Kutak za sujetne romantike – ispovesti o ljubavnim mnogouglovima (ljubavne misterije)

ma može i projekat - kako dobiti lovorike, samo prethodno obrazloži i argumentuj, nemam ništa protiv :lol:
aj, Golube, odgovori mi na pitanja iz preth.posta, bar dok ima veze sa naslovom - za mene je to misterija šta ceo kosmos ima s tvojom "ljubavlju".



I, reci - što se zanosiš? Zarad virtualnih lovorika? Stvarno?


Šta je tu lepo & dobro, u toj tvojoj priči? Pomozi mi da razumem.
 
ja sam jednom yebo udatu....jel o tome rech?

jedna moja prijateljica je kod svog momka u telefonu postojala kao Pero harmonikash....to da mu ne vidi ona njegova....lepo je to sve o geometriji....the poenta je....da je to loshe....da ako je neko sa nekim a istovremeno je sa nekim drugim u nekakvim emotivnim vrtlozima....onda je taj neko sam po sebi losha osoba....i kao takav ne zasluzhuje da bude svrstan u pesme i u knjige....taj neko je suvishe pokvaren i losh da bi ulazio u neq ljubavnu definiciju....da ne pominjem chotvorouglove poliedre itd....to je tek loshe....ok da je taj neko kao u nechemu bezveznom pa kao ajd i ovamo tje....sasvim je druga pricha ako taj neko ima porodicu....ili je kao u super vezi....a i taj 3ji je isto super dusha....to je lazh....to je kenjanje i yebena nezrelost...to nije ljubav....vidish to ti je onaj univerzalni trip mlada udala se za chichu zaljubila se u bashtovana....al ako ode od chiche on tje njoj da pobije porodicu il neshta....e to je vetj ljubav....al ovo kao ***** se s njih 5 al kao tebe volim skroz u eteralnoj formi i mi smo centar kosmosa....mislim to mozhda kod nekog drugog pali....kod mene jock
 
tko bi reko a?.....shto sam ti ja....ma vidra jbte....e slushaj lepo je sve to ljubav i lepo napisano za poklapanje....al sad ti meni reci da je ljubav u troje ljubav?....mislim nek me neko ubedi da o tome treba pisati knjige....(ne ubedjujte me)....i ovo je pogreshno mesto....sve sam al sujetan romantik nisam....il moja definicija romantike ne odgovara ovoj temi....il me treba zgaziti kao emotivni pikavac shto i jesam....
 
Betty:
Dragi Galebe,
šta ti je to "više" - astronomska mistifikacija i uplitanje živih i mrtvih u nešto tako dozlaboga banalno kao što je sex.intercours sa ženom svog ortaka?
Dar prirode ovde je kanda malko okrnjen :lol: U moru gluposti kojima si ogrnuo žal za ortakom i njegovom ženom, šta je tačno tu "oplemenjen" život?
Pišeš bre ko školarac - nejasno. Ja sam samo čitač i pitalac, suština je beskrajno banalna...bez obzira na kosmološki (doduše, funcionalno nepismen!) plašt ...
al dobro, ovo je forum romantika , bljak :wink:

Draga Betty ;)
Ti si zena nadasve inteligentna, ali su ti vise osobine srca strane. Ti bi da se macujes, pa neka bude. Rece ti da sex je stvar banalna. U pravu si, ali kod zena vulgarnih i muskaraca glupih. Za mene je sex sto i prekaljena ljubav. I zaista ne bih ni mogao pomisliti na to najslasnije zadovoljstvo sa nekim koga ne volim. Ti se dalje pitas sta je tu oplemenjeno.U pitanju je duhovna nadgradnja jer mi svet, ovakav kakav jeste, nije dovoljno lep i po mom ukusu. U tom smislu izgaram u ljubavi, izgaram i u macevanju s tobom.

Sad cu se spustiti malo blize tebi, tek toliko da bi me bolje razumela. Nisam dosao na forum zarad lovorika, vec s ciljem da razmenjujem misljenja. Ipak, pohvalio bih tvoju tipiziranu zensku prirodu. Drago mi je sto si shvatila da je ovo kutak za sujetne romantike, te da ti tu i nije mesto. Misljenja sam da nacin na koji se obracas, te nastojanje da sve unizis, nikako se ne mogu podvesti pod rad sa nijansama. Jer ova tema je zaceta sa ciljem da se razaznaju kontrasti i upotpuni spekrat boja. Hajd sad pa leti, pod tobom je livada prepuna crvica zeljnih tvog ostrog kljuna.

