Kutak za trudnice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mi smo se pre pola sata vratili sa zurke. Bebac spava (sada ima vec sest meseci), baba ga pazi, a mama i tata u provod. Nemora da znaci da cete sledece godine morati da budete kuci.... samo ako ima ko da pripazi bebironce na "kratko":):):)

Видећемо...
Мада, журке нам више нису тако занимљиве.
Наши кумови су недавно добили бебу, па смо ишли код њих. Ваљда ће узвратити следеће године...

Поздрав свима и СРЕЋНА ВАМ НОВА 2008-ма!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jao samo da podelim sa vama da sam danas prosla kroz nevidjeni stres bezveze... kako mi trudnice umemo da izdramimo... :) elem, trazila sam da mi daju rezultate od analize krvi, svasta nesto sto su mi vadili i danas ih dobijem, listam, kada rubella igg 143, ili po mom citanju imam rubelu! na net, kad tamo katastrofa, u slucaju da se dobije u pocetku trudnoce beba sigurno ima ostecenja mozga, sluha ili vida!!! odsekla sam se skroz! zovem doktorku i ostavim poruku da mi se hitno javi a u medjuvremenu mi koleginica izsrcuje da postoje igg i igm... da skratim, nakon 2,5h panike, ustvari sam je prelezala i sve je ok... naravoucenije - pametnije bi mi bilo da ne trazim rezultate i ostavim doktorki da me obavestava o njima... ;)

Devojke, srecna Nova Godina, da bebice budu zdrave, lepe, pametne kao i mame.

Ja danas odem na color dopler u front kada doktor kaze pa vama je trudnoca veca za dve nedelje, a to mi je rekao i prosli put, ali sada me hvata frka s obzirom da sam kao 33.a po njegovom 35.nedelja. Upooomoc, ja jos nista nisam kupila za bebu, a nisam ni u skolici jos pocela napinjanje da vezbam, a tek sta sve treba od analiza da uradim, uzaaasss... Dok moj muz iskusno (s obzirom da vec ima dvoje dece) kaze tesko da ces docekati kraj januara da se porodis, bas me je utesio:?:?

Amos, analize pod hitno pripremi, naravno što može, a za ostalo šta budeš stigla stigla si..kada sam ja išla u školicu 2000-te vežbe napinjanja se nisu ni radile, pa mi ništa ne fali..a odeću gledaj da izabereš na jednom do dva mesta, znači neke veće snabdevenije radnje, nemoj mnogo da se šetaš po ovom vremenu, bolje je da to izguraš do kraja kako treba nego da kupiš baš to i to, ionako to beba brzo preraste

Амос,
за вежбице не брини. Моја кума није ишла и без проблема се породила иако је прилично "килава":-) И ја размишљам да ли да идем по оваквом времену...

drage moje, nazalost, moram da se odjavim do daljneg... beba mi je umrla, jos ne znam tacno kada i jos je u meni i sto je najgore ja jos uvek imam simptome kao da je i dalje sve u redu... neverovatan i grozna osecaj.. mislim da je moja tiroidna zlezda kriva, ne znam, idem danas kod svoje lekarke.. nadam se samo da cu se sto pre oporaviti da mogu opet da ostanem trudna. ne zelim da vas plasim, sigurna sam da se meni zbog toga desilo i zelim vam svima puno srece sa bebicama. verovatno cu jos provirivati ovde, dok se ne odviknem, a u medjuvremenu samo ako neko zna da mi kaze koliko telu treba da se oporavi i ponovo zacne?

Bojalina jako mi je zao sto ti se to dogodilo:-(:-( Znam da ne postoje sada reci kojima bih te mogla utesiti ali mislim da sam negde citala da je potrebno minimum 6 meseci da bi se telo oporavilo pre ponovnog zaceca...Budi jaka i misli pozitivno uz tebe smo..

hvala vam puno! bas je grozno tesko, neverovatno.. da je sve u redu bila bih u 13 nedelji a tako sam zeljno cekala 14 i izlazak iz rizicnog perioda... taman kada sam se malo opustila baaam.. verovatno je bolje tako.. tih 6 meseci mi se cini tako duuugo sada, ja bih najvise volela kada bih smela odmah da ostanem.. znam da ne sme.. a i ko zna koliko ce mom telu trebati da zacne.. na ovu bebicu sam cekala 2 godine.. a vec mi je 30... hvala vam jos jednom na razumevanju i pisemo se nadam se sto skorije! uzivajte! svraticu ja jos ovde..

hvala vam puno! bas je grozno tesko, neverovatno.. da je sve u redu bila bih u 13 nedelji a tako sam zeljno cekala 14 i izlazak iz rizicnog perioda... taman kada sam se malo opustila baaam.. verovatno je bolje tako.. tih 6 meseci mi se cini tako duuugo sada, ja bih najvise volela kada bih smela odmah da ostanem.. znam da ne sme.. a i ko zna koliko ce mom telu trebati da zacne.. na ovu bebicu sam cekala 2 godine.. a vec mi je 30... hvala vam jos jednom na razumevanju i pisemo se nadam se sto skorije! uzivajte! svraticu ja jos ovde..

Ми смо прву бебу чекали две и по године и већ се били депримирали начисто, а друга се створила неочекивано, само 5 месеци после рођења прве! :) :)

Bojalina, ne mogu da verujem da ti se to desilo. Baš mi je žao što to čujem, jer sam uvek mislila da se takve stvari dešavaju jako retko. Nadam se da će beba ponovo doći jako brzo i da ćeš brzo zaboraviti to što ti se desilo.
Ja sam pre neki dan pešačila po snegu i ledu i posle toga me boleo i zatezao stomak prilično jako da sam bila jako uplašena. Te noći sam sanjala da sam usvojila devojčicu. Neverovatno je koliko smo zabrinuti za ta mala bića u nama.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back