Kusturica uz uvrede otjerao Stankovića i oteo snimljeni materijal

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
da, film je za njega lepa prošlost... opredelio se za druge sfere, režira i dalje ali
u realnom životu u saradnji sa teškim nacionalistima i šovinistima ...

.
Колико је из Србије протерано Хрвата, а колико Срба из Хрватске ?
Бројке и стварни догађаји те демантују.

da, film je za njega lepa prošlost... opredelio se za druge sfere, režira i dalje ali
u realnom životu u saradnji sa teškim nacionalistima i šovinistima ...

.

A vala lepo nas je i na filmu prikazao u svetu?!
ispada da na ovim prostorima samo zive romi i neki neobrijani zadrigli ludaci,
koji se samo opijaju i biju zene po ceo dan. U svakom filmu lete neke guske i perje.
Izuzev Secas li se doli bel i Otac na sluzbenom putu, sve ostalo je po meni cist promasaj?!

koji se samo opijaju i biju zene po ceo dan. U svakom filmu lete neke guske i perje.
Izuzev Secas li se doli bel i Otac na sluzbenom putu, sve ostalo je po meni cist promasaj?!

a ko je po tebi dobar, onaj idiot markovic? kusta je najbolji na ovim prostorima i to mu niko ne spori.:rtfm:

Izuzev Secas li se doli bel i Otac na sluzbenom putu sve ostalo je po meni cist promasaj?!
Па и кад гледаш Хичкокове филмове можеш да помислиш да су сви на западу патолошки случајеви или филмове Чарли Чаплина можеш да помислиш да је тамо велика социјална неправда, али то је ствар опште културе гледаоца, док сами режисери су стекли светску славу својим делима, а ти који су оцењивали њихове филмове познавали су општу културу.

Vama kada se od GDP oduzme dug-imate negativan GDP.
Ako se otkriju sve vase lazi o broju stanovnika i naduvanje GDP-a-dug je tad duplo veci od GDP-a.
Realno Vas GDP je minus 6000 dolara po glavi Hrvata.

Laži? Pa nije nama Dobrica Ćosić babo, nego vama. :lol: Što se i vidi po tvojim "računicama".

Ajd sad otvori jednu temu o tome kako je Tadić kriv za 3 miliona gladnih Srba, a ja se odoh provozati novim autoputem. Javi kad završiš.

:roll:
:dash:
Sta to tebe briga. Opsednuta si Srbijom.
Poslednjih 20god smo bili pod sankcijama, zato i nismo mogli da se razvijamo.
Ali sada se razvijamo.

dva puta vam oprosteno polovica kredita i dugova..
dobili ste 2,5 miliardi € nepovratnih sredstava od EU...
masu kojekakvih donacija iz cijeloga svijeta (osim od Rusa)
i ti to zoves sankcijama...
svaka cast

Pogledao sam ovaj isećak iz emisije...

Mogu reći da je Kusta sasvim korektno reagovao...

Stanković ga je klasično novinarski provocirao, Kusta je prekinuo snimanje... Nisam čuo nikakvo napušivanje, tako da mogu reći da je sve bilo korektno...

Па бре ниси ваљда стварно помислио да је Куста толики наивац па да им се наје6е мајке у камеру!?
МОГУЋЕ ДА ЈЕ КАСНИЈЕ:think::think::think:,
претпостављам да је оно ћелаво ђубре и даље наваљивало и провоцирало!!!:evil::evil::evil:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back