Cao svima! Evo i nas, opet lose spavali, kad sam ustala glava me je bolela kao nikad u zivotu. Neopisivo, jedva sam izdrzala. Sinoc sam imala kontrakcije, i bas me je bilo strah, boleo me je stomak i zickalo me je svuda, narocito u grlicu. Ali kad sam prosli put rekla lekaru za kontrakcije, on je rekao da je to normalno, da to materica uvezbava svoje pokrete da bi ojacala za porodjaj i da nema nikakvog razloga za brigu, niti se daju lekovi. Opasno je jedino ako kontrakcije pocnu da se javljaju u pravilnim vremenskim razmacima, sa jednakim pauzama, kao trudovi. I onda ja razmisljam o tome, kako da to prepoznam? Cak sam sinoc gledala na sat u onoj panici, ali cini mi se da kad me boli, to je konstantno... Sad sam malo odremala na sofi i glava mi je bolje, a veceras ce opet ista prica, zbog ove dremke necu moci da zaspem.
Zao mi je sto ti se to desava,ali poslusaj moj savet odmaraj ,cim osetis kontrakcije odmah lezi,nema sredjivanje kuce,ni spremanje jela,bolje se primiri nekoliko dana da ti to prodje

Nemam ni je ucestalne kontrakcije na odredjeno vreme,ali su to kontrakcije,ne porodjajne,ali jesu kontrakcije,i zato ja pijem lekove,jer moze da bude opasno za bebu,nezelim da te plasim ali konsultuj se sa jos nekim doktorom,do tada odmaraj sto vise,nema stajanja i nemoj nikakve poslove da radis tako je meni moj ginekol rekao!

Preca ti je beba,sve ostalo moze da saceka,nek ti pomogne muz,ili svekrva