P.S. Ako zelis i ti da se nadgradis, onda obrati paznju na funkcionalni sklop svojih recenica. I ne brzaj sa odgovorom. Probaj da prepolovis broj postova zarad toga sto ces dvaput razmisliti pre no nesto li napises.
 
aaa...sex ZATO ima veze sa Kosmosom :lol:
Znači, TOLIKO je banalan sex da u njemu, tj. priči o njemu ("nadgradnji") morao si da spakuješ i mesec i zvezde i..i..i...:P
nemaš ti poooojma šta je sex 8)

Na koji ti se način obraćam? Izvadila sam - suštinu.
Koja NIJE u daljinama u koju si je ogrnuo.
Nisi pesnik.
Čak ni u pokušaju.
Tekst ti je bezvredan i priglup - u glavi si nepismen, u glavi, dakle! :)


"f-cionalni sklop rečenica" - tako nešto NE postoji. Opet mistifikuješ :lol:
Postoji sinatksa, sintagma, raspored, naglašavanje, ritam u rečenici.

aj obriši sline, pa ispočetka :mrgreen:
 
U sustinu nisi zasla, vec si, poput kakvog glodara, tek "izvadila" deo kore. Al gle paradoksa, tip zene kakav si ti najblizi je onom sto nosim u svom srcu;)

Covek koji voli, on drugim ocima posmatra sebe i sve oko sebe. Ljubav zna sve da ulepsa, i da kamen pretvori u spomen i reci pretoci u stih (i da nefunkcionalne recenice veze u celinu tako, da se postigne funkcionalni sklop). Jer ljubav je tvorac, bila to ljubav prema kojoj zeni ili kakvoj drugoj uzvisenoj pojavi.

Ne shvatam kako bi neko ko tezi visem, osim ukoliko po svojoj siromasnoj prirodi ne nastoji sve da banalizuje, mogao sebi dozvoliti da ono sto je sirovo ne oplemeni i ne oboji. Besciljno je dalje raspravljati s tobom na ovu temu. Ja pokusavam da svoju umrlu ljubav analiziram, a ti mi kazes da je to sve u pitanju seks. Ma slazem se. Na srecu znam mnoge zene koje tako misle ;)

Verujem da ces svome coveku biti inspiracija, i vatra koja rastace, i voda koja restoceno sjedinjuje, i vazduh bez koga nece moci, te da ce tako ogrejan, napojen i nadisan, i sam poceti da plodi i tvori. Zar ces i tad reci da su takvi plodovi stvar banalna? Ne verujem, osim ako i sama nisi odvec banalna.
 
mda...zato što n e m a taj problem sa stvarnošću, ne mora da izbegava da kaže kako jeste, i da mašta?
Zašto drugim očima, da poludim, kad se zaljubim? :lol: Ne, hvala 8)
Ša da bojim, meni sex nije banalan :D
I još kažeš: treba višem da težim? Čemu? Nepismenoj tunjavoj samodovoljnoj autističnoj "poeziji" :mrgreen:

-to je DNO a ne visina

aj, ok ne moraš da znaš šta žena Beti misli - slepac si ionako :lol: SVOJEVOLJNO, što je milion puta gore nego da si - samo glup :?



aa..ovo definitvno nije tema za mene :lol:

( sad kad kažem - odoh ja, obično se poraduju pa ospu paljubu - zato i ne kažem da idem, ali idem :wink: )
 
smiley_abwi.gif
aj ć.
 
Ajd bre, izadji iz te rupe…sustina lezi u celovitosti :) Skraticu, tek da muski rod ne ostane u nedoumici povodom kore, koju si tako kolateralno razbacala na sve strane mog sujetnog kutka ;)

Sta da cine impotentni kraljevi, a cije kraljice imaju potrebu da uzivaju u banalnim stvarima, kao sto je sex overdrive npr? A sta da cini pesnik ni u pokusaju, a koji ima potrebu da, leteci k’ zvezdama na krilima galeba, na trenutak oslusne gordu i hladnu vasionu, nebi li zacuo tvorca koji se pohotno smeje :p

Mozda je zeni odmetniku ljubav sto i seks i novac? Jer ona je odvec verna samoj sebi. I kada zazvone praporci pred prozorima zena, obecavajuci im blagodetan zivot na tropskim ostrvima, da l’ i tad da veruje muski rod kako ce ih zene i dalje voleti svim srcem? Ko ne veruje da ce dobiti razglednicu, taj zivi u zabludi. Mda, ko bi tad ispao naivan i dobar, a ko samovoljan i zao? ;) Ipak, slozismo se oko jedne stvari, donekle; sve je tako banalno, kad nema ljubavi…Mda, ti bi htela da se sentimentalni muski rod pokoleba pred najezdom intelektualki-glodara bez smisla za sustinu, a koja lezi duboko u srcu... ;)
 
