Kurir: Šutanovac izdao kuma Tadića!

sluc48daj-dikovic487.jpg

Ovo interesantno k'o lanjski sneg.

Ja bih se osvrnula tek kada napišu ko je od njih popas'o robiju te mu uz to oduzeta sva pljačkom i krađom stečena imovina , a ove prljave gaće su mi tačno na nivou baba Vesne sa pijace i prije joj Smiljke koje između tezgi opanjkavaju onu treću što je skoknula do wc-a.

Još mi je interesantnije što je vučić svako malo u Vašingtonu , a evo za koji dan mu se pridružuje i aktuelni precednik na istoj destinaciji da se duboko pokloni i ovom crnom odlazećem Obami ...msm to se ipak svih nas tiče , od životne nam važnosti...opstanka.

Koja naređenja i naloge oni donose odande budući da smo svi svesni ko je aktuelni svetski Hitler godinama unazad , a da i prenebregnemo bombardovanje koliko juče od pomenutog/ih?

U šarene laže odavno ne verujem , kao i danajcima i kada pokolone donose .:neutral:

Šta nam se toliko strašno sprema , a sprema se ili je već odrađeno u njihovim pacovskim kancelarijama kada nas danima bombarduju ovim besmislicama ? :think:

Министар који купује пашњаке у центру БГ за џабака ће да бидне потпора за фрау Ђиласа?:hahaha: Е Ђидогњидо нек ти је са срећом!
Успеси Шутановца су убиство гардиста у објекту Караш,неколико самоубистава официра и војника , експлозија два складишта муниције и погибја кадета на војној вежби.... Нема шта ватрен је Шунта нема шта!

Nisu oni ni do kolena ovom novom sazivu pod kojim ce se gardisti ubijati kolektivnim skokom u ambis a livade ce im se deliti fraj uz adekvatnu novcanu potporu.Skladista municije se vise nece dizati u vazduh nego ce ih davati siptarima gratis.:) Nema vise cile mile novo doa dolazi....

Министар који купује пашњаке у центру БГ за џабака ће да бидне потпора за фрау Ђиласа?:hahaha: Е Ђидогњидо нек ти је са срећом!
Успеси Шутановца су убиство гардиста у објекту Караш,неколико самоубистава официра и војника , експлозија два складишта муниције и погибја кадета на војној вежби.... Нема шта ватрен је Шунта нема шта!

Zaboravio si i krađu tenkova sa poligona. Hbt, Cigani mu ukrali tenkove i isekli u staro gvožđe. :hahaha: Kakav ministar vojni...:rotf:

Back