Goscica
Domaćin
- Poruka
- 4.534
@ra-ta-tat
Cestitamoooo! Divnoo!Ljubi malo zlato, mnogo je sladak! I dobro dosla u klub nas "Carica"
.
Cestitamoooo! Divnoo!Ljubi malo zlato, mnogo je sladak! I dobro dosla u klub nas "Carica"
.Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.

nije ti lako ...sećam sera-ta-tat:a za sex... boze, imam erotske snove vec danima![]()

Hipotenuza:E pa Snezac to su odlicne vesti za slavljenje!!!
Divno!snezac:Evo da javim da sam danas dobila rezulate amnio... i da je sve ok.
pozdrav svima
ljub

Xmmm... ovi moji bi te odavno vec strpali u bolnicki krevet, a verovatno bi te i porodili.Happy-ca:Ljudi ja sam jako zbunjena,danas na ctg-u sve bilo ok,ali cim sam dosla kuci poceo je da me boli stomak nekako cudna bol,ne mogu da je definisem,ali nemam ono da se bol javi sad,pa za pola sata,nego sasvim neravnomerno,cas ziga,cas zraci u butine,cas ko da me bole bubrezi,cas ko da treba da dobijem,a nekad sve zajedno i plus sam dobila proliv,pa me jos i zbog toga boli stomak.Skroz sam zbunjena,vi koje ste se porodile opisite mi kako ste prepoznale da je to TO,jel vam se grcila materica i ujedno bolela ili je samo bolelo,a grcenje je nastupilo tek posle sa naponima i koliko pre porodjaja ste dobile proliv?
ALI sa druge strane, sisa postaje svemoguca. .
Nema stvari koje ne moze da resi. Ona je lek za sve probleme,
lolHellen:Дете плаче јер му је топло: ти тап - сису!
Детету је досадно - ти сису!
Дете је мокро - ти сису!
Муче га гасови - ти сису!
Запушен му носић - ти сису!
vec sam razgovarala sa strucnjakom na tu temuHellen:Било би баш згодно чути шта WWW каже на то....као и на спавање са мамом и татом....