- Poruka
- 20.599
Hvala!A jer si ti cula da se on koristi sa jos jednim lekom,zbog ubrzanogi rada srca?Ona nema kontrakcije,ponekad blage bolove,tri puta po pola joj rekla da pije,mozda je bolje sto joj dalaMa ona bas uziva a to da odmara,jedino kad padne noc,i hvala bogu sto ima laku trudnocu
jer inace neznam kako bi je nagovorili da nepipa nista !
Kako si ti,kako pritisak?
Ne nista ne pise o tome da on izaziva brzi rad srca
brzi rad srca imaju trudnice ionako iovako jer pumpaju krv za dvoje, ali nemoj slusati sta ti sve pricaju za razne lekove, jer svako na drugaciji nacin podnosi jedan te isti lek... Ja sam ok danas, nesto bas umorna, nonnn stooopp zevam... sad kao treba da odem do prodavnice a mrziiii meee...
ustvari nije da me mrzi, kad bi napolju bilo 20 stepeni ja bih otisla bez problema...
ali ovako... brrr...
pritisak mi je danas gornji povisen, a donji ok...
vise ni ja ne znam sta je to...
kako si ti?
Ma ona bas uziva a to da odmara,jedino kad padne noc,i hvala bogu sto ima laku trudnocu
jer inace neznam kako bi je nagovorili da nepipa nista !
eto ipak sam se setila...
elem imam ja svoju kozmeticarku vec 10godina idem kod nje... zena me zna od kad imam 3god. i uvek je obozavala moju kozu! Da me sad vidi... 
videcemo za mes dana 

i nijedna trudnoca i nicija nije idealna... svi mi imamo makar na kraju neke probleme, bilo sa hemoroidima, stolicom, krvnom slikom, oticanjem nogu, itd. 
mali Gabrijel od zie!
to je opasno,i ima jos puno nekih problema koji mogu da se jave zasto su tu ginekolozi i babice,valjda da pomognu maloj dusici da dodje na svet!Strasno!
evo ja cu te malo zabavljam...

za sve vas trudnice!!!