Moglo bi se nazvati teška patologija uzokovana kroatomuslimoteletabističkim globalizmom,jako teška bolest
ajd reci ti meni dali ti radis bilo sto drugo osim sto se gledas po cio dan u ogledalo i ovdje po krsti smaras sa onim sto vidis ?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moglo bi se nazvati teška patologija uzokovana kroatomuslimoteletabističkim globalizmom,jako teška bolest
pa ne sumnjam ja u njegove rezirske kvalitete, samo kazem njegovo vrijeme je proslo...
Vama kada se od GDP oduzme dug-imate negativan GDP.Jer nije imalo što da vam padne.![]()
Jer nije imalo što da vam padne.![]()
Колико је из Србије протерано Хрвата, а колико Срба из Хрватске ?da, film je za njega lepa prošlost... opredelio se za druge sfere, režira i dalje ali
u realnom životu u saradnji sa teškim nacionalistima i šovinistima ...
.
da, film je za njega lepa prošlost... opredelio se za druge sfere, režira i dalje ali
.
Па како би знала када је култура на ХРТ на задњем месту, а на првом Срби и Србија.tocno...iako nisam znala da jos snima filmove..
da, film je za njega lepa prošlost... opredelio se za druge sfere, režira i dalje ali
.
ajd reci ti meni dali ti radis bilo sto drugo osim sto se gledas po cio dan u ogledalo i ovdje po krsti smaras sa onim sto vidis ?![]()
.
A vala lepo nas je i na filmu prikazao u svetu?!
ispada da na ovim prostorima samo zive romi i neki neobrijani zadrigli ludaci,
koji se samo opijaju i biju zene po ceo dan. U svakom filmu lete neke guske i perje.
Izuzev Secas li se doli bel i Otac na sluzbenom putu, sve ostalo je po meni cist promasaj?!
Па и кад гледаш Хичкокове филмове можеш да помислиш да су сви на западу патолошки случајеви или филмове Чарли Чаплина можеш да помислиш да је тамо велика социјална неправда, али то је ствар опште културе гледаоца, док сами режисери су стекли светску славу својим делима, а ти који су оцењивали њихове филмове познавали су општу културу.A vala lepo nas je i na filmu prikazao u svetu?!
ispada da na ovim prostorima samo zive romi i neki neobrijani zadrigli ludaci,
koji se samo opijaju i biju zene po ceo dan. U svakom filmu lete neke guske i perje.
Izuzev Secas li se doli bel i Otac na sluzbenom putu sve ostalo je po meni cist promasaj?!
Vama kada se od GDP oduzme dug-imate negativan GDP.
Ako se otkriju sve vase lazi o broju stanovnika i naduvanje GDP-a-dug je tad duplo veci od GDP-a.
Realno Vas GDP je minus 6000 dolara po glavi Hrvata.
nivo GDP im je negdje oko 60% onoga iz 89-e
Srbija se je u svojoj novijoj povijesti razvijala i napredovala samo u okvirima zajednickih jugoslavenskih drzava...
Zato sto smo smo u novijoj povjesti samo i bili u Jugoslavijama.
Otkacili smo se tih nakaradnih drzava i sad mozemo da se razvijamo.![]()
super...meni drago.
samo dali ce te se razvijati kao poslijednjih 20 godina..?
bez Jugoslavije...
Kusturica vratio kazete HRT-u..
Na linku je isjecak sa snimanja emisije:
http://www.hrt.hr/index.php?id=48&tx_ttnews[tt_news]=52760&tx_ttnews[backPid]=38&cHash=2a92075f4c
super...meni drago.
samo dali ce te se razvijati kao poslijednjih 20 godina..?
bez Jugoslavije...
![]()
Sta to tebe briga. Opsednuta si Srbijom.
Poslednjih 20god smo bili pod sankcijama, zato i nismo mogli da se razvijamo.
Ali sada se razvijamo.
Pogledao sam ovaj isećak iz emisije...
Mogu reći da je Kusta sasvim korektno reagovao...
Stanković ga je klasično novinarski provocirao, Kusta je prekinuo snimanje... Nisam čuo nikakvo napušivanje, tako da mogu reći da je sve bilo korektno...
Stanković ga je klasično novinarski provocirao, Kusta je prekinuo snimanje... Nisam čuo nikakvo napušivanje, tako da mogu reći da je sve bilo korektno...
dva puta vam oprosteno polovica kredita i dugova..
dobili ste 2,5 miliardi € nepovratnih sredstava od EU...
masu kojekakvih donacija iz cijeloga svijeta (osim od Rusa)
i ti to zoves sankcijama...
svaka cast
Сима порниће ,оћеш глумиш?tocno...iako nisam znala da jos snima filmove..
Otkacili smo se tih nakaradnih drzava i sad mozemo da se razvijamo.![]()