KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dobar vam i lep sunčan dan. Baš je lôepo, samo još da ne duva taj dosadan vetar. Ja završavam tortice i polako da pospremam i spakujem nas, jer se sutra uveče ide na dva - tri dana KUĆI. Jupiiii, biće valjda lepo vreme, pa da se družimo i možda nešto obavimo od poslova.

kod nas prestala kisa, lepo je i suncano, mi citavo jutro kod lekara, bebuska mamina je bolesna, temperatura je ubi, nosic zatvoren da ni kapi ne pomazu, vadii smo i kv i sad idemo opet u tri da nosimo rezultate, a sekunde mi neda da se odvojim od nje....ma oka sklopila nocas nisam, a i ja bolesna katastrpfa, al tako je nama mamama, nemamo mi vremena da mislimo na sebe......pita me svekrva jesam sebi merila temp, reko nisam i bolje mi je da ne znam...:zcepanje:

svi smo jedva docekali lepo vreme pa se razbezali, ja sam nocas opet bila pozarni i dezurala i mojoj malenoj citavu noc merila temperaturu, te daj sirup, te obloge od rakije, jos me i doktor isprepadao juce, ako nocas ne bude dobro dao na uput da idemo u bolnicu........al hvala Bogu eto od jutros nema temperaturu....moji napolju peku rostilj, ja malo izvirim pa opet u kucu kod Jovane....ma samo nek je doslo lepo vreme, vise ona zima dosadila svima....

Meni svejedno, jal' ljeto, jal' proljece, jal' zima i duboki snijeg, ja nikud ne idem i ne izlazim. ALi zato sad idem da pravim figurice za predstojeci vikend pa da sutra i ja sa svojima idem u NS, ne sjecam se kad sam bila kod djevera i njegovih, moji cesto idu, i oni dolaze ali ja ostajem.

Hej Daco, i ja bi sutra trebala da budem u NS. Još da imamo malko vremena da se sretnemo, bilo bi super. Sada dolazim sa mužem, pa sam vezana, ali čim ja dodjem sama, praviću ja sama sebi planove.
Dolazim i ja sa muzem, djecom, svekrom i svekrvom, ali nisam vezana nicim, ja svojim putem, oni neka idu kod djevera, a ja i muzic u skitnju. Ne mogu vjerovati da cemo biti tako blizu, a opet tako daleko...

Ja danas odmarala od torti, bas mi je bilo lepo. Zato sam se juce raspala od posla, legla sam bukvalno u pola 10, cim sam potrpala klince na spavanje.
Ko jos osim Slaki pravi one jestive slike, sad vidim na sajtu da je ona na odmoru do 25. a meni trebaju neke jestive slike za sledeci vikend.

Njih sam nasla ali su mi skupi, meni treba 5 sitnih slicica nisam sigurna da bi sve hteli da rade na jednom papiru a da dajem 1000 din stvarno mi se ne isplati. A kako bese ona zenica koja je bila na forumu a sad retko dolazi koja se isto bavi time? Mislim da je iz Sapca?

Dobar dan društvo...

Ugrejalo sunce, i nigde nikog...nema ni Kaće da nam priča kako je bilo na tortijadi u Jagodini...

dobro vece :D , bilo je suuuuper ,ma kada je odlazak na ovakva mesta u pitanju provod i druzenje uopste i ne dovodim u pitanje, sto se torte tice osvojila je poslednje desto mesto,ali meni je vazno da sam ja zadovoljna tortom (ja sam sebi najstrozi ziri) i da mi je gust i da ja uzivam u tome bez obzira na to kako je ziri vidi i to nije uticalo na moje raspolozenje, vece sanse od zirija da mi pokvari raspolozenje imala je kisa jer je svo vreme pretila da mi pokvari frizuru :mrgreen:
evo jedne slicice moje torte
p3030049001.jpg

sandi sta ti treba od slicica imam ja neke u zalihama, nikad se ne zna mozda mogu da pomognem.... pozdrav

Meni krstarica knačno proradila. Već danima kad probam da otvorim, pokazuje da stranica ne postoji. Da ne shvatite Kaću pogrešnoo, njena torta je poslednja medju deset najlepših, što jeste uspeh ali je zaslužila bolji plasman. A i ja da se pohvalim prvom nagradom za tortu sa šlagom. :) Ali bitnije od nagrada je to da smo se mi lepo družili tamo i da smo se baš lepo proveli.

Back