- Poruka
- 2.877
OPRAVDANO I PRAVILNO !!!!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Crna macka beli macor ili obrnuto.Vrhunsko stvaralastvo.Brankica je zablistala
Suvisno je raspravljati o velicini tog coveka i njegovom uspehu kako kod nas tako i u inostranstvu. Podrzavam njegov stav, covek je umetnik svetskog kova, a veci Srbin i patriota od mnogih bednika koji bi leba za DZ pa ako treba i popljuvati sopstveni narod, veru, kulturu, istoriju, tradiciju itd. Na tu djubrad se ne treba previse obazirati, svaka nacija ima svoje smece, samo sto Srbija jos nije pocela svoje da spaljiva i cisti ulice od istog.

Sad vam i Kusturica smeta.Samo zato sto ne podrzava izdajnike.Da je slucajno proizdajnicki orjentisan u zvezde bi ga kovali.MRSH!

drugari da li je neko od vas bio kod kuste u drvengradu?
Jes.
Kusturica je opasno ugrozio nas ugled u svetu i trebalo bi ga sankcionisati.
Sta je zapeo za te Cigane? Cigani pa Cigani. Sramota bre. Treba da snimi film o nasem urbanom miljeu, onako nesto progresivno da budemo ponosni i da svi vide koliko smo napredni.
drugari da li je neko od vas bio kod kuste u drvengradu?
ja planiram da odem negde recimo u aprilu neki vikend i da odmorim malo u toj srpskoj prirodnoj oazi, nekontamiranoj delovanjem soroseve UCK-92
Gledala sam film. Zaista sam se trudila da shvatim suštinu, da pronadjem poruku, da razumem zašto nas vidi takvima i zašto radi takve filmove. To nema veze sa crnim talasom i Žikom Pavlovićem, kako je neko to skoro objašnjavao, to je jednostavno - besmisleno. Nemam odgovor, osim da je u pitanju patološka mržnja prema Srbiji i Srbima zbog.... ko zna zbog čega.
A popularnost koju ima medju filmskom elitom ja zaista tumačim kao interesovanje za nešto novo i za njih egzotično, nešto s čim se retko sreću u Evropi.
Zaista ne mogu da objasnim poredjenje sa filmovima Nikite Mihalkova. Svako onaj ko je pogledao makar jedan film NM i jedan film EK nema dilemu u smislu kvaliteta. Ovo izrugivanje sa mentalitetom jednog naroda je više nego ružno.
Kako ono lepo kae veliki Dzon Ford, poruke se salju postom, filmovi sluze za nesto drugo.
Inace je Kusta bio egzotican kao, uslovno receno, autor a ne reziser. Kada su mu dali pare, on je pokazao da ne zna svoj zanat. I daleko od toga da je cenjen medj filmskom elitom.
On sada, kao marginalni umetnik, jase na talasu alterglobalizma jer samo ti ljudi koji veze sa filmom nemaju mogu da placaju te Kusturicine brljavine. Kusturica je samo dobar biznismen. I ***** od coveka.

Gledala sam film.

Јесте мало глупо то што су му скоро сви филмови о циганима, помислиће људи да смо сви у србији цигани.
pa vas yebu kako stignu
Covek prosto da ne poveruje kakve teletabise ta Srbija uzgaja Aha, zato je bio clan zirija u Kanu pre manje od godinu dana.Inace je Kusta bio egzotican kao, uslovno receno, autor a ne reziser. Kada su mu dali pare, on je pokazao da ne zna svoj zanat. I daleko od toga da je cenjen medj filmskom elitom.
Kako ono lepo kae veliki Dzon Ford, poruke se salju postom, filmovi sluze za nesto drugo.
Inace je Kusta bio egzotican kao, uslovno receno, autor a ne reziser. Kada su mu dali pare, on je pokazao da ne zna svoj zanat. I daleko od toga da je cenjen medj filmskom elitom.
On sada, kao marginalni umetnik, jase na talasu alterglobalizma jer samo ti ljudi koji veze sa filmom nemaju mogu da placaju te Kusturicine brljavine. Kusturica je samo dobar biznismen. I ***** od coveka.

Ja sam pvi koji ce napadati Kusturicu. Ali je infantilno napadati ga zbog fiktivne PORUKE i slike koju salje svetu o NAMA...

Ta vest je stara jedno mesec dana. Ja je postovao pre toliko bas na ovom pdf. Eureka, otkrili ste primitivca![]()
Aha, zato je bio clan zirija u Kanu pre manje od godinu dana.
Njegove filmove mozes da volis ili mrzis, ali reci da oni nisu dobro rezirani je smesno.