ToniDelijeSever
Aktivan član
- Poruka
- 1.122
Joooj Kato, razumem kako ti je, jer sam i ja imala pre mesec dana slicnu situaciju...Torta je bila 3,5kg, a ona kaze da nije bila teza od 2,8kg! Ja je pitam gde je merila, a ona kaze da njen muz ima moc da u gram proceni tezinu!!!!!! Poludela sam. Ja joj kazem da cu doci za sat vremena sa vagom ,ako je ona nema, pa da vidimo u cemu je problem,...tu se ona zbuni, krene da zamuckuje i kao ma dobro, mozda je on pogresio!!!! Bezobrazluk! Posle sam je zvala da mi da adresu, ali mi se nije vise javljala na mobilni. Psihopate na sve strane. A posle vidim da je sliku te iste torte kacila na fejs i dobila sve pohvale za nju!

spasila si me sa onim figuricama, znam da sam i ja zvala tebe u zadnji cas, ma toliko si mi pomogla, da si mi tu blize to bi nas dvije razvile citavu simbiozu, malo torte, malo figurice, pa gdje kome zapne 
simbiozo moja ! 
pa Kata sad kao ima "viska" vremena nazvacuje, pitati, nije problem ako zena i ne moze od svojih narudzbi. Posaljem joj slike na FB, sva sam bila pod nekom tremom hoce li prihvatiti, hoce li joj to biti puno rada. Ma ona kao iz topa:"Za figurice nema nikakvih problema!!!" Uopste se nisma brinula hocu li ja i musterije biti zadovljno, 100% sam imala povjerenja. Ma milina jedna, lako se dogovoriti i saradjivati sa dobrim ljudima. Sada je cekam za koji dan da dodje na kaficu 

Ova nedelja da mi još prodje , pa će mi valjda biti lakše . Prepodne sam u bivšoj firmi ( stalno me zovu , ima nekih stvari koje nema ko da radi , niko ne zna pa mene gnjave ) , popodne idem na " onaj " kurs informatike a u četvrtak polažem testove pa će valjda i to da se završi . U suštini da nisam u takvoj frci sa vremenom , taj kurs bi mi i prijao jer se prisetiš i nekih stvari koje inače ne koristiš na kompu a dobro dodje da znaš .
Još je ove nedelje i Uskrs , pa mi se svašta nešto nakupilo .Svi od mene očekuju nešto Wow , pa ih ne smem izneveriti .
A vreme kakvo je kao da će Božić a ne Uskrs . A tortica se ove nedelje baš nakupilo ... No stići ču ja to sve kao i uvek , samo da ne zeznem neku kilažu
( odlučila sam da se zezam na tu temu ) . Imate veliki ljubac ponedeljkom ujutru !