bonzita93
Aktivan član
- Poruka
- 1.950
Hvala ti mila!Znaci nije istoовде у БГ почетком деветог месеца гинеколог ти напише упут за породилиште, а током деветог месеца прибављаш гомилу папира који уз то иду (с краја на крај БГ-а!). У мањим градовим углавном има једно породилиште, тако да не знам како је тамо...
Како си ти?
Ja sam dobro,imam blage mucnine,ali nekako uspevam da jedem!Slabo jedem,cudno kazu da posle 3mes obicno ti se apetit poveca,ali kod mene nije
kako je kod tebe?Kako je kod ostalih?Jer vam se apetit povecao?Ja se sve plasim da ne unosim koliko treba,ali nemogu,jedem voce,sokove,jedem meso,povrce,i to po malo ali ona 3obroka unesem.Pozdrav za sve vas

)... Сад се поготово ужасно много рита (додуше, нема места у стомаку, па осећам сваки покрет), али још неће напоље, ваљда је лепше унутра, ко би га знао...
tkacio: Sta su ti rekli na tom obicnom ultrazv,jer su gledali bebine organe,koliko je dugacak bebac?Bas sam se iznervirala,nikakve doktore nemamo kod nas,i sad ovaj pregled je najvazniji za bebu,idioti jednii!!Nesekiraj se sigurno je sve u redu,procitaj mi sta su ti napisali?
E danas sam kupila neki jastuk,specijalno za trudnice jedna strana se stavi iza ledja jedna na stomacic,tako ga pridrzava,dobar je za ledja i noge,a i za hranjenje bebe kao i za bebu od 7-8mes da se nasloni,tj sedi,to je polu kruzni jastuk,strava je,a i nije skup.
a i daju porodilj samo do 10ned bebe posle u jaslice
Pozdrav
jedva cekam,hocu da plivam