super sam...sutra idem da vidim bebicu pa sam sva srecna....
kako ti je muz.......
koju seriju gledas.....
Jaoo superica, obavezno sutra slikice i izvestaj!

goran je dobro, pricali smo danas telefonom na 3min!

joooj kako mi je bilo lepo... samo da sam mu cula glas, posle sam cmizdrila ko mala beba, ali sta cu...

Gledam 3. sezonu serije "Heroji" tj. "Heroes"... super je!

paranormalna serija tipa dosije X, ali sa mnogo drame, ljubavi, humora, akcije, ma sve i svasta... nije za decu, ima svega i svacega, ali za mene taman kako treba
kako lepo pada sneg.......
Jaooo da i ovde... bas je napadalo...
Hvala kockice...brzo prodje 11 dana opusti se!!!
Pa evo sutra vec 10 dana!
Hvala!

Ja se tesim da nije nista ozbiljno, nego sto sam se juce preforsirala, sagnula sam se i ispravila jedno najmanje 200 puta, i u toku dana me je boleo stomak, pa mozda iz istog razloga i navece. Sad me ne boli, Bogu hvala, valjda ce biti OK. Ali ledja me ubise, imam osecaj da mi je kicma u delovima, narocito u gornjem delu, bas zbog tog polulezeceg i polusedeceg polozaja u kome sam sada stalno. Evo sad me muz masirao pa mi je malo bolje.
Ma sigurno si se samo ispreforsirala, pa te zato sve bolelo... nemoj to da radis previse...

sutra cu ja morati opet da sredjujem sobu i predpostavljam da cu se saginjati... moram... ali spremna sam na to!
E daaa i da se pohvalim, za rucak sam jela domacu supicu, grasak, parce hleba i mladi sir, a evo sad sam pojela puding od vanile za veceru sto mi je sveki spremila!

uh kako mi je puding podigao moral!
Ljubim vas sve i mazite tibe!!!