КУСТУРИЦА ЗАБРАНИО Б92 У ДРВЕНГРАДУ!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mislim da je ovo u Europi samo u Srbiji moguce...privatnik zabranjuje javnu televiziju i radio...ccccccc
cim se ta vijest procuje, bit ce mu kao i Handke-u; bas svasta

Da Slavonija, covek nije nista poprimio od tisucljetne hrvatske uljudbe i ukrudbe.

Cak sam i ja osmozom od vas, demokratskih nonpareilla i zastitnika slobodne reci, nesto naucio, a Kusta - ni makac.

Sta mislis, dal' bi trebalo njega hapsiti?

zar njemu cale, deda, pradeda etc nisu muslimani?
okej, on se raspitao, saznao srpsko praporeklo, sve je to kul i lepo, ali je malo chudno ako se neko tako izjasni o chitavoj grupi, gde spada i tako se izjasnjavala i njegova porodica, otac, majka, prababa, ko god....

Pa u tome je poenta...ON ih...njih, muslimane POZNAJE...živeo je sa i među njima i zato s punim pravom i kaže :

" Ko ih NE POZNAJE ( misli na muslimane) , eno im ih...nek' živi sa njima"!

Razumeš sada?

Da Slavonija, covek nije nista poprimio od tisucljetne hrvatske uljudbe i ukrudbe.

Cak sam i ja osmozom od vas, demokratskih nonpareilla i zastitnika slobodne reci, nesto naucio, a Kusta - ni makac.

Sta mislis, dal' bi trebalo njega hapsiti?

pa koliko znam nikada nije radio i zivio u RH, kako onda da nesto poprimi...
ali jeste u Europi...
i zasto bi ga hapsili...ako zakoni RS dozvoljavaju das jedann privatnik u nekom gradu zabrani javnu TV , jer mu ne odgovara, odnosno ide na zivce, e onda laku noc Srbijo

Pa u tome je poenta...ON ih...njih, muslimane POZNAJE...živeo je sa i među njima i zato s punim pravom i kaže :

" Ko ih NE POZNAJE ( misli na muslimane) , eno im ih...nek' živi sa njima"!

Razumeš sada?

osim ako nije zlostavljan kad je bio mali kusta, onda je covek kreten. tako govori o roditeljima, pa na dalje. nije lepo, nije...

i da, naravno, osim ako citat nije tvoja slobodna interpretacija njegove izjave, shto ce biti najverovatnije..

Haha, Slavonija, nisi ukapirala.

"Drvengrad" nije grad. Tamo niko ne zivi. To je tzv. etno selo, znaci turisticka atrakcija, a "zabrana" se odnosi na programe koji se gledaju u lokalnoj kafani.

Sto se osmoze tice, zar nismo tako dugo ziveli zajedno, delili dobro i zlo, uljudbu i ukrudbu?

onda Ok...ja mislila neki grad...sorry

da, zivjeli smo zajedno i to uglavnom dosta dobro, i jednoga dana cemo ponovo u EU

zanimljivo, nisam to znao...
ali da, i ja sam primetio da je b92 antisrpski orijentisan....
baš gledah danas poligraf i onaj jugoslav, voditelj, je dva puta izgovorio formulaciju na "granici kosova i srbije". ovo u vezi paljenja punktova.
dakle, kaže - "juče se na granici kosova i srbije desilo to i to šta mislite o tome", 2 puta je rekao... jezivo...
jel to bila slučajnost, lapsus?
a, šta mu to treba?
jer prvo to za srbiju nije granica već administrativna linija, a drugo, ona ne deli kosovo i srbiju, već kosovo i užu srbiju....

i posle zašto ih ljudi mrze, pa kako da ih ne mrze kad ovako namerno provociraju...

osim ako nije zlostavljan kad je bio mali kusta, onda je covek kreten. tako govori o roditeljima, pa na dalje. nije lepo, nije...

i da, naravno, osim ako citat nije tvoja slobodna interpretacija njegove izjave, shto ce biti najverovatnije..

Nisam ni očekivala da vi Hrvati i muslimani, priznate njegovu veličinu i USPEH, te...što neko reče, laku noć hr i bih...:lol:

zanimljivo, nisam to znao...
ali da, i ja sam primetio da je b92 antisrpski orijentisan....
baš gledah danas poligraf i onaj jugoslav, voditelj, je dva puta izgovorio formulaciju na "granici kosova i srbije". ovo u vezi paljenja punktova.
dakle, kaže - "juče se na granici kosova i srbije desilo to i to šta mislite o tome", 2 puta je rekao... jezivo...
jel to bila slučajnost, lapsus?
a, šta mu to treba?
jer prvo to za srbiju nije granica već administrativna linija, a drugo, ona ne deli kosovo i srbiju, već kosovo i užu srbiju....

i posle zašto ih ljudi mrze, pa kako da ih ne mrze kad ovako namerno provociraju...

Jugoslav je lečeni alkoholičar i novinar koji dugo vremena nigde nije mogao da se zaposli dok ga ( pitanje, po koju cenu), nije zaposlio Veran Matić, a isti, večiti novinarčić u pokušaju...toliko, da se više NE PITAŠ/mo...zašto i on, a i masa njih priča šta priča i način na koji to rade.:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back