KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kittycat, pa ti si mi komsinica! :)

Hehe ne znam u kom si delu, ja sam kod Lida (plaze ne restorana) u soliteru :D

Ne znam kako je kod tebe ali kod mene na 15-om nocas razduvalo sve `tice a uskoro i prozore :D navukla sam roletne koje lupaju kao blesave i ukljucila dodatni radijator na struju... ova kosava je blesava. Promenili smo one stare lustere pa se ne primecuje vise kad se njise zgrada :D

evo mene iz okovanog ledom Sombora . Sinoć je definitivno bilo najgore veče . Udarila ledena kiša , znači kao da je ona princeza iz crtaća Frozen mahnula rukom . Jutros užas . Ja poranila jer kasnim , a moji frožideri u prostoriji koja je izvan kuće pa moram napolje po torte . Znači jedno 20 puta sam išla tamo vamo , i samo sam molila onog gore da ne padnem sa nekom tortom . I da Vas ne lažu drugi , glavne ulice su očišćene i posute solju , a čim skreneš u neku sporednu , možeš lepo sesti i plakati . Najsmešniji je bio naš Bagzi ( peti uvaženi član naše porodice ) , on se zaboravi , pa potrči ... z:lol: Što se tiče severa Vojvodine , ja stalno pričam i dosadna sam svima : Vojvodina će se pretvoriti u pustinju , sve posekoše što su mogli , i onda se čudom čude .Nema drveća nigde više , pa vetar priča svoju priču ... Neću ni da komentarišem , odmah dobijem drhtavicu . Ljubom Vas , odoh dalje , po planu i programu , naravno , kasnim ...

Dobro vece cure :)

malocas isporucila tortu , spakovala sam je u visoku kutiju ali obzirom da ima dva sprata i figuru minie od 18cm nije bilo sanse staviti poklopac jojjjjj :sad2::sad2::sad2: a vetar je toliko poludeo da sam bas bila zabrinuta da ce svakog casa minie odleteti iz kutije ( nesto kao superman samo u ovom slucaju minieman :sad2: ) , sreca sve je proslo :ok:

pozdrav cure , da Vam se javim . danas sam imala prilike da razgovaram sa poznanikom koji se u petak našao na putu Kljajićevo - Telečka i bio zavejan . Ukratko , njih četvoro u autu na putu za posao krenuli u pola 5 iz Sombora , kažu nikog nije bilo od milicije da ih upozori . Videli oni da je put prilično zavejan i naravno neočišćen , ali tako bude uvek kad dodje taj period u godini ... U neko doba na toj deonici naidju na smet visine 1,5 m . Put presečen . Smet jedno desetak metara dužine puta . Posle njega čist put . Džaba , ne može se dalje . Kad su videli situaciju , krenu da se vraćaju nazad . U medjuvremenu , vetar maduva i na tu stranu . Opet smet koji nije bio tako velik , oni gas , kao proći će .. Zabiju se u sneg i tako ostanu . Izadju napolje , guraj auto tamo vamo , ništa . kraj . Onda dvojica ostanu u autu , a dvojica odu kroz njive jer su u blizini videli svetla ( neki salaš ) da donesu lopate . Sat i po ih nije bilo . Krenuli lopatati , sve to jadno , sad već skroz promrzli , vetar im se već do kostiju zavukao , u neko doba čuju stiže pomoć . Na kraju se pojavio bager koji je taj manji smet nekako sklonio i oni bež kući . Krenuo je u pola 5 , vrati se kući u 5 popodne skroz smrznut . E toliko o smetovima ...

Pa smetovi su postojali, niko to ne spori. Eto, čak ni danas pre podne auto put NS - Subotica nije bio u funkciji. Ne znam da li je sada proradio. Ali da je recimo Daca naručila fondan, mogla bi da sedi i da plače. Jer pošiljke su dopremljene do NS, i stoje u magacinu. Do daljnjeg.

Back