Parra-Bellum
Buduća legenda
- Poruka
- 40.087
Пуко Хектор
Nisam ja nego Bosnjak Emir, jaran iz seher Sarajeva.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Пуко Хектор

Пореди Слободана Милошевића и Адолфа Хитлера, па није Милошевић затварао држављанеСРЈ у логоре, док су Туђман и Изедбеговић затварали своје суграђане без суда у разне конц. логоре, чак и Загребачки Велесајам је био конц. логор где су силовали девојке до смрти због лажних оптужби да раде за Југослаовенску војску.Kako tacno je bio nepristojan, sto mu je postavljao pitanja u njegovoj kuci? Pa zato je i dosao zar ne?
To mu je posao.
NIje usao silom u Emirovu kucu.
Kako tacno je bio nepristojan, sto mu je postavljao pitanja u njegovoj kuci? Pa zato je i dosao zar ne?
To mu je posao.
NIje usao silom u Emirovu kucu.
Nisam ja nego Bosnjak Emir, jaran iz seher Sarajeva.
![]()
Пореди Слободана Милошевића и Адолфа Хитлера, па није Милошевић затварао држављанеСРЈ у логоре, док су Туђман и Изедбеговић затварали своје суграђане без суда у разне конц. логоре, чак и Загребачки Велесајам је био конц. логор где су силовали девојке до смрти због лажних оптужби да раде за Југослаовенску војску.
Станковић види оно што види ХДЗ-е режим који иде толико далеко да Стипе Месић негира број жртава нацистичкох режима НДХ и да је за владавине тог ХДЗ-е режима уништено преко 3 000 споменика посвећеним антифашизму као и да је насилно протерано преко 480 000 грађана који су су били другчије националне припадности и другачијег политичког опредељења.Kao i svaki drugi novinar postavlja takva pitanja, naravno da Milosevic nije bio kao Hitler, to ni on sam ne misli tako.
Emir nije morao onako da reaguje, ali kad nema samokontrole, ako nije u stanju da podnosi takva pitanja nije trebao ni da pristaje na emisiju.
Stankovic vidi u Milosevicu zlo, koliko je Srba isto to videlo 5 oktobra?
Станковић види оно што види ХДЗ-е режим који иде толико далеко да Стипе Месић негира број жртава нацистичкох режима НДХ и да је за владавине тог ХДЗ-е режима уништено преко 3 000 споменика посвећеним антифашизму као и да је насилно протерано преко 480 000 грађана који су су били другчије националне припадности и другачијег политичког опредељења.
To jе пакт Фауста са Сатаном.Pa bas je Mesic i govorio o rusenju spomenika NOB-u, o ulozi ustase Suska i ostalih dovucenih ustasa iz inostranstva, a koliko je ´kritican prema Tudjmanú i HDZ pricali su cak i nemacki mediji nekoliko puta.
Mesic je bas zbog toga i u sukobu sa hr desnicarima i crkvom, jer stalno podseca na NDH zlocine.
Daleko je od idealnog, ali ga ustase najvise mrze, a za to postoje razlozi.
Bravo za Kusturicu![]()
![]()
al se dobro setio...............da proda film.

Totalni poraz Kusturice. U nedostatku argumenata prekine emisiju.
Bravo Emire srpski sine.
Sine Muratov, a Murat izvorno srpsko ime.
Srbin Murat na Kosovu ubi Lazara.![]()

Ево, ја прегледао видео 2 пута и нисам чуо никакве увреде упућене од стране Кустурице. Па бих молио ове који овде пишу о том "простачком" понашању Кустурице, да ми покажу, или бар напишу, те грозне увреде које је изговорио.
a ti kao znašA kako se zvao Muratov cukundeda?![]()

Totalni poraz Kusturice. U nedostatku argumenata prekine emisiju.
Bravo Emire srpski sine.
Sine Muratov, a Murat izvorno srpsko ime.
Srbin Murat na Kosovu ubi Lazara.![]()

A kako se zvao Muratov cukundeda?![]()
Zaboli me. A ne znaš ni ti kako se ko zvao...
I nemoj mi sada gluposti da su muslimani nastali od nas. Ako ćemo biti toliko ograničeni, otvorićemo i temu o turskoj vlasti, preciznije relaciji begova turskih i žena srpskih.
Naravno, i jedno i drugo su obični mit koji samo služe da bi se vrijeđali drugi narodi.
P.S. Mi moramo ponekada biti decidni. Murat, Mehmed, Muhamed, Ahmed...nisu srpska imena. To su Uroš, Lazar, Miloš, Dušan...

Још кад би ти знао да Лазар није српско име већ јеврејско, добро би било, а битно је да нешто напишеш.Svako iole normalan će se složiti...![]()

I nemoj mi sada gluposti da su muslimani nastali od nas. Ako ćemo biti toliko ograničeni, otvorićemo i temu o turskoj vlasti, preciznije relaciji begova turskih i žena srpskih.
Naravno, i jedno i drugo su obični mit koji samo služe da bi se vrijeđali drugi narodi.
P.S. Mi moramo ponekada biti decidni. Murat, Mehmed, Muhamed, Ahmed...nisu srpska imena. To su Uroš, Lazar, Miloš, Dušan...
Film Nož.“Pa je đeda Abdulaha,
Pit’o Safet jednog dana,
Što ne baciš đedo oni,
Vlaški sanduk sa tavana,
Ako li ga bacit nećeš,
Baciću ga ja što prije,
Šta ce kuli Fazlagića,
Pravoslavne relikvije,
Ej ne budali moj Safete,
Jer daleko nećeš stići,
Znaš li da smo bili vlasi,
Iz Bileće Miljanići,
Prađed nam se poturčio,
I prenio sve to amo,
I od tada na tavanu,
Krijemo ga i čuvamo,
No Safete ako Srbin,
Opet uzme brda ova,
Ti što prije prihvati se,
I kandila i krstova,
Zaboravi prazne priče,
I na kulu Fazlagica,
Pokrsti se pred ikonom,
U Stojana Miljanica,”

Film Nož.
Propaganda je sranje. Pogotovo kada dolazi od političara, a još uz to desničara (V.Draškovića.)