- Poruka
 - 12.866

Kako za koga...možda nekada u budućnosti...a budućnost je beskonačna
Za nepismene i neobrazovane neće nikad biti bolje, nebitno ko je na vlasti.
Btw, nisam upoznat, kolika je socijalna pomoć ovih dana, može li se?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako za koga...možda nekada u budućnosti...a budućnost je beskonačna
Pre će goloruk narod da reaguje nego vojska pod Vučićem ,Dačićem i Vulinom..72 i 63 padobranska su u širem rajonu i koliko se da iščitati iz nekih obavještajnih podataka postoji mogućnost da srbijanske specijalne postrojbe budu angažirane na sjeveru kim
Bole, pomalo preteruješ...evo pitaj Dragana, šta radi u Holandiji, on je tamo radnička klasa....podržava aleksandra vučića, ali se ne vraća u Srbiju???...što se tiče socijale, to mi ne ide...moram da radim, sam sebi sam poslodavac i uplaćujem doprinose prema državi...nema bolovanja, nema godišnjeg odmora...samo arbajt, pa kada se namesti situacija, tada mi je godišnji odmorKako za koga...
Zašto bih njega išta pitao, čovek ima normalan rezon?evo pitaj Dragana, šta radi u Holandiji, on je tamo radnička klasa....podržava aleksandra vučića, ali se ne vraća u Srbiju???.
Nisu svi Hrvati ustaše, to sam napisao milion puta.Ok a zbog čega onda u svojim upisima vrlo često nazivaš sve hrvate ustašama=zločincima
Mislim ono!!!

ne sporim ja da ti je neko od predaka ginuo, na bilo kojoj stranipoziv važi i za tebe...kada dođeš u Srbiju, javi se na pp i budi moj gost...groblja nisu daleko, valjda znaš da čitaš ćirilicu...JOŠ NEŠTO, ako aleksandar vučić pozove dobrovoljce za oslobađanje Kosmeta, da li ćeš se javiti...VERUJEM, da ćeš odmah napustiti Holandiju i prvim vasionskim brodom stići u Jajince
sta ovi imaju sa srbskom vlascu i kosovom? nista nisu jaci nego ti i ja![]()
Srbijo spavaj mirno...![]()
А како да се крећу по Косову мајсторе?Мени је жао Срба на Југу Косова који су јурнули за пробне таблице а не капирају колико је важно да се не узимају шиптарске пробне таблице.
Зашто?
Зато што шиптари овако када утврде ко је власник возила мораће да измири паушално сав порез према ткз,Држави Косово и тако ће га културно иселити из енклава.Срби делују као распасана банда хоће да вози добра кола а да не буде порески обвезник.
Те пробне таблице после два месеца неће обнављати већ ће морати да пререгиструју на РКС а онда улазиш у обавезе према држави.
koji cu im ja u ratu? zna se ko ratujepoziv važi i za tebe...kada dođeš u Srbiju, javi se na pp i budi moj gost...groblja nisu daleko, valjda znaš da čitaš ćirilicu...JOŠ NEŠTO, ako aleksandar vučić pozove dobrovoljce za oslobađanje Kosmeta, da li ćeš se javiti...VERUJEM, da ćeš odmah napustiti Holandiju i prvim vasionskim brodom stići u Jajince
Našao je sad da popuje, kad su on i njegovi zahebali sve što su mogli. Taj sporazum nije potpisan pre 5 godina, samo je produžen.On je ocijenio da je sjednica Savjeta za nacionalnu bezbjednost koju je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić hitno sazvao povodom situacije na sjeveru Kosova, „samo još jedna farsa i pokazatelj da je i Vučić shvatio da je napravio grešku potpisivanjem sporazuma prije pet godina, čije odredbe sada stupaju na snagu“.
verujes li ti rvatu?veruješ u tu mogućnost?
Noćima ne spavam zbog Tablica iz južnog kosmetaМени је жао Срба на Југу Косова који су јурнули за пробне таблице а не капирају колико је важно да се не узимају шиптарске пробне таблице.
Зашто?
Зато што шиптари овако када утврде ко је власник возила мораће да измири паушално сав порез према ткз,Држави Косово и тако ће га културно иселити из енклава.Срби делују као распасана банда хоће да вози добра кола а да не буде порески обвезник.
Те пробне таблице после два месеца неће обнављати већ ће морати да пререгиструју на РКС а онда улазиш у обавезе према држави.
verujem činjenicama..nema veze, da li je u pitanju Hrvat, Kinez ili Rusverujes li ti rvatu?
kako brzo nadjete zajednicku temu
jbt, oni se ponasaju tako kao da mi, izmedju sebe, treba da se mrzimoKako za koga...