Goscica
Domaćin
- Poruka
- 4.534
Morala! Pisem ti na pp!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Preporucujem ti forume:Makedo:Pozdrav svima, htela bih da se posavetujem sa vama o sedecoj stvari: Drugi sam mesec trudnoce, imam 34 godine i vec na pocetku drugog meseca primetila sam da mi trnu stopala. Iz dana u dan to urnuce se pojacavalo i sirilo navise, najpre na listove a kasnije na cele noge. Osecaj je slican onom kada se zimi smrznete pa udjete u toplu prostoriju i ne osecate dodir po kozi. Posle nekih desetak dana to je prestalo na tim delovima tela ali se prosirilo na stomak pa sve do ispod grudi i utrnule su mi jagodice na prstima ruke (osim na palcevima).
Interesuje me da li je neko od vas imao ili cuo za slicno iskustvo.
Doktoricu sam odmah zvala i ona mi je rekla da to ne bi trebalo da bude nista strasno i da pijem bedoksin. Za nedelju dana idem na kontrolu a i nadam se da ce do tad i sve ovo prestati.

Nisam bila u Visegradskoj, ali cu ti odgovoriti u vezi sa pumpicom.Tesko da ces moci mleko da sacuvas u flasici i da das detetu, jer tamo verovatno nemas uslove za sterilizaciju flasice.Ali - pumpica ti pomaze da nadoslo mleko mozes da izmlazas da ne bi dobila mastits, jer beba nije sve vreme uz tebe da bi se to prirodno regulisalo.Tako da ces to mleko verovatno prosipati, a pumpicu koristiti za sledeca izmlazavanja.Vec kad dodjes kuci videces kako ce sve to ici, a i nezahvalno je ovako unapred pricati, jer se ne zna kakva ce ti biti situacija sa grudima.Kod kuce mozes mleko da cuvas u frizideru, ali o tome neki drugi put, ako zatreba informacija!altos:Ćao svima
uglavnom sam redovni čitalac ove teme ali prvi put pišem
polako se spremam za porodilište pa imam nekoliko pitanja:
iskustva iz Višegradske? da li je neko koristio epiduralnu anesteziju u Višegradskoj, kako to ide tamo, mislim na anesteziologe, tarifu, ako neko zna?
kupila sam Aventovu pumpu za mleko. Da li je to koristio neko od vas ko je bio u Višegradskoj i kako, mislim na čuvanje mleka u bočici, pa koliko ste čekale da donesu bebu da to popije, kako je to išlo?
Hvala unapred

. Stvar je u tome sto mi je materica jos uvek jako zavaljena, iako sam upravo usla u 18. nedelju
!
. Barem sam opet cula juce otkucaje bebinog srca pa me je to malo smirilo.

.Nocas su me non-stop budili neki tinjajuci bolovi koje nisam osetila ranije,ali od jutros se osecam dobro,cak sto vise puna sam energije,sve mi to govori da je porodjaj iza coska,muz mi vec peva "na uskrs sam se rodio...",hehe izgleda da ce biti tako.

pajamaca:
.Non-stop imam neke slabe bolove,ali nista konkretno,u utorak idem na pregled,ukoliko se ne porodim do tad.Koliko se ja razumem sad sam u ranoj fazi porodjaja,a ona moze da traje od par sati do 2-3 nedelje,dok ne dodje do aktivnog porodjaja.Evo i sad me bolucka,ali brzo prodje...uglavnom sva sam ko na iglama,taman pomislim to je to,kad ono corak...svaka ti cast pajamaco... ja sam se porodila dan pre ove tvoje porukepajamaca:ratatatarata?
ujaaa javi seeeeee.....
mislim da nije više u množini
biće da su se razdvojili![]()
CESTITAMO

ra-ta-tat:kada posle carskog reza mozes ponovo da se seksas?