sbuzic
Početnik
- Poruka
- 4
ah da evo jos jedne iskusne mame uz to i novo pecene trudnjace...imam troje dece i sada nosim blizance...DA VAS CUJEM SAD!!!!!!!!!!!!!!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

sbuzic:ah da evo jos jedne iskusne mame uz to i novo pecene trudnjace...imam troje dece i sada nosim blizance...DA VAS CUJEM SAD!!!!!!!!!!!!!!!!!
divlja:Svaka cast, snezac! Zivi bili i veliki porasli! :-D
), zabranjene skoljke, pastete i suhomesnati proizvodi tipa prsut, salame mada smem da uzmem prasku sunku jer je kuvana, svo voce dooobro oprano i oljusteno, svo povrce kuvano, nista od sveze salate jer se ne moze dovoljno dobro dezinfikovati (ona mi najvise nedostaje
)! Za sitno i nezno voce kao jagode, maline i sl. koje niti mogu da se dobro oribaju niti da se ljuste sam se dosetila pa ih zamrznem ili kuipim vec zamrznute posto parazit toksoplazmoze ne prezivljava 24h u zamrzivacu i sve tako, 100 nekih zabrana, a jela bih sve!
,tako da necu ni pitati docu sta ne bi trebalo da jedem!!!!

U pravu je za sve sto ti je napomenuo.Moram ti reci da meni moj dr nije nista rekao, ali sam se sama informisala preko neta i mnogih foruma.Bolje malo pripaziti,nego da ne daj Boze, bude nesto lose.Kad sam procitala da je zena zbog sira izgubila bebu bila sam se shokirala i tek tada prvi put saznala za listeriju.Jela sam samo sireve od pasterizovanog mleka i proverenih proizvodjaca.Takodje kupus salatu izbacila potpuno, i sl.Pazljivo moje trudnicice, cuvajte svoje bebe i izdrzite.Nije lako, ali se mora!Hipotenuza:A ja se jos nakanjujem da sebi kupim pantalone i suknje u koje cu moci da uguram ovaj moj napredni stomak, izgleda kao da mu je kraj petog a ne cetvrtog meseca.
Happy-ca drzimo ti palceve narednih dana i obavezno da nam pricas posle kako je bilo!
Pricali ste o ishrani za vreme dojenja a je li neka od vas imala restrikcije u trudnickom jelovniku zbog toksoplazmoze i listerije? Meni je ginekolog zabranila sve zivo. Meso, riba, jaja naravno kuvani do kraja (nista susi, krvavi biftek, rovita jaja), zabranjene skoljke, pastete i suhomesnati proizvodi tipa prsut, salame mada smem da uzmem prasku sunku jer je kuvana, svo voce dooobro oprano i oljusteno, svo povrce kuvano, nista od sveze salate jer se ne moze dovoljno dobro dezinfikovati (ona mi najvise nedostaje
)! Za sitno i nezno voce kao jagode, maline i sl. koje niti mogu da se dobro oribaju niti da se ljuste sam se dosetila pa ih zamrznem ili kuipim vec zamrznute posto parazit toksoplazmoze ne prezivljava 24h u zamrzivacu i sve tako, 100 nekih zabrana, a jela bih sve!
Je li to kod vasih doktora nije moda da diktiraju ovakav rezim? Nisam valjda jedina?