E ovo je stvarno preslo sve granice, lepo covek da otkaci. Procitala sam na sto mesta da ne smemo konzervirano, znaci nista riba iz konzerve, bilo koja, nista povce i voce iz konzerve ( a ja obozavam konzerviran ananas, i cesto koristim kombinaciju graska i mrkve iz konzerve, kao i kukuruz secerac). Sir, kao sto znate samo od pasterizovanog mleka, i nema "zelenih", odnosno "plavih" sireva. Meso, nista suvomesnato, jer sve mora biti termicki obradjeno. (Sreca pa nisam kod kuce, crkla bih gledajuci druge kako jedu domacu sunku, pecenicu, kobasice... A crkajem i ovako, od same pomisli.)

Nista vakkuumirano (sad ne znam da li se ovo odnosi na sve kobasice i salame u crevu, virsle...). Uglavnom, ovde se sve pakuje u vakuumirane plasticne kutijice, tako da je i to pisi-propalo.
Trebalo bi, kao i inace, izbegavati slatkise, grickalice i peciva, jer su to samo prazne kalorije. Sta jos... da, belu ribu ne bi trebalo jesti uopste, jer moze da sadrzi odredjen procenat zive, koja je stetna za bebu. Ne smemo jesti dzigericu, niti proizvode od nje, znaci ne pasteta...
I tako, ja sam ovo sve postovala, i u periodu najgorih mucnina svaki dan plakala, jer ako mi se nesto i jede, to ne smem. Nisam uopste mogla da kuvam, tako da sam se morala zadovoljiti nekim jednostavnim jelima koja moj muz zna da spremi. Okrenula sam se vocu i povrcu, siru trapistu, dzemu i JAJIMA (naravno, temeljno kuvanim ili przenim). I sad cujem od vas da jaja ne bi trebalo jesti nego jednom nedeljno?? Ja ih jedem bukvalno svaki drugi dan...
Sta jesti, uopste? Pukao mi je film, i pocela sam povremeno da jedem ribu iz konzerve, sardinu, ili tunjevinu, jednom nedeljno otprilike. Takodje, jedem riblje stapice, a oni su napravljeni od bele ribe...

Dosta sam jela piletinu i krompir i sad su mi tako dosadili da ne mogu da ih vidim, i bas mi se jede ono sto ne smem...
Nisam pametna, zaista. Mislim da se nikad u zivotu nisam nezdravije hranila, nego sad u trudnoci.