Kutak za trudnice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cao Cokice, ti si vec verovatno u krevetu, citavih +6 razlike.
Nadam se da nam lepo spavas. ;)
Meni je danas bilo malo bolje, neces verovati, kuvala sam telecu supu, i cak sam ocistila kupatilo. Sama se sebi divim. :klap: :lol:
Puno pozdrava za vas. :cmok:

Eh verovatno u krevetu malo morgen :rotf: ne znam sta mi je danas, evo ustadoh u 8 sati ko vampir... inace spavam minimum do 11h :eek: bebac me probudio... gladaaaan... eh... coko kornfleks i sad mi lepo :mrgreen:
Bravoooo za kuvanje i ciscenje :klap:

To jeste, ja sam bila dva puta u bolnici u toku trudnoce, a prije porodjaja i mislila sam da cu da izludim, sto od cimerki, sto od prica koje cujes, sto od krikova iz porodjajne sale.

Ja NE ZNAM kako je zenama koje citavu trudnocu moraju da odleze u bolnickoj sobi i kako ostanu zdrave u pamet.

da, da.

nishta mi nisu posebno rekli.
otvorila sam se jako malo, manje od prsta i visoko mi je postavljeno... shta god da je visoko postavljeno. :D
tonovi bebe su dobro.
u chetvrtak idem na uz i ctg.

a ja mislim da cu da se porodim sa pochetka olimpijade. :D

da, da.

nishta mi nisu posebno rekli.
otvorila sam se jako malo, manje od prsta i visoko mi je postavljeno... shta god da je visoko postavljeno. :D
tonovi bebe su dobro.
u chetvrtak idem na uz i ctg.

a ja mislim da cu da se porodim sa pochetka olimpijade. :D

Kad sam ja pitala pred porodjaj koliko sam otvorena, rekli mi jedan prst i ja ono, pa dobro, bar taj jedan prst, a ginekolog ce, nije vam to nista, inace ste otvoreni toliko stalno :eek:

I tako se ja mucim sa bolovima i posle sat vremena jakih bolova, pitam koliko sam se otvorila, kazu mi: nista, i dalje jedan prst. I onda su me "rucno" otvarali..... tri puta.....

Kad sam ja pitala pred porodjaj koliko sam otvorena, rekli mi jedan prst i ja ono, pa dobro, bar taj jedan prst, a ginekolog ce, nije vam to nista, inace ste otvoreni toliko stalno :eek:

I tako se ja mucim sa bolovima i posle sat vremena jakih bolova, pitam koliko sam se otvorila, kazu mi: nista, i dalje jedan prst. I onda su me "rucno" otvarali..... tri puta.....

Plasis meee... :sad2: :sad2: :sad2:

I mene su rucno otvarali - hiruski. Salim se malo. Ne budimo morbidne. Ja sam odbijala da se otvorim i za pola prsta. Beba nije htela napolje, bilo joj lepo unutra. Takvom brzinom su me sibnuli na carski rez da je to neverovatno.

A cimerke u sobi...pa one su bile super, al je stalno dolazila jedna iz susedne sobe i mracila toliko da je bilo nepodnosljivo. Mp3 je iz raja izasao. Odvrnut do daske

I mene su rucno otvarali - hiruski. Salim se malo. Ne budimo morbidne. Ja sam odbijala da se otvorim i za pola prsta. Beba nije htela napolje, bilo joj lepo unutra. Takvom brzinom su me sibnuli na carski rez da je to neverovatno.

A cimerke u sobi...pa one su bile super, al je stalno dolazila jedna iz susedne sobe i mracila toliko da je bilo nepodnosljivo. Mp3 je iz raja izasao. Odvrnut do daske

Mracila?! :eek: :dontunderstand:

Sve se prezivi, ne bih da vas plasim. Mene je jako boljelo, a babica je stalno ponavljala: moram da ti pomognem, moram da ti pomognem, samo meni nikako u tom trenu nije dolazilo do svijesti da je nanosenje bola pomaganje. Sad sam zahvalna - s obzirom da sam bila prvorotka, nije predugo trajalo, od davanja indukcije do porodjaja samo 4 sata!

Da. Udje zena i trazi lekove. Kao njoj je nestalo, pa dok muz ne donese. Mi joj damo nase, a onda ona to shvati kao poziv i krene sa takvim pricama da ti se dusa smrzne. Sa prvim detetom joj se rana od epiziotomije inficirala. Na drugom porodjaju su jedva ostali zivi. Trecu trudnocu su joj doktori upropastili, a ovo joj je cetvrta. I tako unedogled. Ybt, nismo mogle da pobegnemo od nje - ona je jel'te ekspert i sad ce ona nama da objasni. Hvatala nas je u hodniku, kupatilu, ma strasno. Inace je ziva i zdrava, na kraju smo provalile da joj je ovo prva trudnoca i da je sve u redu, da je u bolnici zbog pritiska.

Da. Udje zena i trazi lekove. Kao njoj je nestalo, pa dok muz ne donese. Mi joj damo nase, a onda ona to shvati kao poziv i krene sa takvim pricama da ti se dusa smrzne. Sa prvim detetom joj se rana od epiziotomije inficirala. Na drugom porodjaju su jedva ostali zivi. Trecu trudnocu su joj doktori upropastili, a ovo joj je cetvrta. I tako unedogled. Ybt, nismo mogle da pobegnemo od nje - ona je jel'te ekspert i sad ce ona nama da objasni. Hvatala nas je u hodniku, kupatilu, ma strasno. Inace je ziva i zdrava, na kraju smo provalile da joj je ovo prva trudnoca i da je sve u redu, da je u bolnici zbog pritiska.

:eek: :eek: :eek: ja bi nju vec posle 10min smaranja i mracenja lepo oterala u svoju sobu... :evil:

Pozdrav trudnjačama( ovo je od milja ,ništa uvredljivo :) )
Kao i svaki dan čitam i čitam i sad kontam ja ću na stolić tj. na carski tako da već sve znam obzirom na prethodnu operaciji mada bih voljela da to mogu riješiti prirodnim putem bez obzira na bol.Ali šta je tu je .Ja čekam svog dotkora da vidim mogu li da se vrnem na posao bar mjesec jer sam pri kraju svega.Još pola ....:)

To se i meni desilo sa prvim sinom.Odem ja da cekam,posto sam prenela 10-ak dana,pa one zene krenuse sa morbidnim pricama...
Najbolje ne slusati,ako mozes da izbegnes,uplase te bezveze,a na kraju ispadne da ti super prodes na porodaju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back