Angi7
Aktivan član
- Poruka
- 1.641
Drage moje,
ja sam vam potpuno ocajna...
Bila sam na UZ i nista se ne vidi...Nasla mi i cistu na jajniku...Beta je dobra, a i ponovljena beta...Sad kao manijak citam po forumima i potuno sam prestrasena od vanmatericne trudnoce, kiretaze itd. Samo da nije vanmatericna.. Beta je preko 3000. Rekla je da jos ne ocajavam,a ali joj nije bilo nista jasno...A trebalo bi da sam vec u sestoj nedelji...
Nemam apetit, danas nism mogla ni kafu da popijem...Ne znam da li samo od nervoze ili daj boze normalne trudnoce.
Danas opet UZ...Drzite mi fige...
ja sam vam potpuno ocajna...
Bila sam na UZ i nista se ne vidi...Nasla mi i cistu na jajniku...Beta je dobra, a i ponovljena beta...Sad kao manijak citam po forumima i potuno sam prestrasena od vanmatericne trudnoce, kiretaze itd. Samo da nije vanmatericna.. Beta je preko 3000. Rekla je da jos ne ocajavam,a ali joj nije bilo nista jasno...A trebalo bi da sam vec u sestoj nedelji...
Nemam apetit, danas nism mogla ni kafu da popijem...Ne znam da li samo od nervoze ili daj boze normalne trudnoce.
Danas opet UZ...Drzite mi fige...

ljubim ja tebe sto me spasavas od moje ludosti... ok znaci double i triple za mene... nazalost necu stici da ih uradim preeeee 20tog Avgusta sto znaci da cu vec uci i u 4ti mesec... jel to kasno?!
stvarno se bojim da sa bebom nesto nije u redu pa sam sva istripovana 100%... 
a sto se muzica tice moze biti 2 do 4 godine da ostane u Kini a bebac i ja na relaciji Shabac - Beograd... 
pisem ponovo... cmok

ja kad dodjem cu esperancu pod ruku (tj ona mene, hahaha) pa cemo obidjemo sve sto treba