Ja se rasturam od voca i povrca svih vrsta, sirovog ili kuvanog sve jedno. Kad ti se nesto gricka a ti udri po jabukama, breskvama, kajsijama, sargarepi, paprikama, krastavcima svezim i kiselim... Kad ti se jede slatko uzmi banane, jesu kaloricnije od ostalog voca ali bolje to nego torta (njam, njam!). Jedi dosta nemasnog mesa, to ti stalno treba zbog gvozdja kao sto i sama znas. Mleko skroz obrano (ako ima da se kupi ono 0,1% m.m.) i bolje kiselo mleko umesto pavlake i sve tako izbegavaj nepotrebne masnoce (kajmak, puter umesto toga sremski sir), jaja barena, nista przeno

(ah pohovane tikvice, ah przenice!!!), cedjene pomorandze i vocne sokove bez secera (nikako kokakolu i slicne napitke)... Mnogo vode, vode i vode! Meni lagano gazirana lakse klizi, ovu obicnu ne mogu da progutam i ne gasi mi zedj. Nikakvi nocni obroci!!! Nocu se spava!
Ma predpostavljam da otprilike tako i radis.
Ja jedino slatko cemu ne mogu da odolim je sladoled

ali ne pojedem vise od 2-3 korneta nedeljno. A pizza ce me sahraniti. Ranije sam mogla da prodjem pored nje kao pored turskog groblja a sad nema sanse da joj odolim. Trudim se da ne bude cesce od jednom u 7 dana.
Nikad ne idem u prodavnicu praznog stomaka inace kupim svasta sto ne treba. Jedem jako cesto jer kad sam mnooogo gladna ne mogu da se zaustavim, jedem dok ne pocistim ceo frizider.
Sto manje kuvaj i petljaj po kuhinji jer to samo otvara apetit i razvija mastu.
9kg stvarno nije mnogo ali se cuvaj jer sad se sad sve lakse lepe. Ja sam u prvih 5 meseci jedva navukla 1,5-2kg a sad u sestom skoro svake nedelje po kilo!!!

:shock: Dosla sam na oko +5 u 26 navrsenih nedelja.
I ja sam juce bila na pregledu (ali ne i na ultra zvuku). Bepcu je glava jako nisko pa mi je dr. naredila mirovanje

. Hteli smo da odemo krajem meseca na mini odmor od 4 dana. Zaboravih onako zbunjena da pitam doktorku da li cu moci da putujem. Mozda se bebac malo popne do tada, ko zna, ali karte za avion moramo da rezervisemo i kupimo sada ili nista od svega (posto su low-cost). Nemam pojma sta da radim...