Angi7
Aktivan član
- Poruka
- 1.641
Stigla sa UZ... Vidi se zumancana kesica
Dr kaze da je sada sve u redu i da za nedelju dana dodjem da bi trebao da se pojavi embrion. Odgovara pocetku seste nedelje, a trebalo bi da sam u sedmoj. Sad mi je vec mnogo lakse, ali dok ne vidim embrion i srcanu radnju necu se skroz smiriti.
Dala mi da pijem Dabrostan 3*1, mada mi se to nesto ne pije, jer nemam ni bolove ni krvarenje. Za nedelju dana opet UZ.
Kockice, jel bese ti pijes Dobrostan? Koliko dozu i kako ga podnosis?
Inace, jutros sam imala moju prvu jutarnju mucninu, samo sto nisam povratila...a ja sva srecna
IInace mi je slab apetit, ali ovo je bas bilo trcanje u WC
Muz mi ima upalu grla i sinoc je imao blago povisenu T, kad jutros ja merim 37.1C. Bedak...Pitala sam dr, kaze ako potraje da popijem Novalgetol.
Eto to je to, valjda ce se sve srediti...
Gde ste, nema vas od juce?
Dr kaze da je sada sve u redu i da za nedelju dana dodjem da bi trebao da se pojavi embrion. Odgovara pocetku seste nedelje, a trebalo bi da sam u sedmoj. Sad mi je vec mnogo lakse, ali dok ne vidim embrion i srcanu radnju necu se skroz smiriti. Dala mi da pijem Dabrostan 3*1, mada mi se to nesto ne pije, jer nemam ni bolove ni krvarenje. Za nedelju dana opet UZ.
Kockice, jel bese ti pijes Dobrostan? Koliko dozu i kako ga podnosis?
Inace, jutros sam imala moju prvu jutarnju mucninu, samo sto nisam povratila...a ja sva srecna
IInace mi je slab apetit, ali ovo je bas bilo trcanje u WCMuz mi ima upalu grla i sinoc je imao blago povisenu T, kad jutros ja merim 37.1C. Bedak...Pitala sam dr, kaze ako potraje da popijem Novalgetol.
Eto to je to, valjda ce se sve srediti...
Gde ste, nema vas od juce?

pa vidis da se sve sredilo zenska
hmmm ne ja ne pijem Dobrostan, pila sam bas Progesteron... ali secam se da su mamice i trudnice valjda nesto pricale o tome...
eh secanje me ne sluzi...
jooooj dobro je dok si jos srecna za mucnine, nadam se da ce tako i ostati! 
nemoj biti paranoicna, svako je razlicit! uzivaaaaj zenoooo...

tkacio: i pored indukcije porađala sam se šest sati, hvala Bogu da smo na kraju i beba i ja bile dobro... užas je kako ne umeju da procene a svakodnevno gledaju i rade iste stvari.. 

Kockice, ti si u cetvrtom mesecu, a jos imas ove mucnine? :???: E bas je ovaj zivot smesan, otkad znam za sebe, najnezdravije se hranim sad u trudnoci.
Iako pojedem nesto, to ce biti nesto "iz kesice" jer moj muz samo to zna da spremi. Ceo zivot bezim od brze hrane, gotovih jela, ne pijem gazirano, ne pijem kafu, voce i povrce bas volim i dosta jedem, i sad puf! Jela bih samo nesto suvo, na voce i povrce ne mogu ni da pomislim. Ma kakvo drugo stanje, ovo nisam ja uopste. 
Znaci li to da nema ginekoloskog pregleda??? Ili to kao babica pregleda, sta li? :???:
Ne mogu da docekam taj pregled, ziva se pojedoh.
ne znam, ja licno ne bih mogla cekati do 10 nedelje...