Porodjaj je bio lak, sat i po vremena je trajao - Žarko je bio sa mnom sve vreme pa je zato tako i bilo...
Kontrakcije su krenule u pola pet ujutru, al ja nisam htela da idem u porodilište, vidim - nema krvi, nije puko vodenjak... reko zavrni, neću da idem tamo

I tako... ja ustala, išla u wc par puta, skuvala kafu, zapalila cigaru...
Kad je počelo da me stiska nenormalno jako, probudila sam Žarka... Bilo je oko pola 7
Sedeli smo, pričali... Ja sam se onda istuširala, obrijala, pregledala da li sam sve ponela...
Oko 8 su krenule kontrakcije na dva minuta, nazvala sam babicu i tatu da dodje kolima po nas...
Onda sam skuvala i njemu kafu - i mislila sam još da kuliram al me izbacili iz kuće
Kad su me u porodilištu pregledali, bila sam otvorena 5 prstiju, dok su mi uradili klistir, dok sam ja na prozoru popušila još jednu cigaru na kvarnjaka i sl... - tamo oko pola deset, pukao je onaj čepić, pa kad smo Žare i ja stigli do sale - otvoreno je bilo već 7 prstiju...
Došao je moj doktor i pitao me gde su mi te bolne kontrakcije...
Ja vičem pa boli me, a on gleda na onaj aparat i ubeđuje me da me ne boli...
I tako se on i ja malo preganjali, rekla sam mu - pu, pu, pu baksuze jedan, pa možda mene i neće da boli!!! Ma jok, kaže on, boleće te - ko te hebe kad nisi htela epidural... REko, daj bre doco, ne smaraj me, neću epidural - pa sve i da boli, šta si zapeo s tim... Smeje se on meni i kaže sestri da mi priključi intdukciju...
I JAOOOOOOOOO..... Celo telo mi je utrnulo, tesla sam se kao manijak...
Prilazi on opet i zajebava me - a nećeš epidural, nećeš...
NEĆUUUUUUUUU, TERAJTE SE SVI U PIZDULEPUMATERINU ČUPAJTE TO DETE ODATLE...
i tako... ja sam njih psovala i psovala i psovala, tako mi je bilo lakše - žarko me je masirao, ljubio, držao glavu... Onda su mi probušili vodenjak, beba je krenula i NIŠTA nije bolelo kada je izlazila, osećala sam je kako se prćaka, gurala sam što sam jače mogla i izlete ona za nekih dvadesetak sekundi....
Stavila mi na stomak ovo plavooko, čupavo čudo - i kez mi nije još uvek spao s lica... Poljubila sam je, pa je i on cokio bebu, pa smo se onda mi iscmakali i takoooooooooooo
Posle već 2 sata ja sam bila na nogama još uvek s kezom od uva do uva!!!
Beba je bila sve vreme pored mene, ja sam je tamo kupala, hranila, presvlačila i ništa ama baš ništa mi nije bilo teško i ništa me posle porodjala nije bolelo, jeste malo ona rana koju su ušili al za to sam sama kriva - stavila sam boni uložak i ono se upalilo al dobro... stavili su mi neku tečnost pa je i to prošlo - uzela sam samo jednom lek protiv bolova...
Posle mene je došla jedna epidural mama - koja je počela da me zayebava što sam se mučila i što me je bolelo i kako ona ništa nije osetila.... Medjutim, eto ti vraga - dete su joj doneli tek posle 24 sata, izmučeno i plavo iz neke rernice... Rekla joj je doktorka doslovno predamnom - niste se dovoljno napinjali...
Posle sam pričala s nekim ljudima tamo i rekli su mi da to nije redak slučaj... Mooolim vas, zahebite tu glupu anesteziju, alternativa ako nešto krene naopako je carski rez a ne glupi epidural... Stvarno nije ništa strašno poroditi se, boli - nije da ne boli ALI BOLI KRATKO... šta je sat, dva naspram celog jednog dana - celog života... Svako to može da izdrži