kuratizam

Tema je preglupa. Pritom sam ti i odgovorio.
Ne, nije mi se desilo, ne ne smatram da se to regularno desava i ne smatram da je to relevantan izgovor i realno moze da pije vodu samo u retkim situacijama , ali opet moze da se prevaziđe. Dakle ko poveruje rekao bih da je glup...Obzirom da sam ti odgovorio već a ti vrištiš opet oko gluposti, samo ću ti reći da protrljaš čarobnu lampu.
Reko ti lepo da me ne guraš u razne komune i grupe.

nemoj da lagiš, tema je životna i totalno realistična

- - - - - - - - - -

Kuratost se u dogi pozi ogleda u nečem drugom, a problemi sa bolovima postoje i u drugim pozama.

nisam baš skapirala ovaj prvi deo rečenice.

- - - - - - - - - -

ja znam ko jeste/može al truba je da kažem

znanje treba da se nesebično deli, ne budi stipsa!

Ima likova koji pomisle da su prekurati, jer im je partnerka rekla da ne mogu više da upražnjavaju doggy pozu, jer nju boli?
Oni se nisu zapitali, kako je pre mogla, sad ne može i boli je?
Da li se slažete /ako izuzmemo mogući zdravstveni razlog partnerke, koji je u nekim minimalnim procentima moguć/ da muškarac to neće tumačiti kao nezainteresovanost partnerke i gubitak želje za njim-što realno jeste, nego će tumačiti da je prepenismen?
Tj penis mu u dugoj vezi ili braku počeo da raste, dok je ostatak tela odavno prestao da raste./ako izumemo uši i dlake iz istih/
sve si rekla :lol:

Pa nije fazon da u dogi pozi obavezno mora da zaboli. U dogi pozi se nešto drugo dešava, ako je neko gabaritniji.

pa i nije fazon da zaboli, ne treba da boli, zato i pitam kako vi muškarci to pojmite
tj ako boli kako to sebi objasnite da je odjednom boli, a pre nije

- - - - - - - - - -

Stavis joj dva puta, pa neka sabira.

:lol: bolje 2 puta sa malim nego 1/2 sa naprasno poraslim:lol:

pa i nije fazon da zaboli, ne treba da boli, zato i pitam kako vi muškarci to pojmite
tj ako boli kako to sebi objasnite da je odjednom boli, a pre nije

- - - - - - - - - -

:lol: bolje 2 puta sa malim nego 1/2 sa naprasno poraslim:lol:

Ne znam, zaista. Ako kaže da je boli, ja se fokusiram na to da je više ne boli.

Ne zapitkujem jesam li ja to naglo porastao, jer ja sam inženjer i verujem samo merama prema jedinicama iz SI sistema putem baždarene merne instrumentacije :heart:

Pre nego sto se razvije diskusija o postavljenoj temi,treba nama,koji smo normalni moralni itd.muskarci (ali i zenama) objasniti sta zapravo znaci,rec KURATIZAM ???
Ja mislim da sam skolovan covek i intelektualac,ali tu rec niti sam ikada cuo,niti ne mogu ni da pretpostavim,sta zapravo znaci.Unapred hvala,onom ko objasni znacenje,navedene reci !!!

Ima likova koji pomisle da su prekurati, jer im je partnerka rekla da ne mogu više da upražnjavaju doggy pozu, jer nju boli?
Oni se nisu zapitali, kako je pre mogla, sad ne može i boli je?
Da li se slažete /ako izuzmemo mogući zdravstveni razlog partnerke, koji je u nekim minimalnim procentima moguć/ da muškarac to neće tumačiti kao nezainteresovanost partnerke i gubitak želje za njim-što realno jeste, nego će tumačiti da je prepenismen?
Tj penis mu u dugoj vezi ili braku počeo da raste, dok je ostatak tela odavno prestao da raste./ako izumemo uši i dlake iz istih/

Znaci penis mu porastao u braku, pa neznija polovina ne moz da izdrzi penetriranje.

:hahaha:

Da se to slucajno desilo u tvom braku, :whistling:

Poslednja izmena:
aj ti sestro nešto na temu, nemoj mi te opšte stvari
el tebe boli ili ne boli?

- - - - - - - - - -

ništa, nije tema da li je neka oduvek izbegavala tu pozu, a izgarala u ostalim performas pozama s lampe s plafona i ostalo

Sta li se desilo sa sestrom, mozda jos uvek nije se oprobala, :D

- - - - - - - - - -

onda nemaš sreće tako prekurat za doggy, kako si utripovao da imaš sreće? Možda ako dobro ližeš, pa te pomiluju po potiljku ((:

- - - - - - - - - -

umotaj ga u listove svežeg kupusa i popij neki antibiotik, za svaki slučaj (:

Možda postavljačica priča iz ličnog iskustva, msm ajd znaj?!

naravno, imam eto situaciju u braku, pa ne znam šta ću..sa mužem ni zapeti, ali sa ženom sam još u iole dobrim odnosima, mada najbolje se razumem sa dečkom, dok ljubavnik ne želi da se meša.
obožavam ove ingeniozne komentare, to kao kada bi ti otvorio temu o masovnim ubicama, pa ja došla da te pitam na temi: da nisi ti masovni ubica :neutral:

- - - - - - - - - -

Pre nego sto se razvije diskusija o postavljenoj temi,treba nama,koji smo normalni moralni itd.muskarci (ali i zenama) objasniti sta zapravo znaci,rec KURATIZAM ???
Ja mislim da sam skolovan covek i intelektualac,ali tu rec niti sam ikada cuo,niti ne mogu ni da pretpostavim,sta zapravo znaci.Unapred hvala,onom ko objasni znacenje,navedene reci !!!

nedopustivo za intelektualnu elitu da postavlja ovakva pitanja! nije ni čudo što nam država propada (((:

- - - - - - - - - -

Izvedeno od reči kura, što na esperantu znači velika duša.
Znači kuratizam = velikodušnost
Nema na čemu.

:lol:

- - - - - - - - - -

pa sad će da se vidi ko se koliko ebo :neutral:

kako se to vidi?

- - - - - - - - - -

Znaci penis mu porastao u braku, pa neznija polovina ne moz da izdrzi penetriranje.

Da se to slucajno desilo u tvom braku, :whistling:

upravo, ali nije u prva 4 braka, oni su bili uspešni, već u ovom 5. :neutral:

Back