"Kurtijev podli naum": Srpske registarske tablice od sutra će biti zamenjene prištinskim

Kako za koga...
Za nepismene i neobrazovane neće nikad biti bolje, nebitno ko je na vlasti.
Btw, nisam upoznat, kolika je socijalna pomoć ovih dana, može li se?
Bole, pomalo preteruješ...evo pitaj Dragana, šta radi u Holandiji, on je tamo radnička klasa....podržava aleksandra vučića, ali se ne vraća u Srbiju???...što se tiče socijale, to mi ne ide...moram da radim, sam sebi sam poslodavac i uplaćujem doprinose prema državi...nema bolovanja, nema godišnjeg odmora...samo arbajt, pa kada se namesti situacija, tada mi je godišnji odmor

🤣 troluje budalu 👏

Screenshot_20210922-011601~2.png

evo pitaj Dragana, šta radi u Holandiji, on je tamo radnička klasa....podržava aleksandra vučića, ali se ne vraća u Srbiju???.
Zašto bih njega išta pitao, čovek ima normalan rezon?
Ja pitam tebe i tebi slične šta to imate toliko protiv Vučića?
Šta vama večito nezadovoljnima konkretno smeta?
Evo ti pogledaj sledeći prilog od @Cosmopolite gde ona krmača ladno optužuje Vučića za prepune bolnice - što je laž naravno,
bolnice jesu pune zbog antivakserskih idiota, ali sigurno nisu prepune.
https://forum.krstarica.com/threads...umom-o-izbornim-uslovima.932289/post-43354948

I sad ta glupača Rakićka, umesto da kaže - Hvala Vučiću što je renovirao bolnice, hvala što je sagradio tri nove novcate kovid bolnice,
hvala što je otvorio preko 200 fabrika, hvala što je obezbedio vakcine, ona ima obraza da ga optužuje za nešto, pa još i laže onako bezočno.
A dok je njena DS bila na vlasti, fabrike su se zatvarale, bolnice su se urušavale, postavljeni su granični prelazi, Kosovo je proglasilo
nezavisnost, postavili su ono idiotsko pitanje MS - pa svako normalan bi raspustio tu stranku i promenio ime, da ga ne sramote više.

Šta vama smeta Vučić, šta imate konkretno da mu prebacite što je uradio loše za Srbiju?
Ali samo ako može bez onih laži, idiotizama i izmišljotina iz Đilasovih i Šolakovih medija...

nesko101:
А шта постајеш када се наубијаш жена и деце као ви?

Frtajler

Zvuči kao ratni zločin

Занимњиво када сте у питању ви.
А Срби иако нису убијали децу као ви звучало ти да су извршили геноцид.

Иако су Срби који дежурају вечерас наложили ватру да се огреју јако је хладно и тешко за оне који нису донели топлу одећу.Шиптари користе и ноћне двогледе да прате кретање Српских цивила чим се неко мало одаљи од ватре.

priština se nikada na svoj razvoj nije naslanjala na tiranu koliko jučer tako i danas na beograd...bez uže srbije i njenog ekonomskog i teritorijalnog kapaciteta priština je samo toponim za kraj svijeta...ako priština smatra da je država treba joj to djelom omogučiti hibridnim vizama tako da se albanac u prištini navikne nakon pitaj boga koliko stoljeća da se dvadesetak kilometara od prištine nalazi GRANICA i da tu preko nje nema slobodnog pristupa kao što je navikao....evo već kurti nakon informacije koju mu je kvinta prenjela o vučićevim kontramjerama traži neko obostrano uzajmno povlačenje....leskovac i kuršumlija i raška mogu se uvijek osloniti na beograd koji je ekonomski i politički centar srbije a na koga će se osloniti podujevo i priština koji su takoreći na granici sa srbijom a na njoj se nalazi hibridni vizni sistem...nek se naslone na skoplje,podgoricu ili tiranu ,mnogo će ekonomski profitirati...priština,podujevo i sva ta mjesta bi doživjeli još veču ekonomsku i demografsku kataklizmu...treba jednostavno šiptarima dati djelom ono što žele GRANICU i smjestiti prištinu u rektum zapadne balkana ...priština 20km od granice uže srbije,gnjilane 5km,podujevo na samoj granici itd...uvesti hibridne vize kao što im holandija radi pa nek se hebu..

Živković: Sve što se sada dešava na Kosovu posljedica je Vučićeve politike​

21. Septembra 2021.
Share on Facebook
Tweet on Twitter
16322233384551_beta-r2jlxmf1cd-scaled-1.jpg

Živković, koji je i bivši predsjednik Nove stranke, za list Danas rekao je da „svako čuđenje i iznenađenje vlasti u Beogradu“, povodom upada kosovske policije na sjever Kosova, i oduzimanja „KS“ tablica na prijelazima sa Srbijom, „može samo da znači da je poslije pet godina Vučić shvatio da je napravio grešku kada je potpisao taj dokument“ i da je to „samo njegova krivica“.
Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

„Zato on sada pokušava da izigrava spasioca Srba i srpstva, ali svjedoci smo da gdje god su Vučić, (Ivica) Dačić i (Aleksandar) Vulin, kao i njihovi mentori Milošević i Šešelj, branili Srbe, tamo Srba više nema. Zato se sada plašim za te Srbe sa Kosova koje Vučić pokušava da brani“, rekao je Živković.
On je ocijenio da je sjednica Savjeta za nacionalnu bezbjednost koju je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić hitno sazvao povodom situacije na sjeveru Kosova, „samo još jedna farsa i pokazatelj da je i Vučić shvatio da je napravio grešku potpisivanjem sporazuma prije pet godina, čije odredbe sada stupaju na snagu“.

