e ne zna se shta je gore

ali nema lepsheg osecaja kad ga sa sve pupchanom vrpcom stave na grudi..ajoj..
a jeste bolno kako god okrenesh..moj mali sa 2,5 kg je bio nezaboravno iskustvo..
ma trauma pochinje sa dolaskom u bolnicu, znamo kakvi su uslovi gde god otishli, a da nije neka privatna sega mega..
prvo kontrakcije i bolovi i ok, odesh u bolnicu ..padash u nesvest dok ti uzimaju podatke..odesh da te klistiraju nekom hladnom shipkom..chekash..praznish se, voda izlazi iz tebe jer nisi jela prethodnih dana i chekash, chekash dok ne dodje novopechena seka da te odvede u porodjajnu salu ili shta god...a onda tamo lezish satima i postepeno pochinjesh da urlichesh od bolova, a ona pridje i pita ''shta ti je''?? pa nishta mi nije..umirem..''jel gura''? ma gura i sve radi..vadi ga, molim te (hehehe)eeeee i urlash na kraju i vrishtish..dodje dr i kaze da si otvorena samo 1 prst,a treba 10..boteeee..boze uzmi me..i pochinjem da plachem, ja koja apsolutno nema frku shto se fizichkog bola tiche..
e aj' da probamo..opipavaju mu glavicu, ali f.uck, ne otvorena sam, i dalje naponi i tako to..secnu..dishesh dishesh..prestani da dishesh i guraj..i ja guram i osecam da ce mi creva poispadati od naprezanja..drzim noge ispod kolena i guraaaaaaam..''nemoj da se napinjesh u licu''!! aaaaa(znala sam da sam trebala da idem na one glupe vezbe za trudnice, ali mrzelo me)..bila sam aktivna sve do poslednjeg dana..shetala, mada su mi rekli da mirujem jer je beba nisko dole...)
a bash to veche sam htela da se sexam..i on kaze da je umoran ili tako neshto..i ja odem u krevet sama i tako posle par minuta pukne taj chepic, shto ide pre vodenjaka..e zivote..sad bih i mogla, ali kao aj' da budem strpljiva..ali shta fali ufff bedak