Kutak za trudnice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
u front sam isla kod nekoliko lekara.....sad idem kod nekog mladjeg ali sledeci put on nece bit tu pa idem kod drugog.......imala sam svoju dr u frontu koja je mnogo vazna i bitna ali sam se naljutila na nju zato sto je strasno sujetna i nabacivala mi je paniku......
planiram da se porodim u frontu...a ti.......

Pa i ja cu u frontu....sutra ce mi doktorka dati uput za porodjaj...

Prijatno!!! :heart:
Nadam se da nije slepo crevo... pu pu pu...
A za spavanje digni se mozda malo u polu sedeci polozaj, pa tako probaj... :think:
CMOK :cmok:

Hvala! :heart:
Ja se tesim da nije nista ozbiljno, nego sto sam se juce preforsirala, sagnula sam se i ispravila jedno najmanje 200 puta, i u toku dana me je boleo stomak, pa mozda iz istog razloga i navece. Sad me ne boli, Bogu hvala, valjda ce biti OK. Ali ledja me ubise, imam osecaj da mi je kicma u delovima, narocito u gornjem delu, bas zbog tog polulezeceg i polusedeceg polozaja u kome sam sada stalno. Evo sad me muz masirao pa mi je malo bolje. :)

Carobnodrvo,
Kako ne mozes vec sama da obuvas cipele? Ja mogu bez problema sedeci...Samo jedne cizme ne mogu koje imaju kao carapu gore, pa nikako uvuci stopalo:)
QUOTE]
Mogu, ali sa veeelikim poteskocama. To je komedija kako obuvam cipele i carape, nogu u kolenu iskrivim kao da cu sesti "po turski", i onda se protezem da dokucim. :p
Sagnuti se preko stomaka ne mogu vec nedeljama.

kad ti je termin......

od 20-og do 25-og decembra, zavisi od doktora do doktora.....tako da smo mi napravili kladionicu, svako je rekao neki datum pa ko bude najtacniji dobije.......:think: smislicu vec nesto..ja tipujem na 19 ili 24...a zelje poludele rodbine i kumova i prijatelja heheh da i ne spominjem....

I ja sad gledam kako pada sneg, zabelelo mi dvoriste..divno samo da ne pada kisa.
Obozavam sneg.

carobna....sto si se saginjala 200x....:think:
E, pa da, to vam nisam ispricala. :) Juce se moja svekrva pojavila sa peketima punim decije odece i igracaka. Verovali ili ne, sacuvala je stvari svoje dece. Sve je u odlicnom stanju, ono sto nije bilo za upotrebu je davno bacila. Onda smo to sortirali po principu roze - plavo i sasvim malo - malo vece, pa cu ja to oprati i spremiti. :)
Zato sam se saginjala. Bilo je jako slatko videti stvarcice koje je moj muz nosio kao bebence, prepoznala sam ih sa slika, narocito jedne pantalonice na tregere koje je nosio za prvi rodjendan! :heart: :heart: :heart:

super sam...sutra idem da vidim bebicu pa sam sva srecna....
kako ti je muz.......
koju seriju gledas.....

Jaoo superica, obavezno sutra slikice i izvestaj! :D goran je dobro, pricali smo danas telefonom na 3min! :klap: joooj kako mi je bilo lepo... samo da sam mu cula glas, posle sam cmizdrila ko mala beba, ali sta cu... :aha:
Gledam 3. sezonu serije "Heroji" tj. "Heroes"... super je! :super: paranormalna serija tipa dosije X, ali sa mnogo drame, ljubavi, humora, akcije, ma sve i svasta... nije za decu, ima svega i svacega, ali za mene taman kako treba :manikir:

kako lepo pada sneg.......

Jaooo da i ovde... bas je napadalo... :heart:

Hvala kockice...brzo prodje 11 dana opusti se!!!

Pa evo sutra vec 10 dana! :klap: :worth: :D

Hvala! :heart:
Ja se tesim da nije nista ozbiljno, nego sto sam se juce preforsirala, sagnula sam se i ispravila jedno najmanje 200 puta, i u toku dana me je boleo stomak, pa mozda iz istog razloga i navece. Sad me ne boli, Bogu hvala, valjda ce biti OK. Ali ledja me ubise, imam osecaj da mi je kicma u delovima, narocito u gornjem delu, bas zbog tog polulezeceg i polusedeceg polozaja u kome sam sada stalno. Evo sad me muz masirao pa mi je malo bolje. :)

Ma sigurno si se samo ispreforsirala, pa te zato sve bolelo... nemoj to da radis previse... :neutral: sutra cu ja morati opet da sredjujem sobu i predpostavljam da cu se saginjati... moram... ali spremna sam na to! :roll:

E daaa i da se pohvalim, za rucak sam jela domacu supicu, grasak, parce hleba i mladi sir, a evo sad sam pojela puding od vanile za veceru sto mi je sveki spremila! :heart: uh kako mi je puding podigao moral! :hahaha:

