Nadam se da ti je bolje,
pij paracetamol tri puta na dan mozes!Ja isto pazim sta jedem,ali neznam bas sta smem a sta ne,doktori nekazu,pa se ponekada pitam dali dovoljno unosim sve sto je potrebno bebi,bojim se da nebude mala kilaza

Inace ja jedem od samog pocetka rakove,kalamar,merlan,pastrmku,lososa,panirane stapice od ribe,pogotovo od kolina,za skoljke neznam mislim da nesme,ali sad ide bozic,pa ce biti na trpezi skoljkice,dimljeni losos,pa
dzigerica od patke(foie gras)specijalitet za bozicne i novogodisnje praznike,to je extra,njam,njam,neznam dali to ima u norverskoj

ipak za to pitacu ginekologa!Inace sardine i tunjevine nevolim,ali jednom mesecno jedem,suhomesnato izbegavam,mozda ponekad smazem neko parcence cajne,i sunke,ali retko,za dorucak nesto od peciva,ili musli isto al nemogu bas svako jutro,ili najcesce prepecen hleb sa puterom i dzemom,i obavezno svako jutro
solja mleka specijalno za trudnice i ubacim nesquik!I dosta pijem sokove prirodno cedjeni,od narandze,mandarine,ananasa,jabuke,ili oni multivitaminski,jes da su malo sladji,al prodju nekako.Meso jedem samo teletinu,i to jedva,bojim se zbog toxo pa ga skroz prepecem,pa verujte mi jedva ga sazvacem

nekad i junetinu ali ona mi je nekako zilava! vocne jogurte jedem dosta,voce isto,povrce malo manje ,a to konzervisano,u tegli,jedem

,npr moj muz nevoli pasulj,pa nebih da ga kuvam celi dan zbog mene samo,zato kupim vec gotovo,i na pocetku trudnoce kazu nevalja gotova hrana,ja sam je brate jela,nisam mogla da spremam i jos uvek nemogu od kontrakcija,moram da lezim,a muz spremi,ali nije bas vest u kuhinji,znaci kad nespremi jedemo gotovo,stavimo u
mikrond i gotovo,znam da nije zdravo,ali sta cu

mama mi nije ovde a svekrvu boli dupe..Pozdrav za sve