- Poruka
- 376.741
Kazu da su najbolja prijateljstva iz srednje skole.
Da li je to tako i Da li vi imate prijatelje iz srednje skole?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I?Ja imam drugaricu još iz vrtića. Onda smo isle zajedno u razred u osnovnoj školi, u istu srednju, samo ne u isti razred i ....
Takodje.Iz srednje škole nemam ali imam iz detinjstva
Živi sada u Kanadi. Čujemo se s vremena na vrijeme. U BiH nije bila više od 20 godina. Ne nedostaje joj ni najmanje. A meni Kanada jako nedostaje.
Тако је али ја нисам у додиру са тим људима.Kazu da su najbolja prijateljstva iz srednje skole.
Malo teže. Tad već počinje foliranje, druženje iz interesa, imponovanja.
A ljudi jel joj nedostaju?Živi sada u Kanadi. Čujemo se s vremena na vrijeme. U BiH nije bila više od 20 godina. Ne nedostaje joj ni najmanje. A meni Kanada jako nedostaje.![]()
Nešto ih ne spominje. Valjda nisu ostavili dobar utisak.A ljudi jel joj nedostaju?
Ja imam drugaricu još iz vrtića. Onda smo isle zajedno u razred u osnovnoj školi, u istu srednju, samo ne u isti razred i ....
Možda ih je zaboravilaNešto ih ne spominje. Valjda nisu ostavili dobar utisak.![]()
Zbog njega ostao neženja? Tužno. Takav ti je život.Ја имао све то и онда из љубоморе и зависти не одем му на свадбу.
Ne verujem tiЈа имао све то и онда из љубоморе и зависти не одем му на свадбу.
Zbog njega ostao neženja? Tužno. Takav ti je život.![]()
Živi sada u Kanadi. Čujemo se s vremena na vrijeme. U BiH nije bila više od 20 godina. Ne nedostaje joj ni najmanje. A meni Kanada jako nedostaje.![]()
Nešto ih ne spominje. Valjda nisu ostavili dobar utisak.![]()