Kutak za trudnice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da u pravu si u petak ulazis u 19ned :mrgreen: moja mama je divna zena,i pomocice mi puno,pricale smo da mi i sestra dodje u to vreme,ali sad kad je ostala trudna necu da se cima.Evo ja nesto kao radim po kuci,pomeram,cistim,nesto me uhvatilo neda mi mira da sedim,a i bolje je tako necu imati puno kile :hahaha: :hahaha: bar se nadam :rotf: moram da trosim visak energije na to kad nemogu na muza :roll: ali uskoro se nadam da ce mi ove kontrakcije prestati,i onda da nadoknadim za ova 4mes ;) :hahaha:

Da u pravu si u petak ulazis u 19ned :mrgreen: moja mama je divna zena,i pomocice mi puno,pricale smo da mi i sestra dodje u to vreme,ali sad kad je ostala trudna necu da se cima.Evo ja nesto kao radim po kuci,pomeram,cistim,nesto me uhvatilo neda mi mira da sedim,a i bolje je tako necu imati puno kile :hahaha: :hahaha: bar se nadam :rotf: moram da trosim visak energije na to kad nemogu na muza :roll: ali uskoro se nadam da ce mi ove kontrakcije prestati,i onda da nadoknadim za ova 4mes ;) :hahaha:

Ajooooj jadan on... :eek: :eek: :eek: zamisljam vikend sex maraton kod vas i ti mi prilazis u nedelju popodne i on pravi znak krsta od prstiju i kaze Zenooo ne moguuu viseee... hhahahahahaha :rotf: :rotf: :rotf: sorry bilo je jace od mene... :mrgreen: :heart:

A i tvojoj mami ce biti zanimljivo, taman kad tvoje srculence malo poraste eto nje kod tvoje sestre pa sve iznova :klap: :super: njoj nece biti dosadno! :D

Drugarice, ja dobila dijareju(proliv) nemam pojma od cega, mozda sam nesto pojela...da li smem da uzmem linex, lijobif...mislim to se daje i bebama kada imaju problema sa stomakom, to su u principu korisne bakterije kao one u jogurtu...ne znam da li je neka uzimala ili imala slican problem pa reko da pitam...pozdrav svima

Najbolje pozovi tvog doktora i pitaj,nemoj tek tako da uzimas lekove na svoju ruku,a do tada pij sto vise tecnosti,supice i mozes solju caja,nemoj vise jer od njega beba moze da ima ubrzani rad srca,tj povecan br otkucaja,isto je kao i sa kafom,ima kofein.

Hvala mila!Pa onda je bolje febricet,najbolje pitajte doktore,ovde u francus.meni su dali jos na pocetku paracetamol,jedino to se sme,i dalje ga pijem jer imam ceste glavobolje,izgleda je u svakoj zemlji drugacije,ali mislim da i taj febricet ima svojstvo paracetamola.Jaoooj sto se meni jedu krofne :eek::mrgreen: ,posalji jednu meni i krovetici se jede :mrgreen: Pozdrav za tebe i Nidzu i veliki :kiss::kiss:

Evo saljem ti i krofne i strudlu sa visnjammmma:D
Febricet je paracetamol,ali je najbolji i najmanje deluje na bebu.Ovde ga bas svi preporucuju.Postoji i Febricet C (sumece tablete).
Poz za vas dvoje:kiss: :kiss::kiss::bye:

Jaoooj sta mi to radis?:aaa: i strudle i krofne obozavam :sad2: neka neka vraticu ti to,kad ti budes trudna to cu i ja tebi da radim,pa da te vidim :hahaha: :hahaha: :bye:

Vidis ti sta nam ona radi... :sad2: :sad2: :sad2: ali kad napravi te palacinke sve ce joj biti oprosteno! :mrgreen:

Neeemmaaaa nisi dosla kod mene kad si bila u Bgd-u.Samo da znas kako su lepe.MMM najam:p:p:p
Ajde bucko,ne :sad2: kad budes ponovo dosla kod mene pravicu ti:bye:.

Eeeee ne mozeee takoooo... kao prvo ostala si mi duzna palacinke, samo da te podsetim, a drugo zivis u tunguziji gore pa nisam imala ni snage da idem do tamo a ni para za taxi :sad2: sad cu jos vise da placeeeeem :sad2: :sad2: :sad2: e moze kad sledeci put dodjem! :mrgreen: deal!!!!

Nista od naseg kredita i stana u BGu... :sad2: necemo imati toliko para za tu akciju... sad nesto gledamo stanove u Shabcu i definitivnooo je jeftinije! Znaci mozes 2 do 3 stana u Shabcu da kupis, a 1 u BGu :eek: :eek: :eek: iako mi je smor, najbitnije mi je da imam nasa 4 zida za Maki i mene i kad nam tata dodje... a i ova kuca u kojoj smo ima dosta mana, tako da cemo da vidimo kako i sta tu moze da se sredi... drzite nam fige... :ok:

Vidim da se brinete za mene:rumenko:, hvala:cmok:
Dijareja je hvala bogu bila lazna uzbuna, desilo se jednom juce uvece i jutros pa sam se malo uplasila sta cu ako se nastavi...ali nije:ok:tako da je sve ok:klap:Pozzzz:bye:

E dobro je!!!! :ok: :heart: :cmok: drago nam je da si ok... ma zna i ta dijareja da se desi, meni se desilo jednom i to negde u 3em mesecu isto sam jednom uvece i ujutru evo tek sam se sad setila... :think: sorry
CMOK :cmok:

поздрав трудницама...
ја коначно средих папирологију око боловања... ужас! цимам се од првог септембра! али тако је то у земљи Србији...
Још један поздрав за СВЕ!!!

E supeeer!!! :ok: cestitamoooo!!! :heart:
Sad si makar mirna... :klap:

ја јесам мирна од првог, јер ја факат и нисам радила, али ме убило цимање...
сад ћу се мало више опустити, колико овај кик-боксер дозволи... (као да размишља: "кад може мама да вежба, могу ваљда и ја" :) ) и онда оно слатко ишчекивање, јер смо већ на прагу деветог... а ова задња два дана стомак нарастао само тако...
још једном вас љубим све :heart: :cmok:

Vidis ti sta nam ona radi... :sad2: :sad2: :sad2: ali kad napravi te palacinke sve ce joj biti oprosteno! :mrgreen:

Eeeee ne mozeee takoooo... kao prvo ostala si mi duzna palacinke, samo da te podsetim, a drugo zivis u tunguziji gore pa nisam imala ni snage da idem do tamo a ni para za taxi :sad2: sad cu jos vise da placeeeeem :sad2: :sad2: :sad2: e moze kad sledeci put dodjem! :mrgreen: deal!!!!
pa ti onda sedi u Sabcu i sanjaj mirijevske (tunguzijske) palacinke:p

ја јесам мирна од првог, јер ја факат и нисам радила, али ме убило цимање...
сад ћу се мало више опустити, колико овај кик-боксер дозволи... (као да размишља: "кад може мама да вежба, могу ваљда и ја" :) ) и онда оно слатко ишчекивање, јер смо већ на прагу деветог... а ова задња два дана стомак нарастао само тако...
још једном вас љубим све :heart: :cmok:

Jaooo blago se tebiiii... kako ja jedva cekam da ovo moje malo malo viseee krene da se ritaaa... :sad2: ne mogu da docekam...
A to tvoje malo je mozda samo boxer a ne kick-boxer! :rotf: :klap: pusti dete da vezba, sto bih ja rekla, vidis da mu je vec polako tesno! :whistling: :heart:
CMOK tebi i stomacicu! :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back