...bebac lupa dole,imam bolove,neki cudni u donjem delu stomaka.Kako ti osecas te bolove i lupanje bebca?Ja te pokrete osecam skroz dole,maltene u vagini,kad sutne,ma u svakom delu dole,cak i u guzi,cudno,ali je tako
Cao svima,evo da se i ja javim,
Bonzita ja kad citam o tvojim problemima kao da vidim sebe.jeste da sam u 21 nedelji a koliko vidim ti si u 25 tojj ali ja imam iste bolove beba mi lupa dole nisko i neki bolovi kao ubodi dole u jajnike i u vaginu ma to je strasno.ja ne pijem nista jer doktorka nista nije preporucila rece samo da se materica siri i da je to zbog toga.
Juce sam bila u lozanu,pogledali su moju bebu detaljno od glave do pete cista jos uvek stoji ali sve je dobro na drugom mestu.kako sam samo plakala dok sam gledala bebu na ekranu

a doktorka to videla pa kaze mi da nista ne brinem i da ce cista da se izgubi do kraja trudnoce i da su oni puno takvih slucajeva videli vec a ja placem li placem ama same suze mi idu i onako klimam glavom kao razumem je mada je pricala na francuskom koji ja slabo razumem ali eto razumela sam kad je rekla da ce beba biti dobro....
Bas je nezgodno kad beba sutira u vagini i u guzi,zar ne bonzita? nego ja imam bolove unutra u vagini kao da mi grlic nije dobro ali stvar je u tome sto je to ok nego ova doktorka iz lozane kaze da imam spustenu placentu ali da to nije strasno.
Bonzita kako izgledaju te kontrakcije posto ja to ne umem da prepoznam?
Pozdrav za sve buduce mame i vase bebice