KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dobar dan.
Da vas ljubnem na brzaka.
Kato, da ti budeš dobro, a svi ostali takodje.
Da se pohvalim mojim starijim sinom, otišao je opet u Ameriku da radi kao fotograf na brodu.
Otputovao je pre nedelju dana.
Imao je seminar do juče i danas isplovljava i ide za Panamu.
Tako sam sretna zbog njega pa da podelim to sa vama.:D
Ljubim vas puno.:heart:
Ovo je brod na kojem će biti
Cruise%20Ship.jpg
Zavidim mu,obožavam more i nek mu je sretan put

Sretan mu put , Jaco , i nek uživa koliko god može :cool:. Ostalim curama da budu vredne za vikend :mesi:. Ja došla sa bazena , išla gledati sina , polagao je obuku za plivače . Sad smo i zvanično plivači i još smo dobili diplomu ;) pa nam nema ravnih ...
E super, cestitam!!! Sada odmah neka nastavi da trenira, moj uziva u tom sportu... A gips, NEMA GA VISE!!!! Jupi....

Ja nisma izasla iz stana nisam ne znam koliko dana, prvo me unistile figurice, sada krajnji rezultat svega, naravno dekorisanje, ne spavanje... ma nekako sam bas umorna. I stvarno cu da se odmorim vise do pravosavnog Bozica ne primam narudzbe, imam nekih tortica, mafina (napokon i to sve vise i vise traze...) ali vise necu. Zato i nemam vremena za forum, sakrivena u svom kuhinjskom cosetu, kao neki zatvorenik. Kada prezivim ovaj i sljedeci vikend, valjda ce doci na red i zasluzeni odmor

Dobar dan.
Da vas ljubnem na brzaka.
Kato, da ti budeš dobro, a svi ostali takodje.
Da se pohvalim mojim starijim sinom, otišao je opet u Ameriku da radi kao fotograf na brodu.
Otputovao je pre nedelju dana.
Imao je seminar do juče i danas isplovljava i ide za Panamu.
Tako sam sretna zbog njega pa da podelim to sa vama.:D
Ljubim vas puno.:heart:
Ovo je brod na kojem će biti
Cruise%20Ship.jpg

Neka mu je sa srećom (a i tebi) i želim mu mirno more. :heart:

Eh, puste želje, volela bih da sam i ja na tom brodu. Jedini je problem što nemam primerenu garderobu. :super:

evo da se ja pohvalim mom sinu Davidu je danas bio rodj. napunilo djete 4 godine a ko da smo jucer bili u porodilistu... naravno da sam mu napravila tortu bas onu koju je htio( sluzbeno mi se obrati prije par tjedana i ozbiljnim glasom rekao MAMA JA ZA OVAJ JODJENDAN ZEJIM TOJTU MADAGASKAJ)
(jos uvjek tepa tj, nemoze izgovoriti nijedno slovo sa kvacicom a ni r , l je naucio al samo ga ponekad upotrijebi i to onda kad je prvo slovo(
jutros je iz kreveta ujurio u kuhinju i otvorijo frizider i viknuo U MAMA KAKO SI MI JEPU TOJTU MADAGASKAJ NAPJAVILA, BAS SAM SE ZAVESEJIO. i onda je bilo pola sata plesanja po kuci uz dernjavu( citaj pjevanje) VOJIM SE GIBAT GIBAT VOJIM SE GIBAT GIBAT VOJIM SE GIBAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Uh, evo polagano se i figurice za predstojeci vikend privode kraju, samo ovog Naruta sutra da postavim na noge, za sada jos uvijek odmara u lezecem stavu.
I posne torte su gotove, prvi put sam uopste i pravila neku posnu tortu, reforma i neka varijanta moskve
Odoh malo i ja kao Naruto, u lezeci polozaj

Ali, na pamet mi nije palo da ikoga pitam da li je čoko transfer posan!!! Ne znam ni šta je to, ja mislila neka boja koja ostane na čokoladi. :sad2:

Najbolja mi je tiki5 koja na FB ima kolače poređane u kutije, iznad njih piše posni, fenomenalno izgledaju, a transferi samo sevaju. :)

Poslednja izmena:
Znaci odlepila sam!!!! Pa na sve stanglice sam vec stavila transvere, jedino da ih gulim

Od sad kad kupujem i za boje cu pitati da li su posne. Ma nikad mi ne bi palo na pamet da su transveri mrsni:dash::dash::dash::dash::dash:

Znaci odlepila sam!!!! Pa na sve stanglice sam vec stavila transvere, jedino da ih gulim

Od sad kad kupujem i za boje cu pitati da li su posne. Ma nikad mi ne bi palo na pamet da su transveri mrsni:dash::dash::dash::dash::dash:

Ma hajde, bre, zene sta vam je...Toliko muke dok se naprave ti silni kolaci i sad se nervirate zbog transvera....To su sitnice i uz to uradjene iz neznanja...Opusteno, bre...neka vam to bude najveci greh i NA KONJU STE!!z;)

Odakle vam sada to da su transferi mrsni? Evo ja bas sada gledam u moje i u sastavu je samo kakao buter (koji se dobija preradom kakao zrna) i secer i naravno par onih E koje predstavljaju boje.Te boje se vecinom dobijaju sintetickim putem i nisu zivotinjskog porekla.Posto sada idem u neku skolu ovde dobila sam knjizicu sa svim tim E pa sam kao luda sada proveravala. Sve u svemu moji su transferi posni.z:)

Ali ti si u tim Nemačkama, kod tebe je druga situacija. :) Tiki5 mi je rekla da ovi iz Slatkog dekora sadrže mleko u prahu. U tome je problem. Ali, ja sam transfere dobila. Ne znam da li su iz Slatkog dekora ili iz Nemačke, Bangladeša ili Tanzanije, tako da sam prećutala da MOŽDA nisu posni. :whistling:

msneki, ne govori gde si ih kupila, pa mi ih poklonila. Neznanje je blaženstvo. :cmok:

Ma opusteno,ja sam samo malo htela da vam ubacim kosku u ove posne dane:zblesav:
ni ja nisam znala a zaletela se prosle godine da oborim sa mojim kolacima za slavu i onda ne znam ni zasto je una pitala evu i dobile smo info da u deklaraciji ima sta vec...
Greh na usta ne ulazi vec iz njih izlazi...
i meni je skoro zena trazila posnu tortu sa ana filom i ja joj kazem za kazein,a ona meni na to odgovori,ej jel to biljna pavlaka,ja joj kazem jeste,a ona meni pa pravi onda,kad mogu popovi da je krste u posno mozemo i mi i ja napravi...ispade sa posnim koricama za reformu tim filom i lesnikom prste da polizes....
sad sam zavrsila sa kolacima,`em ti kolace,lepo mi ovo dodje da se podsecam kako ih nisam uludo prestala praviti...odoh sad da perem cokoladu sa svega i svacega...pa da nastavim sa predjelima

Back