Maslachak
Poznat
- Poruka
- 9.333
dok ne budesh sigurna da nisi trudna, nemoj da pijesh brufen.Cao svima! Pisem sa mora. Nadam se da me se secate...Pravili smo bebu pre mora i evo situacije posle 10tak dana. Uradila test dva dana za redom na moru i bila je oba puta bleda roze linija! Trudna sam?!:???:
Ali.,..Mi se taman ponadali kad pre dva dana se pojavi braonkasto na vesu i jos traje.,.Sve vreme me boli donji stomak kao da cu da dobijem ili sam dobila...Koliko sam upoznata mnogima se desavaju lazne mentruacije, ali kao, nikad nisu intenzxivne kao prave...Svakako cu otici posle mora kod lekara, ali sad me interesuje vase misljenje...Nisam jos nikom rekla osim muzu...Da li smem da popijem brufen i ako ne sta smem protiv bolova?
Nemam druge simptome, ne bole me grudi itd...Pisite brzo...sutra se kacim opet...
ali ne bih znala da ti kazzem shta da pijesh. iskreno.
shto se tiche tih bolova u stomaku, ja sam ih imala do treceg meseca skoro... non stop sam mislila da cu dobiti.ali nishta, naravno, nisam pila protiv istih.
valjda ce ove ostale zzene imati neshto pametnije da ti kazzu.

tvrde, bole i brus me steze...
 tvrde, bole i brus me steze... 
 ajd videcu za neki prevod toga
 ajd videcu za neki prevod toga  hvala Nidzi i tebi, bebac i ja uzivamo u mazenju vec sad
 hvala Nidzi i tebi, bebac i ja uzivamo u mazenju vec sad 

ja idem lekaru za 10 dana pa tek onda mogu da pitam za taj lek... a da mi iz Srbije posalju to tesko...
 ja idem lekaru za 10 dana pa tek onda mogu da pitam za taj lek... a da mi iz Srbije posalju to tesko...  

hehehe
 hehehe

u sustini me ovaj bol vise nervira, menstruacije su mi uvek bile mucne tako da sam na bol navikla... ali pored mojih promena raspolozenja i svega ostalog cu posandrcaaaatiii...
 u sustini me ovaj bol vise nervira, menstruacije su mi uvek bile mucne tako da sam na bol navikla... ali pored mojih promena raspolozenja i svega ostalog cu posandrcaaaatiii...