Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nemoguće...da jedan član napredne stranke, uradi tako nešto...đilas i šolak, su ga nagovorili, oni su krivi
Čuveno pitanje je ko prvi viče dršte lopova.nemoguće...da jedan član napredne stranke, uradi tako nešto...đilas i šolak, su ga nagovorili, oni su krivi
,,Srpska lista" , šta to znači, da svi imaju kosovska dokumenta i da priznaju držžavu kosovoČuveno pitanje je ko prvi viče dršte lopova.
imao je i tači srpska dokumenta pa to nije značilo da priznaje srbiju kao svoju državu...ima i rada trajković srpske dokumente a to ne znači da priznaje kosovo kao dio srbije...,,Srpska lista" , šta to znači, da svi imaju kosovska dokumenta i da priznaju držžavu kosovo
hašim tači nije bio u vladi Srbije...imao je i tači srpska dokumenta pa to nije značilo da priznaje srbiju kao svoju državu...ima i rada trajković srpske dokumente a to ne znači da priznaje kosovo kao dio srbije...
On je i potpisao Bruxellesski sporazvučić pod hitno treba zatvoriti granicu s kosovom i uvesti hibridne vize...
Ti naravno znaš zašto je on uzeo tablice (ako je istina, Direktno je inače poznat po istinitim i objektivnim člancima).nemoguće...da jedan član napredne stranke, uradi tako nešto...đilas i šolak, su ga nagovorili, oni su krivi
on je bio u vladi kosova, samo da te podsetim...da nije i tu bio ,,navodno"Ti naravno znaš zašto je on uzeo tablice (ako je istina, Direktno je inače poznat po istinitim i objektivnim člancima).
Čovek živi na KiM, nije on neki navodni Srbin koji navodno živi u Kruševcu i čiji su pradedovi (navodno sa majčine strane)
navodno izginuli u I Svetskom ratu - kako misliš da uđe na KiM, da stigne do svoje kuće?
Osim toga, uzimanje njihovih privremenih tablica ne znači ništa, značilo bi kada bi mi (Srbi, da se ne zbuniš), prestali da šipcima
radimo to isto, ali to je malo teže da se shvati...
Ono što mene ipak malo čudi: -Kako to da se toliki patriota i veliki Srbin kao ti uvek složi sa rvatima i srbomrscima?
nije ni srpska lista u vladi države kosovo...već u vladi autonomne pokrajine...hašim tači nije bio u vladi Srbije...
da, u pravu si...nije ni srpska lista u vladi države kosovo...već u vladi autonomne pokrajine...
Šta misliš o Anti Brnabićunisu problem šiptari već okupaciona vlast NATOa i strani agenti u organizacijama NVO...njih bi trebalo sve optužiti za veleizdaju i pozatvoriti i baciti ključ.
naravno ja sam uvijek u pravu...da, u pravu si...
tako je...naravno ja sam uvijek u pravu...
Pa što ih onda ti, kao toliko pismen, napisa velikim slovom?За твоју писменост, пише се српски језик, српски интереси и слично, све малим словом. Када је српско име у реченици именица пише се великим словом, а када је придев малим.
Стање данас, ништа од набројаног није више Српско, већ Албанско.
Ja sam ti lepo napisao da Vučić nije ništa poklonio, već nasledio od tvog gazde.То што је Вучић поклонио Албанцима је неопевана глупост, ту си у праву. А да то нису чињенице оповргни их једну по једну ако можеш.
U vladi gde, veliki Srbine? Ne razumem?on je bio u vladi kosova, samo da te podsetim...da nije i tu bio ,,navodno"
Како бре није поклонио, па ко је ономад водио са 5:0?Ja sam ti lepo napisao da Vučić nije ništa poklonio, već nasledio od tvog gazde.
A i napisao sam ti jednu po jednu.
Ti izgleda nemaš problema samo sa pisanjem, već i sa čitanjem i razumevanjem pročitanog?