kuratizam

peti nisi nikakav egzibicionista ...a pišeš kao da si u najmanju ruku svo vreme sa bičem u ruci :mrgreen:

imam ja momente egzibicionizma, dragi su mi, adrenalin radi..nije da redovno upražnjavam, ali kao začin i to full da
bič je samo priča za malu decu i matore ljude koji nemaju iskustva sa većim užicima, takoreći bič je prvi stepenik

- - - - - - - - - -

hoćuuu
kad ceš u zadrugu?

nikada, aj daj sad link gde si konstruktivno nešto negde napisao.

- - - - - - - - - -

Pa rekoh vec da mi je porastao jer sam koristio neku hemiju, i tako... :rumenko:

hemiju si koristio zašto?
žena je rekla šta?
krešete se u doggy pozi i dalje?
/da pojednostavim/

imam ja momente egzibicionizma, dragi su mi, adrenalin radi..nije da redovno upražnjavam, ali kao začin i to full da
bič je samo priča za malu decu i matore ljude koji nemaju iskustva sa većim užicima, takoreći bič je prvi stepenik

- - - - - - - - - -

o karanfilima

traži

da li si probala anal?

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

hemiju si koristio zašto?
žena je rekla šta?
krešete se u doggy pozi i dalje?
/da pojednostavim/

-bila je na popustu:rumenko:
-ne razgovara samnom:D
-pa ne, tacnije ne secam se dal smo ikad tako:malav:

Ne verujem ti baš...ma bič je bio samo asocijacija ništa bukvalno

regularno je i da mi ne veruješ, nisi imao štipaljke na bradžama (((: da ne kažem, nije te neka riba kačila posle na elektrode, to je uvertira samo lite vaaarijanta

- - - - - - - - - -

Nevažna si. To te muči? A ne veličina ili partner iz uvodnog posta.

ne muči me ništa, samo si ti dosadan neupućeni i neobrazovani nik koji deli pamet okolo, a ne zna šta je dildo-a šta je vibrator.

- - - - - - - - - -

traži

da li si probala anal?
tebi sam zilion puta napisala da okačiš sopstveni smisleni odgovor sa bilo koje teme, umesto što fantaziraš i drljaš kožuru na forumu.

regularno je i da mi ne veruješ, nisi imao štipaljke na bradžama (((: da ne kažem, nije te neka riba kačila posle na elektrode, to je uvertira samo lite vaaarijanta

To mogu samo ja da okačim njoj..Moje su same po sebi dovoljno nadražene...nego, ja msm da ti te tvoje dečkiće naguziš, msm počeo sam da razmatram mogućnost da uzivaš da im uzimaš i poslednji atom muškoati, prirodnog nagona za dominacijom..

To mogu samo ja da okačim njoj..Moje su same po sebi dovoljno nadražene...nego, ja msm da ti te tvoje dečkiće naguziš, msm počeo sam da razmatram mogućnost da uzivaš da im uzimaš i poslednji atom muškoati, prirodnog nagona za dominacijom..

vidiš kako si mudar
ti znaš da elektrode ne idu na muške bradže

- - - - - - - - - -

-bila je na popustu:rumenko:
-ne razgovara samnom:D
-pa ne, tacnije ne secam se dal smo ikad tako:malav:

niste nikada? nikada???

Ima likova koji pomisle da su prekurati, jer im je partnerka rekla da ne mogu više da upražnjavaju doggy pozu, jer nju boli?
Oni se nisu zapitali, kako je pre mogla, sad ne može i boli je?
Da li se slažete /ako izuzmemo mogući zdravstveni razlog partnerke, koji je u nekim minimalnim procentima moguć/ da muškarac to neće tumačiti kao nezainteresovanost partnerke i gubitak želje za njim-što realno jeste, nego će tumačiti da je prepenismen?
Tj penis mu u dugoj vezi ili braku počeo da raste, dok je ostatak tela odavno prestao da raste./ako izumemo uši i dlake iz istih/

Svaki pravi muškarac ne naseda na naklapanja, već ima metar i šubler i redovno prati situacija gabarita svog kujca. :cool:

Isto tako zna kad je vreme da onu koju boli ne samo u kučići pozi zameni s onom koju ne boli. :mrgreen:

- - - - - - - - - -

ne muči me ništa, samo si ti dosadan neupućeni i neobrazovani nik koji deli pamet okolo, a ne zna šta je dildo-a šta je vibrator.

- - - - - - - - - -

tebi sam zilion puta napisala da okačiš sopstveni smisleni odgovor sa bilo koje teme, umesto što fantaziraš i drljaš kožuru na forumu.
:rotf: ne drljam kožuru bludnice

da li si probala anal?ajde sad

lepomirka ce uskoro na kasting xhamster.secam se pre dve god.kada je napisala da voli xhamster

Back