Kutak za trudnice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako je to divno.jer imas slikicu?jooj jedva cekam ponedeljak da vidim mog bebca:)Jer ti poceo stomak da raste?A to rozikasto jer je stalo?Odmaraj i opusti se:cool:misli na tvoju malu kockicu i bice sve ok.Moramo da budemo pozitivne!!

Divno je kad nema problema i kad uzivas u trudnoci... :think: ja sam kad razmislim najvise uzivala u predasima od povrcanja :rotf: hahaha, ali bas kazem muzu kad je Kockica bila ovako nemirna u trudnoci bice pravooo zlatoooo kad se rodi, ljubi ga mama :cmok: :heart: eleeem slikaa... hmmm... evo nasla sam ovu sa zadnjeg UZa...

Meni je stomak porastao vec malo :D i pojavila mi se linea negra od pupka pa nadole :klap: Juce sam bas nasmejala muza, dok sam mazala stomak nacrtala sam kremom smajli na stomaku, umro covek od smeha :hahaha: :super: :heart: rozikastog evo sad kad sam se probudila nema uopsteeee... sve zut sekret!!! :klap: :super: :worth: samo sam gladna pa cu sad Kornfleks sebi da spremim :bye: i hvala zenska, cuvamo seee... samo da dodjemo u Srbiju i ovo sve ce postati druga pricaaa... :cmok: :heart:
Volimo vas sve Kockica i jaaa :heart:... cmooooooooooook :cmok: :cmok:

Cmoka,
Malo si me utesila za sekret, ja bas htela da pitam .Meni ide bas to zuckasto, ima neprijatan miris, pa stalno menjam dnevne ulose, ali pamucne, bez parfema.
Negde opet citam, da je normalan taj zuckasti sekret, ali da ako ima neprijatan miris treba uraditi bris. E, sad meni dr nije ni pomenula briseve, a ja zaboravila da pitam. Radila sam pre trudnoce, bili su u redu.
Jeste li vi radile u prvom tromesecju neke briseve?
Jao, sto mi se spava....:zzzz:

Cmoka,
Malo si me utesila za sekret, ja bas htela da pitam .Meni ide bas to zuckasto, ima neprijatan miris, pa stalno menjam dnevne ulose, ali pamucne, bez parfema.
Negde opet citam, da je normalan taj zuckasti sekret, ali da ako ima neprijatan miris treba uraditi bris. E, sad meni dr nije ni pomenula briseve, a ja zaboravila da pitam. Radila sam pre trudnoce, bili su u redu.
Jeste li vi radile u prvom tromesecju neke briseve?
Jao, sto mi se spava....:zzzz:

Ja jos nijedan, ali cu odmah uraditi kad dodjem u Srbiju! Uradi to za svaki slucaj! :ok:
A to sto ti se spava je super normalno... ja sam do 3eg meseca bila ko sat, tacno u ponoc krenem da zevam i ako nisam u krevetu u roku od 5min zaspim bilo gde! :mrgreen:

Kockice-slikica je super,tvoj andjelcic je divan!Ja jos nemam nijednu sliku,a isla sam 3puta na ultrazvuk,ovde izgleda daju samo sa ona tri sto moraju da se urade u 12ned,u 22 i valjda u 32ili33 tako nesto.Meni stomacic jos ne raste,a jedva cekam :rumenko:Kad ti je termin?Sta bi volele decaka ili devojcicu?

Angi7 Kad je tebi termin?Sta bi ti volela,decka ili devojcicu?:think:Znam da je najbitnije da bude normalno ,zdravo i pravo ali ipak svi mi potajno zelimo,ja bih volela decaka a kasnije devojcicu mozda i dve devoj:rotf:poludece moj dragi.:cmok:Neznam zasto ali i ja i moj dragi smo ubedjeni da je deckic bice iznenadjenje ako nebude:hahaha:Nemam pojma ali pocela sam da gledam stvarcice i sobe roze,videcemo:think:;)

Kockice-slikica je super,tvoj andjelcic je divan!Ja jos nemam nijednu sliku,a isla sam 3puta na ultrazvuk,ovde izgleda daju samo sa ona tri sto moraju da se urade u 12ned,u 22 i valjda u 32ili33 tako nesto.Meni stomacic jos ne raste,a jedva cekam :rumenko:Kad ti je termin?Sta bi volele decaka ili devojcicu?