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:


galebe , ti si moj idol...sunce ti zarko, kad zakukuljis i zamumuljis:roll:

aj kume da se i ja malo prostacim ..sustina kazes?ljubav kazes?

jel to kad u ukradenim poslepodnevnim satima tvoja obozavana draga vodi ljubav sa tobom, pa se ondak plakne, pa uvece hebe muza? ili sam pogresila?sa njim vodi ljubav , a sa tobom se hebe?a? valjda se zaplakne izmedju..mislim..red bi bio:?
i s kim se dusa susretne , poetska duso? kad u navrelijim trenucima ushicenja, jedno telo upijeno u drugo, gde ni govora o banalnom sexu nema, jedna dusa dotakne drugu...ciju je dusu njena doticala?tvoju, ili jadnog izlevacenog muza?

jao..ne mogu vise..ispovrac, ispovrac:x :x :x
 
Cemu saosecanje Galebe kada se to cesto mesa sa sazaljenjem.
Zasto dobiti oprost od coveka cista srca, radi lazne "ljubavi" Nepostojeceg?
Pomirenje dobra i zla u coveku, a oba postoje u nama, jeste put ka harmoniji.

Laz je, i zabluda da samo cistota, dobrota, osakacivanje sebe vodi do tih vrata. To je samo pola coveka onda, samo laz i nemilosrdna zabluda. Izvesna osecanja, ali ne sasvim jasna.
Vec vidjena prica na svakom koraku.

The Oath.
 
hahahaah..pohotni smeh Tvorca, mnogo dobra fora! :P

A što intelektualke - glodari? A čemu impotencija? :lol:

I najvažnije - di je tu ta Vasiona, kad si m. i ž. odnose opisao tako prizemno, a samo TVOJA osećanja imaju veze sa nebom? :P

S jedne strane - ti u žensku ljubav ne veruješ. S druge strane, neprijatno ti je zbog tebe takvog, pa su upleo vasionu. Između redova provejava (ovo baš priliči, atmosferska metafora:D ) da su one koje imaju jak intelekt - žeme bez srca, odnosno one koje u njega ne žele da pogledaju (a tu je suština).

Grešiš. To je karikaturalno.. A cinizam i poezija su neprijatelji, u tvom slučaju.

Želim ti da nađeš ljubav po svojoj meri, i da se oslobodiš predubeđenja, iskreno. Svako je prolazio(možda) kroz fazu nevere (ne neverstva, nego ne-vere, odbijanja verovanja) u osnovni princip.
 
Mozda je gdja Kateta samo qrva,a mozda je strelica Amorova osinu u,gle sudbine,zao cas.Istina je negde izmedju verovatno,i niko je nikad nece otkriti ,takodje vrlo verovatno jer ljudi su.......rabota.A ti Galebe u sta verujes to je tvoja stvar,bices pesnik ili J....c.Ja sam u svakom slucaju za pesnika,a u svakom slucaju nisam za nesto izmedju ta dva. Ja sam prost covek i udanu zenu koja mi se nudila skoro(o kako si lep)sam o'ladio. Medjutim da ja bejah zaljubljen u nju sigurno ne bi ni razmisljao o moralnim aspektima naseg k...a nego o astralnim.Sve u svemu go on Galebe,svet stvaraju hrabri..
 
Sazaljenje proistice iz strahova i deficita snage i volje da se sa obescu izidje na kraj. Svakako da je sazaljenje stepenica vise ka samosvesnosti, i da sazaljenje ukljucuje saosecanje, ali je saosecanje bez sazaljenja vrlina u coveka na visoj instanci. Pod visom instancom podrazumevam prirodu nasledjenu i stecenu. To znaci prisustvo snage i volje i razuma, i odsustvo strahova. To znaci visi stepen spoznaje i sposobnost zivljenja mnogostrukim zivotom. To znaci i sposobnost da se bezuslovno voli. To znaci imati srce "cisto", poput suncevog zraka. Ne, ne govorim o sebi, vec iscrtavam sebi mapu i kurs.

Zahvaljujem se kontrAAdmiralu na mudrim recima.
Kad amorova strela pogodi, ne postoje proracuni i predvidjanja. Sve se odvija slepo, medju oblacima. Kao sto rece, u pitanju je zao tren. I zivot proleti u trenu, a ja bih zivot dao za tren proveden u ljubavi. Bar sam tako osecao. A da li je to mudro? Naravno da nije. Al eto, nadam se da postadoh mudriji, te da cu znati izbeci zao tren, ako li se opet ukaze predamnom.
 

Back
Top