KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
549198_10151352744588282_442292327_n.jpg

moram ovo podeliti sa vama, strasno sam besna i ljuta da vam opisati ne mogu.....otvorim malopre keks sl takovo mini softi, ruku u kesu i izvucem jedan i zagrizem, kad ono bljakkkk, nesto gadan ukus, ja pogledam u kesu a on sav plesnjiv, sve se paucina od plesni uhvatila po keksima....ma katastrofa......pogledam rok a on vazi do polovine aprila......strasno....pa zamislite da nisam pogledala vec dala detetu da jede.....ne mogu sebi da dodjem.......
Jaoj, eto jel vidis ti tog belaja, uzas jedan, a kao renomirana neka firma, ja stvarno en znam u cemu je to fazon, da li nije dobro zapakovano pa je vazduh ulazio ili sta, ali bas taj keks nije neki kvarljiv

Dobro jutro.....ja danas mao poranila da pecem kore, doduse htela sam jos ranije al mi se Joca pocela buditi jutros u sest :eek: pa sam legla kraj njenog kreveca da opet zaspe i onda mi tako bilo slatko dremati da sam jedva ustala.....
sad se pece wow biskvit , ja pripremila sve za sledeci i skuvala sebi kafu, ukljucila bebi alarm i uzivam u tisini i pijuckam kafu......

Ma kakvi, jedva sam otvorila keks, to je pakovanje u kesi onoj naduvanoj, kao kafa....ju sto sam bila besna, ko ris, ma strasno, ne smen ni pomisliti sta bi bilo da nisam probala vec samo da sam pruzila detetu ko sto cesto znam......od sad prvo gledam u kesu obavezno, a hvale se kvalitetom i najsavremenijom tehnologijom....sutra malo.....

zdravo devojke, evo mene da se javnem :bye:, hvala Daco na cestitkama i nisam se uobrazila nego ovde sve manje svracam obzirom da sve gubi smisao i javljamo nas tri cetiri :( a obzirom da smo i na FB. prijatelji sve mislim da se ponavljam bzv :rumenko:

Da se javim u pauzi pešenja mojih doboški.
Ne shvatam u potpunosti, zašto se ovde proredilo sa posetama i komentarima. Ovde imamo privatluk i sve smo zajedo a na fb samo pojedino možeš da se dopisuješ, ili onda javno a to nije to.

Kaća, čestitam na uspehu u Nišu. Ni ja nisam znala ko je ta Kaća, pa sad kad sam saznala, znam i kome čestitam.

Inače, drage moje, pošto se meni teže traži, a i neće mi se, iskreno da kažem, ko još nije sa mnom prijatelj na fb, molim da me nadjete pod imenom Natašine Torty

Eto, unesoh ja zabunu, umjesto lijepo da kazem fondan torte ja Kacu zovem po imenu, odnosno nadimku. Pravo da vam kazem, to sam od sajma pocela tako, nekako mi niej bilo primjereno da dok pricam sa njom licno kazem nesto drugo sem imena ili andimka, pa tako sad nastavih i zbunjujem moje forumasice.
Nego, sta je vama zene, zamrje nam forum skroz, ma ja u stvari ne smijem nista reci jer sam stvarno rijetko u posljednje vrijeme ovdje, ali ipak vise volim ovjde da caskam sa vama ovako grupno nego pojedinacno tamo na fb, cini mi se da je ovdje lakse da se komunicira, ali izgleda da se nema vremena i za ovdje pricu i za FB, ne znam, meni zao sto svaki dan na cosetu nema neke teme oko koje se moze diskutovati

Jako mi je zao sto nisam mogla da dodjem u Nis na tortijadu, kasno je stigao poziv od organizatora i nismo uspele da se organizujemo. Cestitke naravno i sa moje strane. Vredi li taj sajam, kakva je organizacija i tako to. Jeli bilo poseceno dovoljno??? Sledece godine cu izaci sigurno poslovno pa da znam. Pozdrav svima, ovi ubodose ovu prognozu, kod mene pada sneg :( a ja mrzim zimu, ni na razglednici ne volim da je vidim!!!

