Bonžitice, ova knjiga je zaista sjajna!
U njoj sam našla APSOLUTNO SVE ODGOVORE na pitanja. Zamisli da sam svaki put, kada sam zabrinuta i sl. trčala kod doktorke, čekala red, da je pitam nešto što me je zabrinulo, a ustvari je normalna pojava. Pa poludela bih i ja i doktorka

Tako je, nastavak je
''Šta da očekujete u prvoj godini'', a sledeća
''Šta da očekujete u drugoj i trećoj godini''. Moja sestra ih je sve koristila (poslednju još uvek koristi) i zaista su nezamenljive!!
E sad ono drugo-popila sam prvu ampulu Totema! I sve je ok za sada

U pola čaše vode iscedila sam pola limuna (bez šećera) i sipala ampulu. Promešala sam i zabola slamčicu-savet farmaceuta, jer inače gvožđe boji zube u žuto-i srrrrk i gotovo!
Tako smućkano imalo je ukus soka od manga

Odmah zatim sam pojela dva, tri keksića, da mi ubije ukus za svaki slučaj, a kasnije i ručala.
Samo još kroz probavu da prođe kako treba i ja sam na konju!
Kockice,
ne znam šta da ti kažem.. Moja sestra je pila u poslednjim mesecima folnu kiselinu?? Šta reći.. očigledno i to zavisi od trudnice do trudnice..
A za triple ćeš valjda stići. Ako ne, ne očajavaj, samo da te tvoj ginekolog preuzme i već ćeš se osećati sigurnije!
Eto vidiš,
Tanja, ti si sve to redovno uzimala, a ja do dana današnjeg (33.nedelja), baš baš ništa.. Sve zavisi od krvne slike..