gost 373116
Buduća legenda
- Poruka
- 31.059
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nisam ništa naročito obdaren, ali imam sreću da isključivo nailazim na žene sa malim ptićicama
i svi srećni![]()
iz nekog razloga najperverznije riba je bila neka med sestraRecimo, na to nikad ne bih tipovao
![]()
kaži ti meni, šta ti ta medonosna sesstra tražila?
reko bi ti al me boli q![]()
iz nekog razloga najperverznije riba je bila neka med sestraRecimo, na to nikad ne bih tipovao
![]()
Не треба генерализовати али има их доста таквих из те бранше. Професионална деформација, шта ли.![]()
umotaj ga u listove svežeg kupusa i popij neki antibiotik, za svaki slučaj (:
juu
a kojih ste vi branši, kada vas napastvuju uvrnute medonosne sestre?![]()
Ma kakav dugi penis. Puni je vazduhom i zato je boli. Ona uzme crnog pitona od 20 cm, stavi u nju ceo i pokaže mu ko je baja.Ima likova koji pomisle da su prekurati, jer im je partnerka rekla da ne mogu više da upražnjavaju doggy pozu, jer nju boli?
Oni se nisu zapitali, kako je pre mogla, sad ne može i boli je?
Da li se slažete /ako izuzmemo mogući zdravstveni razlog partnerke, koji je u nekim minimalnim procentima moguć/ da muškarac to neće tumačiti kao nezainteresovanost partnerke i gubitak želje za njim-što realno jeste, nego će tumačiti da je prepenismen?
Tj penis mu u dugoj vezi ili braku počeo da raste, dok je ostatak tela odavno prestao da raste./ako izumemo uši i dlake iz istih/
Станујем 100м од средње медицинске, имао сам доста другарица одатле. Тачно се на око види разлика између ових што иду у медЕцинску од гимназије или економске.
ma, to su neka sećanja tvoja, možda je zavisilo i od vode-da li je topla ili hladna, a možda i od ruke (:...kakav sam imao komplex
dok sam se takmicio
pod tusevima
moji klubski
prvo probude malo organ
a ja neorganizovan
uvijek u izostatku
sve dok mi nije jedna 'vjerenica'
ispricala tajne
...sreca je kad ti Pravo zensko
otvori oci...![]()
lično, preferiram kiseli![]()
umotaj ga u listove svežeg kupusa i popij neki antibiotik, za svaki slučaj (:
Ima likova koji pomisle da su prekurati, jer im je partnerka rekla da ne mogu više da upražnjavaju doggy pozu, jer nju boli?
Oni se nisu zapitali, kako je pre mogla, sad ne može i boli je?
Da li se slažete /ako izuzmemo mogući zdravstveni razlog partnerke, koji je u nekim minimalnim procentima moguć/ da muškarac to neće tumačiti kao nezainteresovanost partnerke i gubitak želje za njim-što realno jeste, nego će tumačiti da je prepenismen?
Tj penis mu u dugoj vezi ili braku počeo da raste, dok je ostatak tela odavno prestao da raste./ako izumemo uši i dlake iz istih/
ne znam u čemu žene uživaju, niti mogu to da tvrdim u ime mog ženskog roda, msm da je individualno....zene insistiraju na romantici
da se od sume
ne bi drvetu paznja
usmjerila
...u romantici
tj. cvijecu...poeziji...filmovima...citatima
aludiranjima
sve to dolazi da zenskinje dodju do extaticnosti
i onda...daj sto das....a masta doziva svoje...![]()
Jel zatrudnela neka? Čuo sam da kada odu na ekskurziju, obavezno se vrati njih 10% trudno. Naravno, slučajno se potrefi da su sa njima dečaci iz mašinske škole.
Станујем 100м од средње медицинске, имао сам доста другарица одатле. Тачно се на око види разлика између ових што иду у медЕцинску од гимназије или економске.
Не треба генерализовати али има их доста таквих из те бранше. Професионална деформација, шта ли.![]()
Jel zatrudnela neka? Čuo sam da kada odu na ekskurziju, obavezno se vrati njih 10% trudno. Naravno, slučajno se potrefi da su sa njima dečaci iz mašinske škole.
teenage team lol
smoraj ne srry čoveče, valjda je to uobičajeno u svim srednjim školama, samo ne kapiram u vreme moje srednje škole mašinci nisu bili in, kao ni pre mene, verujem ni sada
- - - - - - - - - -
od svega tinejdž, samo ti glumiš tinejdžera ovde
kačiš klip umesto rečenice-dve-tri
i pišeš lol
msm, mator čovek a tripuje
Presudna je blizina škole, a ne struka. Žuri se devojčicama.aj ne srry čoveče, valjda je to uobičajeno u svim srednjim školama, samo ne kapiram u vreme moje srednje škole mašinci nisu bili in, kao ni pre mene, verujem ni sada![]()