"Kurtijev podli naum": Srpske registarske tablice od sutra će biti zamenjene prištinskim

ne sporim ja da ti je neko od predaka ginuo, na bilo kojoj strani
ali mi je nekako nejasno CETIRI ( 4) PRADEDE SA MAJCINE STRANE
kada dođeš na odmor, javi se, budi moj gost...odvedem te i uveriš se...a što se tiče tog vremena, tada su svi imali puno dece...7 ili 8 deteta bio prosek...oni malo više aktivniji, imali još više...nije bilo TV, mobilnih, struje, putovanja, jurnjave za kapitalom...a noć dugačka, šta su drugo mogli da rade

kada dođeš na odmor, javi se, budi moj gost...odvedem te i uveriš se...a što se tiče tog vremena, tada su svi imali puno dece...7 ili 8 deteta bio prosek...oni malo više aktivniji, imali još više...nije bilo TV, mobilnih, struje, putovanja, jurnjave za kapitalom...a noć dugačka, šta su drugo mogli da rade
cetiri PRADEDE sa MAJCINE STRANE
ne postoji

pa koliko puta si i ti i ostali forumasi ovde napadali JNA ( jugoslovensu?) nije valjala
sada je profesionalna SRPSKA vojska
nemaš ti pojma o vojsci, niti si odslužio vojni rok...igraj igrice...1999g, u mojoj brigadi nije bilo nijednog gastarbajtera da se vratio, da brani Srbiju...a puno njih, koji su imali roditelje gastere su zbrisali iz grada...SRBENDE I PATRIJOTE NA KVADRAT, ALI SA BEZBEDNE RAZDALJINE...kako je bilo u drugim jedinicama, to već ne bih znao...neka se jave forumaši, učesnici rata 1999g i neka kažu

imaš moj poziv, u čemu je problem
tebi IZGLEDA ne moze covek nesto ni nacrtati, a kamoli objasniti?
sa MAJCINE strane TI mozes da imas JEDNOG DEDU I JEDNU BABU
taj JEDAN DEDA moze da ima JEDNOG OCA I i BABA moze da ima JEDNOG OCA
znaci da ti SA MAJCINE STRANE MOZES DA IMAS samo jednog dedu i DVE PRADEDE
KONTAS li sada?
setnja

Zašto bih njega išta pitao, čovek ima normalan rezon?
Ja pitam tebe i tebi slične šta to imate toliko protiv Vučića?
Šta vama večito nezadovoljnima konkretno smeta?
Evo ti pogledaj sledeći prilog od @Cosmopolite gde ona krmača ladno optužuje Vučića za prepune bolnice - što je laž naravno,
bolnice jesu pune zbog antivakserskih idiota, ali sigurno nisu prepune.
https://forum.krstarica.com/threads...umom-o-izbornim-uslovima.932289/post-43354948

I sad ta glupača Rakićka, umesto da kaže - Hvala Vučiću što je renovirao bolnice, hvala što je sagradio tri nove novcate kovid bolnice,
hvala što je otvorio preko 200 fabrika, hvala što je obezbedio vakcine, ona ima obraza da ga optužuje za nešto, pa još i laže onako bezočno.
A dok je njena DS bila na vlasti, fabrike su se zatvarale, bolnice su se urušavale, postavljeni su granični prelazi, Kosovo je proglasilo
nezavisnost, postavili su ono idiotsko pitanje MS - pa svako normalan bi raspustio tu stranku i promenio ime, da ga ne sramote više.

Šta vama smeta Vučić, šta imate konkretno da mu prebacite što je uradio loše za Srbiju?
Ali samo ako može bez onih laži, idiotizama i izmišljotina iz Đilasovih i Šolakovih medija...
da, ima normalan rezon...brani Srbiju, sa bezbedne razdaljine...ajde Bole, smešan si...Dragan, verovatno ima i državljanstvo Holandije, kao i večina gastera...pljuju se zapadne države, a tamo žive, tamo im porodice...tamo će ostati i da umru, ali iih ovde sahranjuju...obično foliranje...što se tiče đilasa i šolaka, neka prave društvo vučiću u nekom zatvoru

Иако су Срби који дежурају вечерас наложили ватру да се огреју јако је хладно и тешко за оне који нису донели топлу одећу.Шиптари користе и ноћне двогледе да прате кретање Српских цивила чим се неко мало одаљи од ватре.
u KPS, ima i Srba...po kakvim kriterijumima su ih primali

nemaš ti pojma o vojsci, niti si odslužio vojni rok...igraj igrice...1999g, u mojoj brigadi nije bilo nijednog gastarbajtera da se vratio, da brani Srbiju...a puno njih, koji su imali roditelje gastere su zbrisali iz grada...SRBENDE I PATRIJOTE NA KVADRAT, ALI SA BEZBEDNE RAZDALJINE...kako je bilo u drugim jedinicama, to već ne bih znao...neka se jave forumaši, učesnici rata 1999g i neka kažu
U tvojoj brigadi?
Šta si ti bio u vojsci, pa da znaš nacionalnost i prebivalište svakog vojnika u tvojoj brigadi?
Ej prijatelju, 5000 ljudi, ne preteruj...

U tvojoj brigadi?
Šta si ti bio u vojsci, pa da znaš nacionalnost i prebivalište svakog vojnika u tvojoj brigadi?
Ej prijatelju, 5000 ljudi, ne preteruj...
šta ima da znam...1999g, dobio poziv i javio se u brigadu....to je kruševačka brigada, domaći ljudi, lično sam poznavao bar hiljadu rezervista...vojni rok sam odslužio 88/89, godina dana

Back