Ne mogu da verujem da cu ovo uraditi ali eto... i ja da pohvalim NESTO u Kini... ovde svaki put kad odes na UZ dobijes izmedju 1 do 3 fotkice na 1 listu papira... tako da smo mi sad vec skupili oko 10ak fotkica :klap: ma andjelcic je sportista, lekar ga je jurio po mom stomaku, ovaj ga taman uhvati on okrene guzu, pa ga opet uhvati a ovaj pravi salto i ne da se! :mrgreen: djavolak mamin mali... :whistling: e da i taj prosli put sam videla onaj reflex bebe kao da dise... kad guta valjda plodovu vodu... bilo je fenomenalnooooooooooo gledati!!! :super: polakooo i meni je tek poceo da raste, eh ti kao ja zuri ti se! :mrgreen: pa meni su rekli da mi je termin valjda sredina do kraj Februara... ja sad uradih neki test na netu, unela zadnji datum mece (16.5.) i dobila da mi je termin 23.2. :super: a ne znam za pol... iskreno svejedno mi je... posle gubitka prve bebe samo da bude zivo i zdravo i volecu ga do neba... a moj dragi bi vise hteo decaka! :D :heart:

Angi7 Kad je tebi termin?Sta bi ti volela,decka ili devojcicu?:think:Znam da je najbitnije da bude normalno ,zdravo i pravo ali ipak svi mi potajno zelimo,ja bih volela decaka a kasnije devojcicu mozda i dve devoj:rotf:poludece moj dragi.:cmok:Neznam zasto ali i ja i moj dragi smo ubedjeni da je deckic bice iznenadjenje ako nebude:hahaha:Nemam pojma ali pocela sam da gledam stvarcice i sobe roze,videcemo:think:;)

I mi sve nesto mislimo da je decko... Goran moj stomaku prica: "Vuceee, Vuckooo, kako si danas?!" :rotf: a ja bih volela onaj pravi klise, muz zena, stariji bata i mladja seka :D :mrgreen:

Nerazumem,ako si imala 16.05 to znaci valjda da si do petka punih 15nedelja i pocinjes 16,:think::think::dontunderstand:POgledaj i sama.Ehhh ti doktori ko ce njih da razume.Ja sam imala zadnju menst.2.06 i moj ginekolog kaze da je do oplodnje doslo 19juna i termin mi ja 19marta:):heart::worth:

Razumem te,i ja sam jednu bebu izgubila u 7nedelji,taj oziljak i bol i tu tugu uvek cu nositi sa sobom,kada sam sad saznala da sam trudna mozes me razumeti kako sam se osecala,ti to razumes.Sada mi je lakse,radujem se sa dolaskom ovo malog anjela.:worth:Boricemo se zajedno!Hrabro!!!

Nerazumem,ako si imala 16.05 to znaci valjda da si do petka punih 15nedelja i pocinjes 16,:think::think::dontunderstand:POgledaj i sama.Ehhh ti doktori ko ce njih da razume.Ja sam imala zadnju menst.2.06 i moj ginekolog kaze da je do oplodnje doslo 19juna i termin mi ja 19marta:):heart::worth:

Pa da valjda u petak ulazim u 15tu nedelju! A ne 16tu?! Ahem... :think: :???: ma ko ce ga znati! :mrgreen: saznacu sve ponovo i priblizno kad se vratim u majku Srbiju! :D eh ja bih volela da rodim malu Ovcu, posto sam i ja sama Ovan (27.3), a muz Bik! Pa jos jedan rogojna u kuci bi bas bi prikladan! :rotf: :super: kako bismo se klali 100% majkoooo.... :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Razumem te,i ja sam jednu bebu izgubila u 7nedelji,taj oziljak i bol i tu tugu uvek cu nositi sa sobom,kada sam sad saznala da sam trudna mozes me razumeti kako sam se osecala,ti to razumes.Sada mi je lakse,radujem se sa dolaskom ovo malog anjela.:worth:Boricemo se zajedno!Hrabro!!!

