Kutak za trudnice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sto se tice vitamina C ja sam pravo cudo.....imam alergiju......ali samo na vetacki.....ima ga u mamavitu ali mi ne smeta......svaki dan popijem 0,75 l limunade......meni su u bolnici davali da ga pijem ali ja nisam a i prepisali su mi sa terapijom......oni ne misle da skodi trudnicama.......

Margo,
Bravo !!Prva si stavila fotkicu :super: :cmok: Kako si nam slatka,i stomacic ti je bas lep i veliki :mrgreen::klap::klap::heart::heart:

Kockice,
I tebi je basss vellikiii stomacic :mrgreen::mrgreen: i bas je okrugao,kazu kad je devojcica on je okrugao ,zaobljen,a ako je decak on je malo siljat :roll: tako kazu :hahaha::hahaha:
Ja nikako da ukapiram :rumenko: :think: :dontunderstand: a tako bi volela da vam pokazem moj stomacic :(

Ja celi dan sam u nekoj guzvi,bila sam celo popodne u setnju,ja i moj muzic gledali stvarcice za bebe,ali nesto nisam odusevljena,u katalogu imaju svasta a kad odes mala radnjica i sve bljak,skupo a nikakav kvalitet,kolica nemaju bebe confort sto mi hocemo,a i sobe za bebe sto su izlozili su im merde,sto kazu francuzi,nisu stabilni,prodrmas malo a ono samo sto se ne raspadne,ma nista mi se nesvidja,jedino imaju odelca,cene variraju,ali imaju slatke carapice,pa dzemperice kao pletene,pa kapice,pa cipelice tj patofnice,pa pantalonice,haljinice,ma sve im je super... Pa smo posle bili u jos nekim radnjicama i tako,super mi je bio dan,hvala bogu danas sam sjajno :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back