veliki krang
Legenda
- Poruka
- 71.078
Pise u ustavu kazes da je Kosovo u sastavu Srbije![]()
Ne, pitam tebe ovako virtuelno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Polazeći od državne tradicije srpskog naroda i ravnopravnosti svih građana i etničkih zajednica u Srbiji,
polazeći i od toga da je Pokrajina Kosovo i Metohija sastavni deo teritorije Srbije, da ima položaj suštinske autonomije u okviru suverene države Srbije i da iz takvog položaja Pokrajine Kosovo i Metohija slede ustavne obaveze svih državnih organa da zastupaju i štite državne interese Srbije na Kosovu i Metohiji u svim unutrašnjim i spoljnim političkim odnosima,
građani Srbije donose
Osim Saše Jankovića, postao je i portparol Aljbina Kurtija...
Trud se isplatio, unapređen je.
Ni ti ne znaš šta ti je smiješno. Da tako piše. Da ti možda to ne poričeš?
Znaci da na tarabi pise sladoled ti bi lizo ?
Znači da i dalje ne smeš da napišeš svoje viđenje stvari. Pitam se zašto?![]()
Znači da i dalje ne smeš da napišeš svoje viđenje stvari. Pitam se zašto?![]()
Znaci da na tarabi pise sladoled ti bi lizo ?
Pa odi na Kosovo sam ces se uveriti...
Pa odi na Kosovo sam ces se uveriti...
Bio, video, nigde Šiptara tamo gde sam bio. Napiši sad ti kakva je tvoja realnost.
Pri ulazu-izlazu iz Srbije prema Kosovu treba da se pokazu licne isprave na obe strane.
Pri ulazu-izlazu iz Srbije prema Kosovu treba da se pokazu licne isprave na obe strane.
Да то је тачно, при уласку и изласку територије под окупацијом се показују личнеисправе. Та чињеница није довољна да бисмо ту територију сматрали државом.
То и ти врло добро знаш , али читава ова тема и јије отоврена због разговора него због провоцирања , штп Комшија и ти јасно сведочите својим постовима.
Između ruskih autonomnih republika takođe postoje administrativni prelazi na kojima se pregledaju lična dokumenta.