S
sanja
Gost
Ako se dobro secam kapi se zovu MATERGIN, i posle njihovog ubrizgavanja pocinju kontrakcije da bi se preostali sadrzaj sto pre izbacio, naravno posle pregleda ultrazvukom jer nismo sve iste. Onda je bitno da se seta a mene su jako bolela ledja od kontrakcija da materica izbaci taj visak. O tome kad se porodite...
a i za to skupljanje materice nadlezni su hormoni.
Stomak nije narastao za 7 dana pa nece ni da spadne za toliko, i materici treba vremena jer se uvecala kao nikad pre (moja instruktorka aerobika mi je objasnila koje vezbe zato ne smem da radim, 6 meseci dok se ne vrati u pocetno stanje), koza se rastezala itd.
Za negu rastegljene koze koristila sam maslinovo ulje, domaca proizvodnja, i uopste me nije svrbela koza stomaka.
a i za to skupljanje materice nadlezni su hormoni.Stomak nije narastao za 7 dana pa nece ni da spadne za toliko, i materici treba vremena jer se uvecala kao nikad pre (moja instruktorka aerobika mi je objasnila koje vezbe zato ne smem da radim, 6 meseci dok se ne vrati u pocetno stanje), koza se rastezala itd.
Za negu rastegljene koze koristila sam maslinovo ulje, domaca proizvodnja, i uopste me nije svrbela koza stomaka.