Ljubim vas sve i mazite tibe!!! :heart: :zag: :cao:

E, pa da, to vam nisam ispricala. :) Juce se moja svekrva pojavila sa peketima punim decije odece i igracaka. Verovali ili ne, sacuvala je stvari svoje dece. Sve je u odlicnom stanju, ono sto nije bilo za upotrebu je davno bacila. Onda smo to sortirali po principu roze - plavo i sasvim malo - malo vece, pa cu ja to oprati i spremiti. :)
Zato sam se saginjala. Bilo je jako slatko videti stvarcice koje je moj muz nosio kao bebence, prepoznala sam ih sa slika, narocito jedne pantalonice na tregere koje je nosio za prvi rodjendan! :heart: :heart: :heart:

Jao divno...i ja bih volela da su moji sacuvali neke moje bebece stvari bilo je tu super stvarcica....

jos malo...:klap:......
da li ste smislili ime....

super ti je pas...i pas ...macka....

heeh eee hvala ti, ali moj je samo pit bul a ona preslatka retriverka je od komsinice,stim sto visi kod nas non stop, a machor je :sad2: ...nazalost nije medju zivima...ali je bio najbolji machor na svetu nije se bojao pasa i druzio se sa nase dve devojke:super:

Ali vidi mene ja samo vidim ovo za pse stvarno sam prsla tek sad vidim ovo za ime...ee trudnoca je cudo...:rumenko::rumenko: Bebac ce se zvati Aleksej :)

ako budu dobre slicice stavicu ih.....
neka ti pomogne svekrva oko sredjivanja........

Ma svekrva dolazi tek poslepodne i zena ima obaveze... nije ovo nista strasno, nista se ne dize tesko, samo cu da hodam po sobi tamo vamo da premestam stvari... :roll:

Evo smo :mrgreen:
Bebac mi lupkao celu noc i evo danas isto,:worth: a bas sam se sekirala,ljubi ga majka :mrgreen:

Bravooo... :heart: :klap: :super: :heart:
I meni je Maki juce bila mirna a danas lupka! :zaljubljena:
Samo sto me danas muci neka uzasna gorusica evo vec par sati... :thumbdown:

heeh eee hvala ti, ali moj je samo pit bul a ona preslatka retriverka je od komsinice,stim sto visi kod nas non stop, a machor je :sad2: ...nazalost nije medju zivima...ali je bio najbolji machor na svetu nije se bojao pasa i druzio se sa nase dve devojke:super:

Ali vidi mene ja samo vidim ovo za pse stvarno sam prsla tek sad vidim ovo za ime...ee trudnoca je cudo...:rumenko::rumenko: Bebac ce se zvati Aleksej :)

i moja maca je skoro nastradala i druzila se sa dva psa.......:(

lepo ime i nema ih mnogo.......:super:..

Hvala devojke!!!!:zaljubljena:
Bonzita normalno je da bebac nekad bude miran i po ceo dan..imala sam i ja te faze pa se odsecem ali mi posle objasnili da je to normalno..valjda spava dusa mala i raste:heart:
A imaces zurku kad udjes u 8 mesec svaki dan jer je tada beba vec velika i nemirna, barem ovo moje stvorenje je nemirnoooo.. al dobro neka.
KOckice uzmi badem ili kokice da se otarasis te gorusice, meni pomoglo.
:brus:

Hvala devojke!!!!:zaljubljena:
Bonzita normalno je da bebac nekad bude miran i po ceo dan..imala sam i ja te faze pa se odsecem ali mi posle objasnili da je to normalno..valjda spava dusa mala i raste:heart:
A imaces zurku kad udjes u 8 mesec svaki dan jer je tada beba vec velika i nemirna, barem ovo moje stvorenje je nemirnoooo.. al dobro neka.
KOckice uzmi badem ili kokice da se otarasis te gorusice, meni pomoglo.
:brus:

Hvala ti Natasa,ma samo oni nama neka rastu :mrgreen: Joooj umrecu,koliko mene bole ledja,i to u lumbalnom delu tj krsta,nemogu da perem sudove,a da lezim na ledjima samo 5min,pa to uzasno boli,kao da mi se raspada kicma na dva dela,kad je tebi to pocelo,od kog meseca?Ajde stavi nam slikicu stomacica,ti si "najstarija "trudnica,tvoj je najveci stomacic,stavi da ga i mi vidimo :) Jooj jedva cekam tu zurkicu,samo neka sutira,tako sam mirnija,jer znam da je tad sve u redu sa bebom!Kokice su dobre za gorusicu,i posle jela obavezno malo prosetati,ne odmah leci!
Nesto me cudno boli stomacic dole,nisam nesto pila vode danas,odoh da se istusiram pa krevet,jooj meni nedostaje sneg,ove godine ga necu videti,ali sled sigurno ,i Enzo isto,odosmo ja i moj sin na skijanje :hahaha::hahaha: luda sam...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back