Pozdrav devojke nisam se duze oglasavala, ali uletim povremeno da vidim sta mi radite, mogu samo da zakljucim da je ovdje nekakvo zatisje, e sad da li je pred buru pred nama je da vidimo :)
Tamaric i kod mene u Bosni pada sneg kao da je decembar, a delim tvoj stav da bas nisam preterani ljubitelj zime.
Kaci sve cestitke za osvojenu nagradu i zelim joj jos mnogo uspeha!
Trebalo bi sad da se radi, ali ulenila sam se danas nesto, puno vas sve ljubim i budite mi vredne kao i do sada!

hvala puno svima na cestitkama :heart:, i msneki na podrsci i slikama,....i kod nas zavejalo skroz , jedva smo dosli sa treninga.....
danas neko ludilo, mog brata neki tip zavrnuo za pare a onda ga je izbegavao, iskljucio mobilni i kako to vec ide.... i danas ga brat sretne slucajno i...... naravno posle duzeg "cimanja" na sred ulice (tako je on nama to ispricao) uspe da uzme pare..... ali sve se iskomplikuje jer ga ovaj prijavi kao da mu je oteo pa sve zavrsi u MUP-u.... ziva nisam ceo dan ....:sad2:
eto prednosti izmedju foruma i FB. ...... tamo se samo hvalis a ovde mozes i da se pozalis :rumenko:

hvala puno svima na cestitkama :heart:, i msneki na podrsci i slikama,....i kod nas zavejalo skroz , jedva smo dosli sa treninga.....
danas neko ludilo, mog brata neki tip zavrnuo za pare a onda ga je izbegavao, iskljucio mobilni i kako to vec ide.... i danas ga brat sretne slucajno i...... naravno posle duzeg "cimanja" na sred ulice (tako je on nama to ispricao) uspe da uzme pare..... ali sve se iskomplikuje jer ga ovaj prijavi kao da mu je oteo pa sve zavrsi u MUP-u.... ziva nisam ceo dan ....:sad2:
eto prednosti izmedju foruma i FB. ...... tamo se samo hvalis a ovde mozes i da se pozalis :rumenko:

Strasno!!! Nadam se da se sve dobro zavrsilo...

Kaca ziva bila, sta to bi majku im policijsku, najvise se njih plasim jer imam osjecaj i strah da se kod njih od nicega vazda napravi nesto, od tvoje muke nastanu jos drugi i veci i veci problemi i nesporazumi, uh... Pricaj zeno sta bi na kraju i naravno da nam je ovdje bolje nego na fb, tamo ne mozes da pijes ovako fino kaficu sa vama kao ovdje

mi bili na rucku kod svekrve.... jagnjetina i pekarski krompir mmmmm prejela sam se....
slucaj iz MUP-a pod kontrolom.... tip je priznao da su se koskali, da je bio duzan i da je sam dao pare jer je shvatio da ga moj brat nece pustiti dok mu ne ostavi dokumenta ili pare... znaci samo napisana izjava sta se desilo i podneta ce biti tuzba protiv tog tipa za laznu prijavu ....
sad odo da pijem kaficu :kafa: nirvana

Juhu , gde ste ? Konačno se i ova nedelja završila ... trebalo bi da sam malo mirnija iduće ... baš ste mi falile ovih dana , ali sam bila u strašnoj frci , dva dana nisam sela za komp . A što se tiče fb i foruma , tu nema poredjenja !!!!!! Zamislite da objavite na zidu fb : " Ala mi je danas bio smor od žene da naruči tortu ... " Šta bi se desilo ? :zper:

Evo me, da se javim da sam ovde i ja. Bila sad mlada da proba kolače za svadbu. Malo je zinula na cenu, ali kad je probala, kaže da ne mogu da se porede sa klasikom, koja se ovde peče i nudi. Baš je bilo lepo gledati na nekog novog, ko još nije ove naše slatke stvari, kako se smeška ko sunce, a plavuša je. Baš je bila slatka. Videću šta će odlučiti, jer svadba je tek u septembru, pa ima vremena. Ali ipak, idu praznici, pa će nešto za njih da naruči.

ja prezivela, kako ne znam ni sama....imaa sam 6 torti i mladenacku na 4 sprata i 5 kg kolaca, jao raspad sistema, sinoc odvezli mladenacku i odma mi laknulo, haha ne znam ko je vise imao tremu, muz ili ja...:zcepanje: al neka neka, nek vidi on malo kako je to, koja je to frka i nervoza oko torte....:zcepanje:
a da i jos povrh svog tog posla u subotu imala i okupljanje iz srednje skole.....12 godina....to jos niko nije organizovao samo mi :zcepanje: svi na 10 ili 15....al mi smo uvek bili biseri pa tako i sad....:) bas mi je bilo lepo al nikako nisam mogla da se opustim kad sam znalada me ceka jos brdo posla kuci...i onda kad sam stigla kui, navali na dekorisanje do zore, odspavala dva sata pa nazad na dekorisanje mladenacke......
jaooooo a da trebala sam crtati rojalom po mladnackoj, e to je tek posebna prica....:besna: antitaenat za rojal, odustajem do daljnjeg od takvih dekoracija... na kraju sam odradila fondanom tankim glisticama....ispalo je lepo.....

Back