Sunny77
Zainteresovan član
- Poruka
- 243
CESTITAMO SUZI I TATI!!!! SVE NAJBOLJE!!! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Kockice i tebi cestitam,ali vatromet cuvam za Mirkino rodjenje
![]()
ahem... :???:Kockice,
I tebi je basss vellikiii stomacici bas je okrugao,kazu kad je devojcica on je okrugao ,zaobljen,a ako je decak on je malo siljat
tako kazu
Ja nikako da ukapiram![]()
![]()
a tako bi volela da vam pokazem moj stomacic
![]()
ali meni je moja tiba bas slatka... prava trudnicka sto bi rekli!
pa ako ne kapiras, posalji meni ili malojmargo na E-Mail svoju fotku pa cemo mi okaciti... 
dobro vece, ja sam atina27, takodjer sam trudna...
![]()
dobro nam dosla! 
А, видим, и нестрпљива!

ali ajd sta je tu je... ja sam rekla da kad se Maki rodi, ne zelim takve gluposti... ljudi samo dodju, napiju se ko ludi, zderu i odu... 

Kockice,
Imas lep,veliki i pravi trudnicki stomacic
Moj je manji od vasih(margo i ti imate veci),malo je manji stomacic,ali je isto lep
Lepo nam spavajte ti i martica!![]()
a tek sam u 23.nedelji zamisli kako ce biti kad udjem u 9ti mesec?!
i naravno da i ti imas lepu tibu, samo kad bi nam je vise pokazala 
a i Maki mi skace samo tako
izgleda da se ni njoj ne spava... 
Hehehe hvala zenska...![]()
a tek sam u 23.nedelji zamisli kako ce biti kad udjem u 9ti mesec?!
![]()
![]()
i naravno da i ti imas lepu tibu, samo kad bi nam je vise pokazala
Sad sam uhvatila da radim na 3oj princezi za zid, i sad mi se vise ne spava...a i Maki mi skace samo tako
izgleda da se ni njoj ne spava...
![]()
pisemo se sutra,ajde i ti u krevet,nemoj da ti dodjem tamo

,mislila sam na Martu,izviiniii

sto se tice vitamina C ja sam pravo cudo.....imam alergiju......ali samo na vetacki.....ima ga u mamavitu ali mi ne smeta......svaki dan popijem 0,75 l limunade......meni su u bolnici davali da ga pijem ali ja nisam a i prepisali su mi sa terapijom......oni ne misle da skodi trudnicama.......
dobro vece, ja sam atina27, takodjer sam trudna...
![]()
I tebi je, kao i meni ovo drugo dete!
Jel imaš dečaka ili devojčicu?
Koliko ima godinica?
Ja pijem C vitamin šumeći od 500 mg! Pila sam ga i dok sam bila trudna sa Mihajlom! Moja doktorka kaže da je jako bitan, jer podpomaže razvoj bebinog mozga i nervnog sistema! Ali nikako veća doza, ona može da šteti!
mislim da treba da pijes vit c u tabletici obicnoj a ne sumeci......koliko se secam tako su meni rekli ali nisam bas sigurna jer me nije zanimalo.....

Odmaraj zeno,nije dobro za bebca to kasno ostajanje :nono: Imas vremena do martinog dolaska!Meni se bas spavapisemo se sutra,ajde i ti u krevet,nemoj da ti dodjem tamo
![]()
![]()
a evo ustala oko 10h, taman 
Jao kockice izvini,mislila sam na Martu,izviiniii
![]()
ma daj zenska nista strasno! 
kad se porodim volela bih da moj muz napravi zurku ali samo za mladje....neka se zabavlja napije samo da ne bude sam.....to je njegov izbor.....posto je njemu rodjendan 7.02 cak razmisljam da da napravimo zurku i za njegov rodjendan.....znam da cu biti ko lopta taman da okupimo sve drugare.......Evo zenske Maki i ja bile na proslavi bebinog rodjenja i ono ispricali se, malo nesto pojele i ugusio nas dimali ajd sta je tu je... ja sam rekla da kad se Maki rodi, ne zelim takve gluposti... ljudi samo dodju, napiju se ko ludi, zderu i odu...
Umorna sam... jedva cekam kreveeet... CMOK![]()
kad se porodim volela bih da moj muz napravi zurku ali samo za mladje....neka se zabavlja napije samo da ne bude sam.....to je njegov izbor.....posto je njemu rodjendan 7.02 cak razmisljam da da napravimo zurku i za njegov rodjendan.....znam da cu biti ko lopta taman da okupimo sve drugare.......

dobro....kazem ti nisam ni slusala......
kako ti je.....
Smanjuju li se malo?ja ne podnosim voznje pa mi je od toga muka.....i kad nisam trudna.....nisam navikla.......svuda idem peske.....Dobro je!!! Za sada nema mučnina! Pijem iste vitamine kao u prethodnoj trudnoći! Danas idem po rezultate laboratorije, a sutra na UZ! Nestrpljiva sam! Kako tvoje mučnine?Smanjuju li se malo?
malo duze spavali
tako je hladno napolju,skoro kod nule..
Ja nepijem nikakve vitamine,i protivnik sam toga,jedino ako se bas mora,bolje je unositi hranom,sto vise voca,kakvi vestacki vitamini c,pijte limunadu svaki dan po casu,cedite limun,i jedite crvenu papriku svaki dan po jednu (u njoj najvise ima vitamina c)i sto vise narandzi i mandarini!!Ja nikakve vitamine nisam pila ni na pocetku trudnoce a ni sada,hvala bogu za sada je sve ok sem gvozdje,al to je normalna pojava u trudnoci,ali i to cemo srediti ekstratom od kopriva(treba da mi stigne ovih dana)jedino sad na prosloj kontroli mi je ginekol prepisao ampulu vitamina d,ona se daje jedna u 6mes i jos jednom pocetkom devetog!A da i pila sam u 4mes samo mes dana folnu kiselinu i magnezijum,sad nista osim lekica za kontrakcije i za bolove!!![]()