kuratizam

petunija_love

Veoma poznat
Poruka
11.791
Ima likova koji pomisle da su prekurati, jer im je partnerka rekla da ne mogu više da upražnjavaju doggy pozu, jer nju boli?
Oni se nisu zapitali, kako je pre mogla, sad ne može i boli je?
Da li se slažete /ako izuzmemo mogući zdravstveni razlog partnerke, koji je u nekim minimalnim procentima moguć/ da muškarac to neće tumačiti kao nezainteresovanost partnerke i gubitak želje za njim-što realno jeste, nego će tumačiti da je prepenismen?
Tj penis mu u dugoj vezi ili braku počeo da raste, dok je ostatak tela odavno prestao da raste./ako izumemo uši i dlake iz istih/

znači sad će da se vidi ko je pravi a ko se tu pretvara ovo je već stručno

aj ti sestro nešto na temu, nemoj mi te opšte stvari
el tebe boli ili ne boli?

- - - - - - - - - -

A, šta ako mu daje u svim drugim pozama? To ti promaklo, edituj.

ništa, nije tema da li je neka oduvek izbegavala tu pozu, a izgarala u ostalim performas pozama s lampe s plafona i ostalo

Daj nabrzaka, ako neko naiđe Hirka nek svira malu noćnu muziku kao alarm :hahaha:

- - - - - - - - - -

muzička pratnja te loži znači? onda budi džek pa iznajmi simfonijski orkestar, kakav pijanista..To me asocira na one tužne barove, gde je jači zvuk nazdravljanja od muzike.

Dobro...Eo iznajmio sam..Msm mogu da iznajmim i 4 orkestra i hor bečkih dečaka :lol:

...takve komentare u odmakloj vezi
smijesne su
zna se 'zenska obdarenost'
takodje lazno dizanje sujete muskima...
Smijesno je uzmicanje i 'bolna reakcija'
osim ako dosadi u malom razmaku
ili je u pitanju zadovoljavanje sujete...
Veoma diskutabilno jer Zene...djevojke
su veoma komplikovane u 'tom slucaju'
i,- nista im ne vjerujem...
...po tem pitanju...:D

...takve komentare u odmakloj vezi
smijesne su
zna se 'zenska obdarenost'
takodje lazno dizanje sujete muskima...
Smijesno je uzmicanje i 'bolna reakcija'
osim ako dosadi u malom razmaku
ili je u pitanju zadovoljavanje sujete...
Veoma diskutabilno jer Zene...djevojke
su veoma komplikovane u 'tom slucaju'
i,- nista im ne vjerujem...
...po tem pitanju...:D

tebi su smešni kao i meni, ali eto ja sam čula 4-5 priča gde to pije vode, lik ne kapira o čemu se radi.

Ima likova koji pomisle da su prekurati, jer im je partnerka rekla da ne mogu više da upražnjavaju doggy pozu, jer nju boli?
Oni se nisu zapitali, kako je pre mogla, sad ne može i boli je?
Da li se slažete /ako izuzmemo mogući zdravstveni razlog partnerke, koji je u nekim minimalnim procentima moguć/ da muškarac to neće tumačiti kao nezainteresovanost partnerke i gubitak želje za njim-što realno jeste, nego će tumačiti da je prepenismen?
Tj penis mu u dugoj vezi ili braku počeo da raste, dok je ostatak tela odavno prestao da raste./ako izumemo uši i dlake iz istih/

Не волим те незаинтересоване, немој овако, немој онако.

Koji je onda to pojam picizam .

ne znam, eto otvori ti temu
ne znam da li proporcionalno kako muškarcima zrelim raste penis, tako žemskima se smanjuje vagina ili šta?

- - - - - - - - - -

Не волим те незаинтересоване, немој овако, немој онако.

hani bani, oket, ali nisi mi na temu odgovorio (:

Ovo mi se nikad nije desilo tako da..Msm ne utrčavaš bez najave ako si veći:hahaha: Msm koja još pa odbija keks, i još sa takvim izgovorom O.o

- - - - - - - - - -

Uvek može da joj kaže evo ti pola sad, pola ponesi uz put :hahaha:

Back