- Poruka
- 1.978
Сада Шутановац и Ђилас у дуету певају:
СПАСИ СТРАНКУ И УБИ СЕ БОРИСЕ БОРИСЕ!
СПАСИ СТРАНКУ И УБИ СЕ БОРИСЕ БОРИСЕ!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Неће се спасти.
Ни ни један ни други!
Sta je ovde greh Dragana Sutanovca,sto ima pravo da izabere gde ce ili sto je Borisov kum???Kakva budalastina pa ako su kumovi valjda imaju pravo na razlicite stavove?Ej,kako smo mi Srbi plitak narod.![]()
Тек има да видимо бежанију из СНС када се Шеки врати

Fuj! Kako mi se gade i dan danas. Premalo je vremena prošlo da ne bih imao tu reakciju u želucu na njihovu pojavu.

Е Ђидогњидо нек ти је са срећом!
Nema vise cile mile novo doa dolazi....Pa zar ti mozes uopste i da pomisliš da ovaj punoglavac moze biti neki intelektualac,bas si me razočarao

Министар који купује пашњаке у центру БГ за џабака ће да бидне потпора за фрау Ђиласа?Е Ђидогњидо нек ти је са срећом!
Успеси Шутановца су убиство гардиста у објекту Караш,неколико самоубистава официра и војника , експлозија два складишта муниције и погибја кадета на војној вежби.... Нема шта ватрен је Шунта нема шта!
Kakav ministar vojni...
Nisu oni ni do kolena ovom novom sazivu pod kojim ce se gardisti ubijati kolektivnim skokom u ambis a livade ce im se deliti fraj uz adekvatnu novcanu potporu.Skladista municije se vise nece dizati u vazduh nego ce ih davati siptarima gratis.Nema vise cile mile novo doa dolazi....