kuratizam

ne znam engljeski jerbo sam zafršila neke megatrendove, ali čak i moje komšije iz favele znaju razliku između vibratora i dildoooooa, a tebi to šepa hbg. mada veliki si sexualni znalac :zcepanje:
Nije tebi lako. Aj dobi pa se posle smiri sa tim kuratizmom.:manikir:

- - - - - - - - - -

ja nisam doživela orgazam stiimulacijom bradavica, eto koja jeste neka me prosvetli
Čovek ti lepo reko da može da dovede do... Ali si ti toliko neiskusna da nemaš pojma o čemu pričaš. Ali me ne čudi od tebe koja ne zna šta je vibrator, a šta dildo, jer dildo nisi ni probala.

super.nisi mi odgovorila za anal

šta si ti uopšte odgovorio, osim što na svim temama pitaš za anal?

- - - - - - - - - -

Zene su jedna kompleksna , misticna i senzualna bica.

diskutujemo o doggy pozi...samo da kažem

- - - - - - - - - -

Od svega samo senzualna...inače nisu naročito komplikovana bića

jeboteeeeeeeeeeee ja ne kapiram da li ste vi ograničeni ili ne možete da dobacire šta pitam.
To mi dođe na isto.

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

jeboteeeeeeeeeeee ja ne kapiram da li ste vi ograničeni ili ne možete da dobacire šta pitam.
To mi dođe na isto.

Tema je preglupa. Pritom sam ti i odgovorio.
Ne, nije mi se desilo, ne ne smatram da se to regularno desava i ne smatram da je to relevantan izgovor i realno moze da pije vodu samo u retkim situacijama , ali opet moze da se prevaziđe. Dakle ko poveruje rekao bih da je glup...Obzirom da sam ti odgovorio već a ti vrištiš opet oko gluposti, samo ću ti reći da protrljaš čarobnu lampu.
Reko ti lepo da me ne guraš u razne komune i grupe.

Poslednja izmena:
Dogy poza jeste msm jedna od dve , ako se ne varam, gde penetracija može biti nešto bolnija, međutim, ne i nešto što ne može da se prevaziđe.Ako danas može, a sutra šatro ne može onda je klasičan izgovor..Al da se razumemo, tema je priglupa ok, ajd svi otvaramo takve, ali kategorisanje svih u isti tor zajebi . Osnovno poštovanje mora da postoji, ili ne mora al onda nema šta da komuniciramo.

Ima likova koji pomisle da su prekurati, jer im je partnerka rekla da ne mogu više da upražnjavaju doggy pozu, jer nju boli?
Oni se nisu zapitali, kako je pre mogla, sad ne može i boli je?
Da li se slažete /ako izuzmemo mogući zdravstveni razlog partnerke, koji je u nekim minimalnim procentima moguć/ da muškarac to neće tumačiti kao nezainteresovanost partnerke i gubitak želje za njim-što realno jeste, nego će tumačiti da je prepenismen?
Tj penis mu u dugoj vezi ili braku počeo da raste, dok je ostatak tela odavno prestao da raste./ako izumemo uši i dlake iz istih/

Kuratost se u dogi pozi ogleda u nečem drugom, a problemi sa bolovima postoje i u drugim pozama.

Ima likova koji pomisle da su prekurati, jer im je partnerka rekla da ne mogu više da upražnjavaju doggy pozu, jer nju boli?
Oni se nisu zapitali, kako je pre mogla, sad ne može i boli je?
Da li se slažete /ako izuzmemo mogući zdravstveni razlog partnerke, koji je u nekim minimalnim procentima moguć/ da muškarac to neće tumačiti kao nezainteresovanost partnerke i gubitak želje za njim-što realno jeste, nego će tumačiti da je prepenismen?
Tj penis mu u dugoj vezi ili braku počeo da raste, dok je ostatak tela odavno prestao da raste./ako izumemo uši i dlake iz istih/
i iz nosa

- - - - - - - - - -

ja za sebe znam da sam malog penisa jer se nijedna nije žalila da joj veliki...misim nijedna...tih par
a i bez seksa znam da je mali

Back