kupovina garderobe preko neta iz inostranstva....

Shipping je uracunat u cenu, tako da ne placas nista dodatno.
Eventualna carina se placa na iznos porudzbine, tj. onoliko koliko si platila Asosu.
Kada kupujes na Asosu stvari koje su na snizenju, na paketu pise iznos koji si platio.
Medjutim, ako kupujes sa kodovima za popust kojih cesto ima, cena na paketu ce biti bez snizenja koji si ostvario upotrebom koda.

Shipping je uracunat u cenu, tako da ne placas nista dodatno.
Eventualna carina se placa na iznos porudzbine, tj. onoliko koliko si platila Asosu.
Kada kupujes na Asosu stvari koje su na snizenju, na paketu pise iznos koji si platio.
Medjutim, ako kupujes sa kodovima za popust kojih cesto ima, cena na paketu ce biti bez snizenja koji si ostvario upotrebom koda.

hvala puno...nasla sma jedna sajt koji me interesuje ali koji naplacuje shiping pa cenim da ce i to uci u carinjenje.....ovi nasi garant nista ne prepustaju slucaju :)))

Poslednja izmena:
I ja sam čula da je podignuto na 70 evra ali mislim da je kod naše carine - kako padne dan pa im ne treba stavljati prst u oko sa 70 evra. :zcepanje:

Što se tiče kartica za kupovinu preko neta najpovoljnija je intesa. Ništa se ne plaća - izrada kartice, održavanje računa, zatvaranje računa, provizija prilikom kupovine - ništa. Potebno je staviti 4-6% više para na račun od transakcije koja će se obaviti.Najbolje staviti 20 evra i ne dirati (mada to nije fiksno). Kad se zatvori račun te pare vrate.

Koliko se čekaju stvari sa asosa? Čini mi se da sam čitala 15 radnih dana? :think:

tacno. bitno je da ne porucis u istom danu, jer tada posalju sve u jednom paketu.

Ja sam naručila dvaput u istom danu preko Asosa i stiglo mi je odvojeno jer su bile 2 odvojene porudžbine. Inače volim kod njih da naručujem jer hoće da izađu u susret, zamene ti stvar ako ne odgovara ili vrate pare. Stvarno su korektni.
Iz Amerike nisam još ništa naručivala, pribojavam se tih carinskih zavrzlama, a i cena pošiljke nije zanemarljiva.

Back