Мени је жао Срба на Југу Косова који су јурнули за пробне таблице а не капирају колико је важно да се не узимају шиптарске пробне таблице.
Зашто?
Зато што шиптари овако када утврде ко је власник возила мораће да измири паушално сав порез према ткз,Држави Косово и тако ће га културно иселити из енклава.Срби делују као распасана банда хоће да вози добра кола а да не буде порески обвезник.
Те пробне таблице после два месеца неће обнављати већ ће морати да пререгиструју на РКС а онда улазиш у обавезе према држави.

EOSTVARIVE IDEJE

Mesić: Srbija vojskom ne može na Kosovo, niti može nametati svoja rješenja​

G. M.
7 min
12
komentara

0
dijeljenja
FacebookTwitterEmailEmail

Stjepan Mesić (Foto: Arhiv/Klix.ba)

Bivši hrvatski predsjednik Stjepan Mesić rekao je da Srbija nastavlja da drži glavu visoko uprkos neuspjehu u naporima da region drži pod kontrolom kroz rat, ali prema njegovim riječima, "ova država mora da shvati da više ne može sa svojom vojskom da okupira Kosovo, niti može Kosovu nametnuti rješenje".

https://www.klix.ba/vijesti/regija/...o-niti-moze-nametati-svoja-rjesenja/210922035

poziv važi i za tebe...kada dođeš u Srbiju, javi se na pp i budi moj gost...groblja nisu daleko, valjda znaš da čitaš ćirilicu...JOŠ NEŠTO, ako aleksandar vučić pozove dobrovoljce za oslobađanje Kosmeta, da li ćeš se javiti...VERUJEM, da ćeš odmah napustiti Holandiju i prvim vasionskim brodom stići u Jajince
ne sporim ja da ti je neko od predaka ginuo, na bilo kojoj strani
ali mi je nekako nejasno CETIRI ( 4) PRADEDE SA MAJCINE STRANE

Мени је жао Срба на Југу Косова који су јурнули за пробне таблице а не капирају колико је важно да се не узимају шиптарске пробне таблице.
Зашто?
Зато што шиптари овако када утврде ко је власник возила мораће да измири паушално сав порез према ткз,Држави Косово и тако ће га културно иселити из енклава.Срби делују као распасана банда хоће да вози добра кола а да не буде порески обвезник.
Те пробне таблице после два месеца неће обнављати већ ће морати да пререгиструју на РКС а онда улазиш у обавезе према држави.
А како да се крећу по Косову мајсторе?

poziv važi i za tebe...kada dođeš u Srbiju, javi se na pp i budi moj gost...groblja nisu daleko, valjda znaš da čitaš ćirilicu...JOŠ NEŠTO, ako aleksandar vučić pozove dobrovoljce za oslobađanje Kosmeta, da li ćeš se javiti...VERUJEM, da ćeš odmah napustiti Holandiju i prvim vasionskim brodom stići u Jajince
koji cu im ja u ratu? zna se ko ratuje
VUCIC je pripremio i naoruzao VOJSKU I ZANDARMERIJU, kao svaki dobar predsednik

Poslednja izmena od moderatora:
On je ocijenio da je sjednica Savjeta za nacionalnu bezbjednost koju je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić hitno sazvao povodom situacije na sjeveru Kosova, „samo još jedna farsa i pokazatelj da je i Vučić shvatio da je napravio grešku potpisivanjem sporazuma prije pet godina, čije odredbe sada stupaju na snagu“.
Našao je sad da popuje, kad su on i njegovi zahebali sve što su mogli. Taj sporazum nije potpisan pre 5 godina, samo je produžen.
Najobičniji paprikar i lopovčina, pa svi ga znaju dole u njegovom kraju, pitaj kako ga zovu tamo.

Зашто?
Noćima ne spavam zbog Tablica iz južnog kosmeta

Kako za koga...
Za nepismene i neobrazovane neće nikad biti bolje, nebitno ko je na vlasti.
Btw, nisam upoznat, kolika je socijalna pomoć ovih dana, može li se?
jbt, oni se ponasaju tako kao da mi, izmedju sebe, treba da se mrzimo
imam osecaj da bi oni voleli da srbija potone, bude unistena , samo da bi opljuvali vlast
valjda postoje neki nacionalni interesi koje zajednicki treba braniti
zato se uvek i zapitam dali su oni srbi

Back