Mi nasu nismo izgubili tipa pobacaj, nego je lekar zbog nekih nenormalnosti sa bebom na UZu i u mojoj krvi video da nesto nije u redu i ispostavilo se da je beba jako bolesna... neka genetska stvar, ali nije nasledna vec se prosto desi jednom u milion puta... i ja sam se odlucila na abortus... znaci preplakali smo i muz i ja, uzas kako nam je bilo, a to se sve izdesavalo samo 2 dana pred vencanje... dan danas sam zahvalna sto je vencanje bilo tad jer me je malo diglo iz mrtvih! :heart: I razumem te u potpunosti za sve, i za ceznju i zelju i patnju i iscekivanje... i meni je lakse, samo se non stop brinem... nadam se da se u Srbiji vise necu brinuti ovako... :sad2: sto ti kazes Borimo se skupa! :super: :heart:

Meni je termin krajem marta. A sto se tice pola bebe potpuno mi je svejedno. Ceo zivot sam htela da prvo bude decko, a u poslednjih par godina se sve to nekako izjednacilo, da mi je bas svejedno. Moj muz bi voleo malo vise devojcicu.:)
Pa kako bude...

Inace na 4d UZ mojoj koleginici u 10.nedelji videli zacetke muskih polnih organa. I rodila je decka posle naravno. Zar nije neverovatno da moze tako rano da se vidi, a jos ni stomak nije porastao?:eek:

Meni je termin krajem marta. A sto se tice pola bebe potpuno mi je svejedno. Ceo zivot sam htela da prvo bude decko, a u poslednjih par godina se sve to nekako izjednacilo, da mi je bas svejedno. Moj muz bi voleo malo vise devojcicu.:)
Pa kako bude...

Inace na 4d UZ mojoj koleginici u 10.nedelji videli zacetke muskih polnih organa. I rodila je decka posle naravno. Zar nije neverovatno da moze tako rano da se vidi, a jos ni stomak nije porastao?:eek:

Pise da je to moguce u mojoj knjizi da se tad stvaraju polni organi a prosto su kod decaka brze vidljivi! :super:
Jaooo Angi bilo bi super da se rodi na moj rodjendaaaaaaaaaan :klap: :cmok: :heart:

Moguće je, ženska! I mom bebcu su u tom periodu videli pišu! I garantovali da je 100% dečak i naravno bili u pravu!
A, Kockice, ja sam svaki put dobijala CD sa kompletnim snimkom UZ pregleda i tako smo mužić i ja stalno kući gledali našeg mališu!!!

Pa kako bude...

E, moguce je, meni su na prvom ekspertskom UZ u 12. nedelji rekli da ce biti devojcica i bila je.
Doduse, dr.je rekla da u tom periodu (12.nedelja) se to ne moze sa sigurnoscu tvrditi, vec oko 15. i 16., ali da se kod nas stvari izgleda nece promeniti. I nisu.

Moguće je, ženska! I mom bebcu su u tom periodu videli pišu! I garantovali da je 100% dečak i naravno bili u pravu!
A, Kockice, ja sam svaki put dobijala CD sa kompletnim snimkom UZ pregleda i tako smo mužić i ja stalno kući gledali našeg mališu!!!

Jaooo to je tako slatko! :heart:

E, moguce je, meni su na prvom ekspertskom UZ u 12. nedelji rekli da ce biti devojcica i bila je.
Doduse, dr.je rekla da u tom periodu (12.nedelja) se to ne moze sa sigurnoscu tvrditi, vec oko 15. i 16., ali da se kod nas stvari izgleda nece promeniti. I nisu.

Znaci datum kad se vidi varira od bebe do bebe... sto nije ni nista cudno, nit je ista pogresno sa bebom, prosto (to sam bas procitala!) se svaka beba formira i napreduje individualno! :mrgreen:

Pa da valjda u petak ulazim u 15tu nedelju! A ne 16tu?! Ahem... :think: :???: ma ko ce ga znati! :mrgreen: saznacu sve ponovo i priblizno kad se vratim u majku Srbiju! :D eh ja bih volela da rodim malu Ovcu, posto sam i ja sama Ovan (27.3), a muz Bik! Pa jos jedan rogojna u kuci bi bas bi prikladan! :rotf: :super: kako bismo se klali 100% majkoooo.... :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Pa, ako malo pozuris i obavis to do 19.2. dobices malu vodoliju sto se sjajno slaze sa tvojim znakom!;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back