Kutak za trudnice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kockice i tebi cestitam:klap:,ali vatromet cuvam za Mirkino rodjenje :cmok:

Mirka?! :eek: ahem... :???:

Kockice,
I tebi je basss vellikiii stomacic :mrgreen::mrgreen: i bas je okrugao,kazu kad je devojcica on je okrugao ,zaobljen,a ako je decak on je malo siljat :roll: tako kazu :hahaha::hahaha:
Ja nikako da ukapiram :rumenko: :think: :dontunderstand: a tako bi volela da vam pokazem moj stomacic :(

Iskrenoooo nemam pojma o cemu ti to! :hahaha: ali meni je moja tiba bas slatka... prava trudnicka sto bi rekli! :super: pa ako ne kapiras, posalji meni ili malojmargo na E-Mail svoju fotku pa cemo mi okaciti... :think:

dobro vece, ja sam atina27, takodjer sam trudna...
:D

Caoooo... :bye: dobro nam dosla! :D :heart:

А, видим, и нестрпљива!

Hehehehe Hellen imaj i ti strpljenja... ipak smo mi "samo" trudne! :mrgreen: :heart: :cmok:

Evo zenske Maki i ja bile na proslavi bebinog rodjenja i ono ispricali se, malo nesto pojele i ugusio nas dim :sad2: ali ajd sta je tu je... ja sam rekla da kad se Maki rodi, ne zelim takve gluposti... ljudi samo dodju, napiju se ko ludi, zderu i odu... :dash:
Umorna sam... jedva cekam kreveeet... CMOK :cmok:

Kockice,
Imas lep,veliki i pravi trudnicki stomacic :mrgreen:
Moj je manji od vasih(margo i ti imate veci),malo je manji stomacic,ali je isto lep :rumenko::)
Lepo nam spavajte ti i martica!:heart::heart:

Hehehe hvala zenska... :rumenko: :heart: a tek sam u 23.nedelji zamisli kako ce biti kad udjem u 9ti mesec?! :eek: :eek: :eek: i naravno da i ti imas lepu tibu, samo kad bi nam je vise pokazala :P
Sad sam uhvatila da radim na 3oj princezi za zid, i sad mi se vise ne spava... :dash: a i Maki mi skace samo tako :mrgreen: izgleda da se ni njoj ne spava... :think:

Hehehe hvala zenska... :rumenko: :heart: a tek sam u 23.nedelji zamisli kako ce biti kad udjem u 9ti mesec?! :eek: :eek: :eek: i naravno da i ti imas lepu tibu, samo kad bi nam je vise pokazala :P
Sad sam uhvatila da radim na 3oj princezi za zid, i sad mi se vise ne spava... :dash: a i Maki mi skace samo tako :mrgreen: izgleda da se ni njoj ne spava... :think:

Odmaraj zeno,nije dobro za bebca to kasno ostajanje :nono: Imas vremena do martinog dolaska!Meni se bas spava :zzzz: pisemo se sutra,ajde i ti u krevet,nemoj da ti dodjem tamo :plez: :heart::heart:

sto se tice vitamina C ja sam pravo cudo.....imam alergiju......ali samo na vetacki.....ima ga u mamavitu ali mi ne smeta......svaki dan popijem 0,75 l limunade......meni su u bolnici davali da ga pijem ali ja nisam a i prepisali su mi sa terapijom......oni ne misle da skodi trudnicama.......

Ja pijem C vitamin šumeći od 500 mg! Pila sam ga i dok sam bila trudna sa Mihajlom! Moja doktorka kaže da je jako bitan, jer podpomaže razvoj bebinog mozga i nervnog sistema! Ali nikako veća doza, ona može da šteti!

Ja pijem C vitamin šumeći od 500 mg! Pila sam ga i dok sam bila trudna sa Mihajlom! Moja doktorka kaže da je jako bitan, jer podpomaže razvoj bebinog mozga i nervnog sistema! Ali nikako veća doza, ona može da šteti!

mislim da treba da pijes vit c u tabletici obicnoj a ne sumeci......koliko se secam tako su meni rekli ali nisam bas sigurna jer me nije zanimalo.....

