Happy-ca
Aktivan član
- Poruka
- 1.746
A ko ce ga znati 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Happy-ca:Baby84 kako je tvoja bebica?Ti imas sina,jel tako?Koliko je star?

CestitamHappy-ca:Ljudi ja se konacno porodila.Dobila sam bolove bas nakon sto sam postovala onu gore poruku,otisla sam u bolnicu i porodila se u 14:55.Aleksandar je velika momcina od 3900g i 54cm.Porodjaj je prosao lako,tako mi bar kazu babice i lekari,iako je meni bilo jako tesko,ukljucili su mi indukciju i tad su bolovi postali strasni.Uglavnom vec juce su nas pustili kuci
.Beba je rada da sisa,ali ja nemam puno mleka,a bradavice su mi jako bolne,tako da kombinujemo dojenje i formulu.Inace presladak je,isti njegov taja
.Idem sad da obigravam oko malog.Cujemo se.

Wow, svaka chast, chestitamHappy-ca:Ljudi ja se konacno porodila.Dobila sam bolove bas nakon sto sam postovala onu gore poruku,otisla sam u bolnicu i porodila se u 14:55.Aleksandar je velika momcina od 3900g i 54cm.Porodjaj je prosao lako,tako mi bar kazu babice i lekari,iako je meni bilo jako tesko,ukljucili su mi indukciju i tad su bolovi postali strasni.Uglavnom vec juce su nas pustili kuci
.Beba je rada da sisa,ali ja nemam puno mleka,a bradavice su mi jako bolne,tako da kombinujemo dojenje i formulu.Inace presladak je,isti njegov taja
.Idem sad da obigravam oko malog.Cujemo se.

Diiivnooo, ljubi zlato!

Neka je sa srecom!