvala puno na savetu! :worth: :heart: bas sam i ja htela da kazem da se prvo sve navikavamo na dojenje samo po sebi bez pumpice... ja necu ni kupiti stelirizator jos uvek jer se sve nadam da mi flasice nece ni trebati 6 meseci! :aha:
CMOK :cmok:

Eh sad sam sveza, cista, bas mi je prijalo kupanje... :D
Odosmo nas dve na lalkanje iako se budim vec za 1h da popijem lekic, pa u 6h ce me sveki probuditi idem da predam prvu jutarnju mokracu i bris... :roll: a mrziii me da ustanem tako ranooo... :P
CMOK svima, mazite tibe! :D

Eh sad sam sveza, cista, bas mi je prijalo kupanje... :D
Odosmo nas dve na lalkanje iako se budim vec za 1h da popijem lekic, pa u 6h ce me sveki probuditi idem da predam prvu jutarnju mokracu i bris... :roll: a mrziii me da ustanem tako ranooo... :P
CMOK svima, mazite tibe! :D

Kako dajes urin a pijes antibiotike?:eek: ovde se ispiju lekovi pa se opet proveri dali je otisla infekcija,cudno je to kod nas :think:
Lepo nam spavajte :cao:

Dobro jutro trudnjacice,
Kako ste danas, na ovo hladno decembarsko jutro?
Vi ste mi sve neke spavalice (osim Kockice jutros - sretno Kockice) , do podne lezinjate.....:D:D:D:D
Mi smo vec skoro sve nabavili za bebicu, samo sto jos ne znamo sta je pa smo uzimali bijelo, bez, zuto .... a kad se rodi koji plavi/crveni detalj (kapica, rukavice, carapice i sl)
Sterilizator (taj za mikrovalnu) i pumpu (o Boze, k'o da smo krave) sam dobila od drage mi snajke....tako da ...
Imam skoro sve....ne znam sta bi jos moglo da mi zafali....a onda nek dragi muz mi skokne do grada.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back