Poslednja izmena:
Odmaraj zeno,nije dobro za bebca to kasno ostajanje :nono: Imas vremena do martinog dolaska!Meni se bas spava :zzzz: pisemo se sutra,ajde i ti u krevet,nemoj da ti dodjem tamo :plez: :heart::heart:

Ma zaspala ja sinoc oko pola 2 kao i svako vece... :rumenko: :mrgreen: :heart: a evo ustala oko 10h, taman :ok:

Jao kockice izvini:rumenko:,mislila sam na Martu,izviiniii:dash:

Hehehehe predpostavih da si permutovala nesto... :think: ma daj zenska nista strasno! :D

Kako ste mame danas?! CMOK od Maki i mene... :cmok:

Evo zenske Maki i ja bile na proslavi bebinog rodjenja i ono ispricali se, malo nesto pojele i ugusio nas dim :sad2: ali ajd sta je tu je... ja sam rekla da kad se Maki rodi, ne zelim takve gluposti... ljudi samo dodju, napiju se ko ludi, zderu i odu... :dash:
Umorna sam... jedva cekam kreveeet... CMOK :cmok:
kad se porodim volela bih da moj muz napravi zurku ali samo za mladje....neka se zabavlja napije samo da ne bude sam.....to je njegov izbor.....posto je njemu rodjendan 7.02 cak razmisljam da da napravimo zurku i za njegov rodjendan.....znam da cu biti ko lopta taman da okupimo sve drugare.......

kad se porodim volela bih da moj muz napravi zurku ali samo za mladje....neka se zabavlja napije samo da ne bude sam.....to je njegov izbor.....posto je njemu rodjendan 7.02 cak razmisljam da da napravimo zurku i za njegov rodjendan.....znam da cu biti ko lopta taman da okupimo sve drugare.......

Kad sam videla ono sinoc, iskreno sam srecna sto nece biti u Srbiji kad se porodim... :nono: tamo ce nazdraviti sa mozda 2 poslovna partnera, 1 Srbin i 1 Hrvat i to je to... a ne ovo da se opijaju ko budale i da onda ne mogu da se otrezne po 2 - 3 dana... :dash:

mi smo pre cesto skupljali ljude i nikad nije bilo odvratno ..... posto smo zurku za vencanje pravili kod kuce ja sam u nekom trenutku otisla da spavam kad sam se probudila cela kuca je bila sredjena kao da se nista nije desilo....nigde nista.....

Ja nepijem nikakve vitamine,i protivnik sam toga,jedino ako se bas mora,bolje je unositi hranom,sto vise voca,kakvi vestacki vitamini c,pijte limunadu svaki dan po casu,cedite limun,i jedite crvenu papriku svaki dan po jednu (u njoj najvise ima vitamina c)i sto vise narandzi i mandarini!!Ja nikakve vitamine nisam pila ni na pocetku trudnoce a ni sada,hvala bogu za sada je sve ok sem gvozdje,al to je normalna pojava u trudnoci,ali i to cemo srediti ekstratom od kopriva(treba da mi stigne ovih dana)jedino sad na prosloj kontroli mi je ginekol prepisao ampulu vitamina d,ona se daje jedna u 6mes i jos jednom pocetkom devetog!A da i pila sam u 4mes samo mes dana folnu kiselinu i magnezijum,sad nista osim lekica za kontrakcije i za bolove!!:bye:

Ja nepijem nikakve vitamine,i protivnik sam toga,jedino ako se bas mora,bolje je unositi hranom,sto vise voca,kakvi vestacki vitamini c,pijte limunadu svaki dan po casu,cedite limun,i jedite crvenu papriku svaki dan po jednu (u njoj najvise ima vitamina c)i sto vise narandzi i mandarini!!Ja nikakve vitamine nisam pila ni na pocetku trudnoce a ni sada,hvala bogu za sada je sve ok sem gvozdje,al to je normalna pojava u trudnoci,ali i to cemo srediti ekstratom od kopriva(treba da mi stigne ovih dana)jedino sad na prosloj kontroli mi je ginekol prepisao ampulu vitamina d,ona se daje jedna u 6mes i jos jednom pocetkom devetog!A da i pila sam u 4mes samo mes dana folnu kiselinu i magnezijum,sad nista osim lekica za kontrakcije i za bolove!!:bye:

Ja sam sa Mihajlom dok sam bila trudna pila folnu kiselinu do ulaska u 4 mes! Onda sam uzela Maternu do porođaja, a tokom cele trudnoće C vitamin 500 mg i E vitamin 150 mg (njega sam pila samo neke 2 nedelje, jer mi je izazivao mučnine, a sada mi ne smeta)! Doktorka mi je, kad smo se čule, rekla da uzimam sve isto, a da ćemo sutra videti šta i kako dalje!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back