donamileva
Buduća legenda
- Poruka
- 30.635
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jaoj, eto jel vidis ti tog belaja, uzas jedan, a kao renomirana neka firma, ja stvarno en znam u cemu je to fazon, da li nije dobro zapakovano pa je vazduh ulazio ili sta, ali bas taj keks nije neki kvarljivmoram ovo podeliti sa vama, strasno sam besna i ljuta da vam opisati ne mogu.....otvorim malopre keks sl takovo mini softi, ruku u kesu i izvucem jedan i zagrizem, kad ono bljakkkk, nesto gadan ukus, ja pogledam u kesu a on sav plesnjiv, sve se paucina od plesni uhvatila po keksima....ma katastrofa......pogledam rok a on vazi do polovine aprila......strasno....pa zamislite da nisam pogledala vec dala detetu da jede.....ne mogu sebi da dodjem.......
hajmo na noge lagane .Vreme je da se pije jutarnja kafica....
pa sam legla kraj njenog kreveca da opet zaspe i onda mi tako bilo slatko dremati da sam jedva ustala.....
, hvala Daco na cestitkama i nisam se uobrazila nego ovde sve manje svracam obzirom da sve gubi smisao i javljamo nas tri cetiri
a obzirom da smo i na FB. prijatelji sve mislim da se ponavljam bzv 
eto sad znam... zdravo devojke, evo mene da se javnem, hvala Daco na cestitkama i nisam se uobrazila nego ovde sve manje svracam obzirom da sve gubi smisao i javljamo nas tri cetiri
a obzirom da smo i na FB. prijatelji sve mislim da se ponavljam bzv
![]()
, tužno i ružno.......
Blago meni.
a ja mrzim zimu, ni na razglednici ne volim da je vidim!!!
A ja nisam ni sa tobom ni sa ladyns. Nekoliko cura sam našla ali ne sve......
, i msneki na podrsci i slikama,....i kod nas zavejalo skroz , jedva smo dosli sa treninga..... 

hvala puno svima na cestitkama, i msneki na podrsci i slikama,....i kod nas zavejalo skroz , jedva smo dosli sa treninga.....
danas neko ludilo, mog brata neki tip zavrnuo za pare a onda ga je izbegavao, iskljucio mobilni i kako to vec ide.... i danas ga brat sretne slucajno i...... naravno posle duzeg "cimanja" na sred ulice (tako je on nama to ispricao) uspe da uzme pare..... ali sve se iskomplikuje jer ga ovaj prijavi kao da mu je oteo pa sve zavrsi u MUP-u.... ziva nisam ceo dan ....
eto prednosti izmedju foruma i FB. ...... tamo se samo hvalis a ovde mozes i da se pozalis![]()
nirvana
al neka neka, nek vidi on malo kako je to, koja je to frka i nervoza oko torte....
svi na 10 ili 15....al mi smo uvek bili biseri pa tako i sad....
bas mi je bilo lepo al nikako nisam mogla da se opustim kad sam znalada me ceka jos brdo posla kuci...i onda kad sam stigla kui, navali na dekorisanje do zore, odspavala dva sata pa nazad na dekorisanje mladenacke......
antitaenat za rojal, odustajem do daljnjeg od takvih dekoracija... na kraju sam odradila fondanom tankim glisticama....ispalo je lepo.....